Üdv! Legfrissem élményeim osztom meg veletek!
Liza34
Kezdem azzal a ténnyel hogy eredetileg nem hozzá készültem, mert a kiszemelt hölgy akinél már voltam egy alkalommal régebben, lemondta a dolgot, de ez így utólag már nem is baj.
Leleményességemnek hála volt elég sok lány telószám a birtokomban hogy tudjak válogatni.
Először mikor hívtam mondott a telefonban sok földi jót csak a rózsák számát eléggé sokalltam. Gondoltam, akkor hívok mást de ők vagy nem értek rá vagy nem voltak elérhetőek.
De aztán mégis csak a Lizára esett a választásom, bár nem emlékeztem a hirdetése képeire de így még kíváncsibb lettem. (utólag visszanézve a fotói megfelelnek a valóságnak)
Pozitív, hogy az idővel rugalmasan bánt, nem úgy mint néhányan akiknél anno voltam.
A negatívum csak mint már említettem a rózsák száma amit adtam az bizony több mint az errefelé megszokott.
Egy laza csajsziról van szó aki tényleg szereti amit csinál. Igazi barátnős feelingje volt a dolognak. Nem részletezem magát az együttlétet. Úgy lehetne elképzelni mintha a pároddal hancúroznál aki belead apait anyait.
Engem maradéktalanul levett a lábamról. Még csúcsra is tudtam járatni őt is.
Olyan french nyelvleckét nem sűrűn kapok bárkitől is mint tőle az biztos.
Sajnálatos hogy nem sokáig marad Debrecenben mert amúgy más megyéből jött, de nekem sikerült elcsípnem még időben.
Én csak ajánlani tudom mindenkinek