Egyetértek minden szavaddal. Nagyon sok ezt csinálja. Főleg a manager miatt….. gusztustalan, amit veled is csináltak….
Egyetértek minden szavaddal. Nagyon sok ezt csinálja. Főleg a manager miatt….. gusztustalan, amit veled is csináltak….
EricDraven · Újonc · Az egyik törölt hozzaszólás az enyém volt! Szelusról írtam. Kanizsától nem messze a 7es melletti faluban dolgozik. Megbeszéltük a randit,rózsaszálakat,mit lehet mit nem. Jónak is tünt. Elmentem,bementünk a házba. Ott már mást mondott,ez is extra,az is extra. Persze miután átadtam neki a .....t. Mondom oké,akkor hagyjuk az egészet,adja vissza. Nem akarta,vita lett ebből,majd megjelent a manager is. Nem vagyok beszari,mondom neki adja vissza és itt sem vagyok. Hebeget habogott, erre azt mondja nem adja vissza,menjek majd máskor mert pont megjött neki! Huuu,bemérgedtem nagyon. Erre kifutott az udvarra ott ordibált. Már a szomszédok is előjöttek na ez volt az pont amikor inkább hagytam veszni a dolgot. Szóval ez nem lejáratás, vagy ha az is,nem én teszem hanem ő saját magát! Joga van tudni mindenkinek aki benne gondolkozik! Nem ide való,nem korrekt,egy csaló!
Kedves Admin. Amikor ezt megtettem, akkor kételkedtetek a szavaimban. Az a hirdető újra fent van, más néven, másik képekkel. Tudom, hogy ő az, mert lementettem a régi számát és mikor újra felkerült az oldalra.az ide felrakott (ellopott?!) új képekből rakott ki a viberére képet. Rögtön beazonosítottam… Ezt itt jeleztem fórumon, törölve lett. Megértem, mert felétek nem jeleztem, de engem akkor is megkárosított… Azt is értem, hogy ők a fizető hirdetők, mi csak látogatók… De ne legyünk már naivak…!!!! Szerintem a szerkesztőségnek jobban kellenne figyelnie, hogy ne legyenek csaló hirdetők. Rátok bízom hogyan… Ha szükséges átküldöm emailen, hogy ki az a múltkori csaló, aki most is fent van, szerintem hamis adatokkal…
Kedves Fórumozók!
Az utóbbi időben többször is előfordult, hogy egyes felhasználók pár szóval próbálnak lejáratni hirdetőket, például hogy „XY lop” vagy „XY kerülendő”. Az ilyen jellegű hozzászólásokat a jövőben is törölni fogjuk.
Ha valóban rossz tapasztalatod van, kérjük, írj egy részletes, tényekkel alátámasztott beszámolót. A rövid, alaptalan bekiabálások csak zavart keltenek és nem segítenek senkinek.
A fórum célja az, hogy értelmes, hasznos információkat osszunk meg egymással. Kérjük, tartsd ezt tiszteletben!
Sziasztok, tud valaki komáromban egy jó csajt akihez érdemes elmenni?
Sziasztok, Nati(28) és Evelin(28)-nel van valakinek tapasztalata? Melyikhez érdemes elmenni?
talicskapitány · Újonc · Inkább magad támogasd, első lépésként, tanulj meg magyarul 🤣
Sziasztok.
Tudtok olyan lányt aki vállal ,de nem hirdeti magát ?
Olyat aki szeretné ha tamogatnák ..
Szia! A ruhán, bőrön, hajon akkor is lehet érezni. Aki nem dohányzik ezt csak az érti meg.
Apróban hirdető Szintiáról van valami tapasztalat?
Szia. Engedd el. Mindig igérget, oda rendel címre majd nem jönn le stb…..
A Nagykállói Rékával van e valakinek tapasztalata? A képek alapján kellemes kislány.
Sziasztok!Az apróban hírdető Amiráról van valakinek tapasztalata?Előre is köszi.
Személyesen is az, kíméld meg magad egy kellemetlen szitutól, keress mást.
Sziasztok!
Relax masszasz (46) rol velemeny? Telefonba eleg erdekes volt
Szimi22 vel valakinektapasztalat?
AAproban hirdető Ahsly vagy mi a neve nem tudom minek kell ilyen meg jegyezhetetlen ,😃😂 mivel ö szigetvári így nem mennék csak hogy ki probáljam ha csak valaki nem tud konkrétat és jó a csaj. Egy képe van fent.
Kevés odadadó csaj van, legtöbb unott, meg látszik a hozzá álásán hogy nem igazán akarja, csak a pénz. Ezekböl elég volt.
Mondjuk szimi escor, vagy autós, autóban drága föleg ha .eg sem éri.
Sziasztok! Róluk nekem is jöhetne info privatban! Köszönöm
Nem ő volt koszos, hanem ágy lepedő fal stb
Sziasztok.
Sissi(49) lenne. Rola van-e valakinek infója?
Csereben tudok irni Heni(44)-röl.
Ügyesen massziroz, egy vegtelenül kedves és vonzó nő. Imadja a kölcsönösseget. Ha kedves es korrekt vagy, egy nagyon jó minőseget kapsz tőle.