Az engem is érdekelne
Az engem is érdekelne
Én voltam hétfőn este az Amirához. Amit tudni érdemes elsőnek nekem jo pár éve amikor kezdte a hölgy Napkoron nekem autos kalandba ő volt a No. 1. Voltam hozzá minimum 40 alkalommal. Utánna Nyirmadán hirdetett ott is voltam akkor már annyira nem volt toppon. Most újra Napkor es gondoltam meglatogatom pár év után.Megláttam mondtam neki kicsit le vagy most fogyva 😉 Normálisan állt hozzám, kedves és korrekt volt amit válall azt teljesiti is. Viszont már nem annyira "tűzes" mint amikor kezdte ezt a melót... Aki járt nála akkoriba tudja miről beszélek... Nem bántam meg, hogy meglátogattam lehet ha arra lesz utam felkeresem újra... Attol amilyen volt régen amikor kezdte attol elmaradt a szint de..., amilyen Nyirmadán volt attol viszont sokkal jobb a szolgáltatása.
Amiráról annyit beszéltek.. Van esetleg bármi infó róla? Jöhet PM is. Köszi
Ő engem is érdekelne. Ha van valakinek tapasztalata vele és meg is osztaná megköszönném.
Csavesz! Tudtok olyan csajszit a környéken akinek nagyok a kisajkai?
Sziasztok. Amira Napkor? Volt valaki mostanság? Köszi ha válaszoltok
Még a covid előtt voltam nála, mikor még original mellei voltak. Külsőleg bejött, de a produkció annyira nem volt nagy szám. Egy átlagos iparos, kicsit nagyobb arccal, mint tehetséggel.
Sziasztok
Olivia (30), valakinek van információja? Előre is köszönöm
Voltam többször.
Először szex. Volt már jobb.
Viszont csak a francia miatt visszajárok...
Volt valaki mostanában Amiránál Napkoron? Érdekelne tapasztalat hogy megéri-e meglátogatni úgy mint régen. Akár itt akár privátban is várom a részleteket! :)
Ószőlön jártam,amit telefonba elmond ugy van,lehuzast sem tapasztaltam,viszont nekem sem volt semmi extra 1 alkalmas volt
Ma délután jártam Jázmin(25) masszázs lánynál.
Arc nélkül hirdet, így picit félve mentem, de nagyon kellemeset csalódtam, és egyáltalán nem bántam meg, hogy elmentem. Az arca igazán gyönyörű, ápoltan, kisminkelve, szexi fehérneműben várt. A lakása teljesen tiszta, fürdőben tiszta törölköző (jártam már pár helyen, ahol ezeket nem tapasztaltam, így ez kánaán volt számomra) nagyon figyel a higiéniára, de ezt telefonban is elmondta. A masszázsa kellemes, ki lehet kapcsolódni közben.Egy fárasztó nap után mentem, szóval ez a feltöltődés rám is fért, halk zene ment a háttérben ami egyáltalán nem volt zavaró.
A végén kértem még egy NF-et, amit szintén nagyon jól csinál. Csak ajánlani tudom!
Szia. Én tavaly tavasszal voltam nála. Diszkrét, korrekt és minden rendben volt. Érti a dolgát. Csak nem teljesen vetkőzik le felülről. Pedig én kértem hogy nekem úgy kellene, de nem tett eleget. Hatalmas mellei láthatóak attól. Ezért többet nem megyek.
Voltam régebben a toldin... Egy alkalmas volt.. Nincs lehuzás nála, normalis nő de semmi extra...
Sziasztok. Volt valaki Zita30 roma nagyfenekű Nyiregyen hirdető lánynál? Jöhet priviben is. Köszi.
Üdv!
Mai nap sikerült meglátogatnom Liát, autós kalandot kértem tőle, csak francia végig szájba kamerázással. Minden kérésem készségesen teljesítette, biztos meglátogatom még.
Sziasztok . Újult külsővel várlak titeket sok szeretettel most Vasárnap du. 3 órától . Csakis vasárnap (holnap) leszek a városban, ennek tudatában keress 💜 mivel már nagyon ritka lesz hogy itt leszek, mert messzire költöztem . Viberen /305120338 számon elértek. puszi nektek ☺️
Sziasztok!
Volt már valaki Gretinel miota visszatért? Jöhet privatba is. Előre is köszönöm!
Kata 47 nél volt már valaki? Véleményeket privátban várom.🙂
Sziasztok aki tudna kiadó szobát nyiregyen az ne tartsa magában . Köszönöm szépen 🥰