A városok fórumán keres rá, vagy Kaposváron van frissebb infó, de van régebbi is. Az évszám miatt kérdez rá az ott kommentelés, hogy erre a Brenda hölgyre gondoltak-e.
Üdv és derűs napokat
A városok fórumán keres rá, vagy Kaposváron van frissebb infó, de van régebbi is. Az évszám miatt kérdez rá az ott kommentelés, hogy erre a Brenda hölgyre gondoltak-e.
Üdv és derűs napokat
Sziasztok. Brendával kapcsolatban van valakinek valamilye?
Nem szoktam a mások leírásaiba beleírni, inkább csak beszámolót irok, de kicsit furcsa hogy két külön 0 km-es fórumozó ugyanazon fészekalj (kitti, viki) lányait magasztalja az égig . Voltam azon a helyen (irtam is beszámolót) de az hogy a szoba meleg legfeljebb ugy igaz hogy a lakás többi részéhz képest, azért ennnyire nem jók a lányok, különösen viki21 aki már nevet is váltott+ két évet fiatalodott, én még nicol23 nével irtam róla. Gondolom nem kell magyarázni, mindenki átlát ezen csak nem értem mire ez az erőltetett próbálkozások.
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Viki21
Kis bájos teremtés....
Minden úgy történt ahogy meg beszéltük,időpont egyeztetés előre 30 percel!
Diszkréció adott volt,meleg szoba kis hangulatos..
Nagyon ügyesen dolgozik,nem lehuzos tipus,csak ami jár😊
Tusolás előtte es utána...
Ajánlani tudom ezt a lányt....
Szép napot!
Kis élménybeszámoló, hátha hasznosan is telik a fórum:
Barbi (most az apróba van): A modemhez közel fogadott. A lakás borzaszó lepusztult, de voltam ugyanitt egy másik lánynál, s az igen jó volt, így megjátszottam ezt is. A képeken ő van, és kb ennyi amit mint pozitívum el tudok mondani. A zuhanyzás után (amitől nem biztos hogy tisztább lett az ember, tekintve az ott uralkodó állapotokat). Franciával kezdett, kb. olyan lehet mint amikor az 5 fejes mélyítőeke megindul a magyar termőföldön így aztán ebből nagyon gyorsan kihártáltam. Hát a további sem volt valami fényes diadalmenet, unott hozzáállás, sekélyes technika.. Igen hamar végeztem itt, nem hiszem hogy valakinek is tudnám ajánlani.
Szöszi (19): ótósmeki közelében rendel. A lakás a célnak megfelel. A lány élőben is csinos, kissé még kamaszodik a bőrén, de nagyor rendbe van külsőleg. Az árak nem pestiek, de van xtra. Zuhany után indult az action.
Igazából mindent kellemesen csinál de kissé monoton, unott a hozzáállása, nem is túl komunikatív, kissé elveszi az ember kedvét a viselkedésével.
Christina tantra(37): A firestaton szemben van. Átlagos panel. A képek róla készültek, de igen jó szögől, kissé más látvány volt mint a képek alapján az elvárás, de itt alapvetően masszázs van, így még belefért.
Zuhany aztán elkezdete.Masszázs értékelésénél bajba vagyok mert nehéz megítélni a szakszerüségét, de akinek hátproblémái vannak az biztos nem ettől javul meg, viszont ha egy kellemes erotikus kényeztetésre van igény akkor meg lehet próbálni, alapvetően jól éretem magam, kedves hölgy, figyel a vendégre, nagyon jó a hozzáállása, handy happy ending volt a végén.
Engem érdekelne Szelina! Van infod róla? ***moderálva***.
Bocs, Szelina. Nem Szeléna.
De erre a névre is csak egy véleményt dob ki, az is több éves.
Szóval, nem valószínű, hogy a most ezen a néven hirdető hölgyről van szó.
Állítlag Szelénáról van már információ itt, a fórumban, ezért tűnnek el a hozzászólásaim. Most direkt rákerestem. A Szeléna kulcsszóra nem dob ki semmit.
Mondjuk privátba jött már info, amit itt js köszönök, de gondolom a "kedves" szerkeztőség arról nem tudott. Illetve ahhiz is fel kellett tenni itt a kérdést ugyebár...
Szóval, valaki bemásolhatná a korábban írt véleményeket a hölygyről, mert nekem semmit nem dob ki.... Pedig állítólag van róla info :)
Nagyobb mennyiségű rózsaszállal éri csak be. Amúgy ok.
Sziasztok!
Fahéj, Avarka, Levenduláról mi a véleményetek? MIlyen?
Kitti 25 : Többször is jártam nála és mindíg elégedetten távoztam. A hely könnyen megközelíthető, a bejutás diszkrét és könnyű. A lány nagyon csinos, magas, vékony. Gyönyörű, formás cicik és popsi, feszes és selymes bőr. Kedves és barátnős. A szexet felsőfokon műveli és élvezi is az együttlétet, a honorárium átlagos. A róla írt negatív hozzászólásokban olvasottakat soha nem tapasztaltam, pl.: mindíg kellemes meleg szobában fogadott, a hölgy kívanatos és érzéki, nem lehúzós, nem sürget.
Becsüljük meg, ajánlott!
Hogy ti semminek sem tudtok örülni! :D Biztosan mindenki happy és vígan duhajkodik... :D Szép az élet, b@szni jó, éljen Szovjetúnió! XD
Valaki volt már Amanda blondinál, ha igen mik a tapasztalatai?
Ilyen is régen volt, hogy egy hetes csend volt a pécsi fórumon. Teljesen szokatlan.
.. nem tudom, hogy vagytok vele, de örülök, ha egy hölgy reagál. Persze az más kérdés, hogy ennek milyen a csengése. Tavaly Zara egy kritikára írt ide, és ahogy tette, és amit írt, az arra késztetett, hogy elmenjek hozzá - és nem bántam meg. És van a másik véglet.
Vanessza: lehet, hogy érdemes néhányszor hallgatni inkább. Volt rólad egy jó vélemény. Mellette jött egy rossz, amire reagáltál úgy, ahogy. Olyan hangulatot áraszt, és olyan elírásokat tartalmaz, ami nem bizalomgerjesztő és nem hat vágykeltően. Valószínűleg ezért is érkezett csak negatív jel a hozzászólásodhoz, nem is kevés.
És engem is lehurroghatsz most, de ettől neked nem lesz jobb, nekem meg nem lesz rosszabb. A jó szándékú kritika mindig arra szolgál, hogy építkezni lehessen belőle, és én ennek szánom. Te döntésed, hogy miként érkezik meg hozzád.
Sziasztok Szonja30 masszázs rol tudtok vmit? Nincs fenn most a hirdetése
Mindenképpen írj beszámolót ha sikerült meglátogatni 😊
Milyen csendesen lett a fórum:D
Sziasztok!
Aki volt már Viktória 21-nél, mi a véleménye róla???
Debrecen Amira 20-nál jártam ma az illető hölgynél. Gyors egyeztetés után sikerült bejutnom hozzá. Képeken tényleg ő látható. Sajnos hamar lehangolt a hozzáállásával, unott volt, mint egy fadarab. Végül már nem csinálta azokat, amikben megegyeztünk, ***moderálva***. Lakás nagyon elhanagyolt volt. Rossz élménnyel távoztam idő előtt.