Mindenkinek csak a magához való esze van meg.
Mindenkinek csak a magához való esze van meg.
Kétségtelen és vitathatatlan!
Nagyon értelmes hölgy.
Nikol (31) valakinek van tapasztalata vele kapcsolatban? Privátba is jöhet! Köszönöm!
Gréti tényleg intelligens csajszi! Igazi kis tündérrózsavirágszál! :P :D
Mariannról vélemény,vagy keressek mást.Jöhet privátban.
Ő engem is érdekelne még nem olvastam róla véleményt jó lenne tudni valaki esetleg ajánlás köszi
Nem ismerem személyesen, de a hozzászólásai alapján egy intelligens lány...és ha az, akkor pl. ha egy félórás randit bevállal 10:00-tól, a következőt 11-re szervezi, így marad ideje rendesen tisztálkodni, meg siettetni sem kell a vendéget, és nem egymás kezébe adják a kilincset, mint sok helyen.
Sziasztok ! Gina 25 esetleg ő nála járt valaki ? Képek alapján jól néz ki.
Nem fotógaris a hirdetés, hagyd már a francba! Nagykorú itt a látogatók többsége és el tudja dönteni meglátogatja a hölgyet vagy nem! Amúgy a csaj jó és alkatra hajaz a hirdetésben lévő képekre.
Lassan te leszel totál ketyós! :D
Aznapi utolsóként én is voltam tovább
Ha nem tuloztál akkor ezek szerint Grétinek ennyire sok a szabad ideje hogy maradhatsz tovább mint amit ki fizetél hát ezt én erösen kétlem de nekem mindegy nem én alám adod a lovat 😅😅😅😅
Minden értékelés reklám, és hidd el picit sem túloztam! 😁😋
sziasztok
ez a nő már vagy 10 profillal regisztrált az elmúlt fél éveben, nem ő van a képeken, csak kölcsönözi, többször jeleztem az adminoknak, hogy valamit kezdjenek vele, mert visszaél a fotókkal.
Az eredeti nő is jól néz ki, de szerintem kettyós :D onnan lehet felismerni, hogy van a mellei között egy tetoválás.
Ramóna 34 ma voltam hozzá először de nem utoljára :) egy új kedvenc aki felkerült a listámra
Borzastóan reklámnak hangzik rá adásul van némi tulzás is benne
A Laura(31) nevű, új masszőzt ha próbálta valaki, akkor ne tartsa magában! Tényleg ő van a képeken?
🥰🥰🥰
sziasztok
valaki járt már ennél a hirdető hölgynél?
szép nagy cickói vannak, masszíroz vajon azzal?
Jöhet priveben is
köszönöm szépen
Sziasztok!
Kitti (21)-nél járt valaki? Tapasztalat?
Telefonban elég flegma… 😀