Sziasztok, tudtok valamit a Kata nevű felhasználóról, Berettyóújfaluban?
Sziasztok, tudtok valamit a Kata nevű felhasználóról, Berettyóújfaluban?
El is tűnt a hírdetése. Vagy csak nevet váltott.
Hát persze hogy ismerjük. :-D :-D :-D Ő a ZsaklinBea. Felejtős!
Köszi a tippet Bianka :)
Hali!
Barátom! Ha csak egy kicsit lentebb görgeted a fórumot, láthatod, hogy mindkettejükről irtam (kb 1 hete). Szerintem abból az infóból nyugodtan kiindúlhatsz.
Üdv.
En konkrétan azt nem értem hogy válhat nála valaki törzsvendéggé ha mást nem fogad ?! Ezt hogy hozta össze ?!
Sziasztok nézegetem a hirdetéseket és tálaltam egy gyöngyszemet, Shena 30 idézem csak törzsvendégekkel dolgozok. Akkor miért hirdet ?? Vagy csak nekem fura?
Na akkor voltál nála látom:)
Írja már meg valaki aki like-olta Tátyána(18)-at, vagy találkozott vele, hogy milyen volt, mert engem a Tesco parkolóba invitált, ami igen szokatlan volt. Jah, és egy szót nem tud szláv nyelven.
Szóval!?
Sziasztok. Biankát tudom ajánlani. Olyan mint a képeken. Kedves, aranyos lány. Érti a dolgát.
Sziasztok.
Szeretném megosztani veletek friss élményemet.
A mai napon meglátogattam Kelly(23)-t és Szonja(23)-t. Mindketten újak a városban. Lehetőségem volt egyszerre élvezni a társaságukat.
Kellemes csalódás ért, ugyanis a hírdetéseknek és képeknek két tökéletesen megfelelő hölgy fogadott.
A kedvesség és a hozzáállás nálam majdnem, hogy elsődleges, de jelen helyzetben ebbe sem tudok belekötni. :)
Két gyönyörű hölgyről van szó, vigyázzunk rájuk!
Üdv, Peter9955
Sziasztok.
Uj vagyok itt ráadásul nem vagyok Nyiregyházi lakos. A héten lesz egy céges utam a városba. Ket holgy is érdekelne. Mégpedig Kitty 38 es Lilla 39. Meiket érdemesebb meglatogatni? Parkolas szempontjabol is erdekelne. Válaszokat elore is koszonom. Illetve volt egy lány a mult even aki mar nincs a varosban sajnos a nevere mar nem emlekszem de a lombkorona utcaban volt es autos kalndot válalt. Ismeri esteleg valaki?
Nikol 41 és Glória 39. Ki ne hagyd őket.
Azért ehhez a Ts dologhoz elég bevállalósnak kell lenni! Tőlem és szerintem sok mindenki mástól is eléggé távol áll.
Kedves sebhelyes arcú! Nem vitatja senki, hogy jól néz ki, nem is mondtam hogy dagadt, csak azt jegyeztem meg, ha valaki jól néz ki, miért csúfítja el a képeket photoshop-al.
"ezért ha tudtok ajánlhatnátok olyan lányokat akik nem kérdezik állandóan hogy (mit? Hogy csináljon?) hanem teszi a dolgát magától és rendesen elrendez, hogy elmondhassam visszajáró vendége leszek."
Daniella, Szofi, Anikó, Dorina. Akik így hírtelen eszembe jutottak.
Sziasztok,
TS Barbie debrecenben rendel. Volt nála már valaki?
Sziasztok. Ma meglátogattam barbi 20 hölgyet. Meg is egyeztünk ***moderálva*** 1 órára. Amiben azt mondta minden benne van vegyvédelmibe. Francia gyenge csak a fejét kapja be pózváltások voltak de amikor kitértem a popóra egyből más lett a helyzet. Jött a duma hogy kicsit nedvesebbnek kéne lenni meg ez nem fog menni mert fájni fog besem engedett. Majd félóra múlva szerintem mert nemtudtam még elmenni ***moderálva***. Ami még nem tetszett hogy mikor megérkeztem a csengőhöz hivtam hogy ott vagyok erre várjak két percet mindjárt jön és kijött kinyitni az ajtót. Ugyhogy nekem nem jött be.
Kezdő vagyok még a pénzért vett szerelemben ezért ha tudtok ajánlhatnátok olyan lányokat akik nem kérdezik állandóan hogy (mit? Hogy csináljon?) hanem teszi a dolgát magától és rendesen elrendez, hogy elmondhassam visszajáró vendége leszek.
Várom segítségeteket akár privátban is. Előre is köszi
Nagyon hasznosnak tartom ezt a forumot hogy segíthessünk egymásnak és megosszuk tapasztalatainkat.
Jelen! :)
Bár újabban hölgyeknél nem jártam :(
Mikor két évvel ezelőtt voltam nála, akkor szerintem valóban 75 kilós lehetett, olyan testalkata volt, mint a mostani képein, viszont azok már elég régiek (az első két képe adja vissza a legjobban, milyen volt 2015. január végén az ottlétemkor, mert mindkettő amatőr és retusmentes). Szóval nekem eszembe se jutott volna, hogy hátat fordítsak neki, főleg mert be se kellett mennem az ajtaján ahhoz, hogy lássam a testalkatát (körfolyosós lakásban fogadott még Kaposváron, ahhoz pedig neki kellett kijönnie a napfényes folyosó végére, hogy be tudjon engedni). Akkor azóta hízott volna? :O Azt nyilván nem várhatjuk el, hogy 55-60 kilós legyen, hiszen 180 centis lányról van szó. Nagyon magas, a 75 kiló teljesen normális lenne, de a 90 már tényleg sok neki is.
Szóval én jól éreztem magam vele, jófej és kedves lány, nekem megadta a barátnő feelinget. Engedtem, hogy rámfeküdjön, végig ő volt felül, imádtam, ahogyan hozzám simult. Alaposan felizgatott és nagyot élveztem :) Sok tapasztalata lehet neki, nem kezdő lány egyáltalán.