A képeken ő van
A képeken ő van
Sziasztok!
A 3 órája megjelent Heni(30) hirdető ugyanaz, aki Ninettke barátnőjeként volt ismert? Köszi!
Azt írja aktus sincs! 😉
Ehhez képest popót is vállal!?
jól hangzik!😅
Mit takar az, hogy nem egyszerű teremtés?
vagy a menedzsmentje erőlteti inkább ezt az egészet
de tényleg nem értem, hogy ilyeneket akik eleve apróban vannak csak, meg el se lehet érni minek próbálkoztok ennyiszer. Ilyenek alapból felejtős kategória
Sziasztok,
Nagy nehezen felvette a hölgy, de arra hivatkozva, hogy most munkába megy, hívjam máskor, letette.
Délután próbáltam újra, felvette, majd közölte, miért hívogatom, ne szórakozzak vele😄
Szerintem elmebeteg...
Rengeteg ilyen van. Tolom neki hátulról mint az álatt és elkezdi nyomkodni a telefont. Na annál szarabb érzés nincs. Értem én hogy a punci miatt megyek oda. De azért egy kis figyelem sem árt. Sok ilyen van.
Nagyon szívesen, gyönyörű Denisa
Masszázs is van.... Mellette... És egy iszonyú jó francia a végén és végig.... Mehet..
Szia!
Egy kicsit bővebben ki tudod fejteni a szolgáltatását? Köszi!
Nem is kérdés!
Részletezzük??;-)
üdv:
spray
😊Kedves Vandor01
Nem tudom ezt kedves bóknak tekintsem vagy ne... Minden esetre köszönöm szépen a fel konferálást a vissza térésemről.😊
Ma ismét sikerült meglátogatni Grétit! 😋
Hihetetlen mennyire lehetetlen betelni ezzel a lánnyal! 🙂 Szó szerint repül vele az idő, egy órát voltam amit jócskán túl is toltunk, de már csak azt vettem észre, hogy kifelé megyek az ajtón! 😆 A puszta lénye megbabonáz, egyszerűen öröm vele együtt lenni! Annyira kedves, empatikus és odaadó, na meg locsi-fecsi! 😁 Imádom! 😘
Na persze a szexuális része sem másodlagos! 😋 Ma sikerült új dolgokat/pózokat kipróbálni! 😋 és még mennyi mindent szeretnék! 🥰
100 fölötti lány látogatásnál járok már 😆😅 de ilyet még nem tapasztaltam! Olyan mint a legdurvább dr@g, aminek ha elmúlik a hatása állandóan azon kattogsz mikor kaphatnál újra belőle! 😬🤭 Remélem még sokszor lesz szerencsém élvezni a társaságát! 😋😍
Kéretik nem bántani, mert azt a környék legjobb szolgáltatójával tennétek, és az nem lenne túl fair dolog!
Pacsi! 🤚👊😛
A franciaja nagyon jó....
Sziasztok!
Kertvárosban van hirdető lány? Ismertek ilyet?
Igen. Mostanában Cserkút környékén integet a paliknak az út szélléről. Tavaly Szentlőrinc környékén csinálta ezt a lehúzós műsort. 16 hogyne...Legalább 25 éves ránézésre ha nem több. Azt hallottam hogy valakivel megcsinálta ezt és nem akart kiszállni a kocsiból, mert több pénzt akart és az ember meg az autóval elvitte a szentlőrinci rendőrségre. Akkor már "mehetnékje" lett hirtelen a csajnak😅
50es de a legérzékibb akivel találkoztam mostanság a franciája felejthetetlen, imádja és élvezi bbw petra
Elena masszőznél járt már valaki? Jöhet privátban is a válasz!
Köszönöm
Sziasztok! Almának elég régiek a képei, mennyire tér el a mostani kép? Jól néz ki azért? Köszi
Nézegetve mindkét oldalt kisstúlzással nyugdíjas klub érzésem van ahogy nincsenek fiatal lányok nyíregyen vajon miért nem vágynak ide a szegény keletre?