NEM NAGY SZÁM
NEM NAGY SZÁM
Judit 34: Szekszárdon mentem el egyszer hozzá és hát az ajtóban nem ez a lány fogadott hanem egy duci igénytelen cigánylány! azonnal sarkon fordultam!
Képei erőssen fotosoppal készültek de hogy vigyázat uraim csak erős idegzetüeknek ajánlom!
Ahogy elnéztem a videóit a tapasztalttól nagyon messze van. Remélem láttad a francia technikáját... Na most az szerintem minden csak nem francia... A kamu nyögéseket pedig bárki oda tudja tenni. Az ő videóiban ez látható, egy nagy ló**sz, egy semmi! Úgyhogy engem meggyőzőtt, hogy ne menjek el hozzá! :)
na hát elmentem hozzá bár ne tettem volna egyetálán nem ugy néz ki mint a képeken nem ajánlom senkinek.....
Barbika (18)-ról vélemény a Marcal II.-n rendel.
Sziasztok!
Sárvári hirdetőkről vélemények,tapasztalatok?Hozzáállás,kedvesség?
De aranyos vagy... 🤗 nagyon tetszik némelyik szóhasználtad.. 🤗☺😊😁
Vigyázat! A Szekszárdon hirdető, de Decsen dolgozó lányoktól óva intek mindenkit, saját rossz tapasztalat alapján. Szolgáltatásról gyakorlatilag szó sincs, értékelhetetlen a hozzáállásuk, ráadásul*** moderálva *** is!
*** moderálva ***
Érdemes felkeresni; kedves, aranyos, jobb mint a képeken. Széles szervizlista, arányos árak!
Alina nevű leányzonal volt már valaki?
Pati31! ***moderálva***
Helyszín ***moderálva***.
Hely rendezett tiszta és a lány is az.
Aki kedveli a magas sötéthajú lányokat és beszélgetni is szeretne annak tuti élmény lesz
Nincs semmi nyafi teszi a dolgár rendesen és ,a mi a legjobb, hogy nem ez az állandó munkahelye, ez csak kiegészítés.
Oral 10/8 a többi 10/8 de csak ezért,mert nem qrvás hanem inkább barátnős a lány.
Ajánlom azoknak akik rendszeresen akarnakegy lányhoz járni és nem fognak csalódni. A nagy kalandoroknak csak egy rublika lesz, hogy na ezis megvolt :)
Kockázat nélkül nincs győzelem!
Nem szeretek full bizonytalanra menni.
Júlia42.
Természetes intim résszel rendelkező, kedves odafigyelő logisztika, rózsacsokor jó. Ajánlott.
Dia 22 Győr. Nagyon jó fej csaj. Jó volt nála! :)
Sziasztok nem tudom kinek mi a tapasztalata de Alexa 40 nél voltam nemrégiben de nem sok pozitiv élményel lettem gazdagab, egy milfet szeretem volna aki jól tartsa magát s tapasztalt, feszes börel, s szenvedélyel, szerintem vannak itt egy páran aki ilyet keres, ezért esett a választásom rá, de nagyot csalódtam, sok ,,rosszaszálam,, bánta. Mostantól inkább olvasóm előre a véleményeket,
Jessica (26)-nál járt már valaki?
Gondolom mert Dunántúlt írtál az előző hozzászólásodban. Győr hol helyezkedik el?
Soproni Alexa meg egy kicsit pe.........do
Sziasztok.
Tudnátok vkit ajánlani akit tutira érdemes meglátogatni?
Köszi előre is