Miert? Nem volt duci es agyonsminkelt?
Miert? Nem volt duci es agyonsminkelt?
Tegnap azt hittem, hogy visszatért a Hargita gyöngyszeme! Most meg azt kell gondolnom csak a Nevét dobták piárként kicsit be a köztudatba. Mivel azért láttunk már itt nem egy két vissztérést, remélem Őt is üdvözölhetjük még valamikor ujra itt! :)
Teljesen egyetértek. 'Brazilt' itt is lehet fogni, de nem biztos, hogy azt nyújtja, amit kell. Csoki sem volt még az itthoni pályafutásom során, pedig fekete csempéhez a rózsaszín fúga eszméletlen vadító - sajnos ezt csak Amsterdamban sikerült megélni. :)
Viszont nem árt figyelmesebben végigolvasni a bemutatkozásokat, mert van ahol "töke van a menyasszonynak". :D Gondolok ezalatt Léna (24)-re.
Külföld ilyen téren is kuriózum...
csokilányt, egy igazi brazil nagycicis, kerekfenekűt látogattam meg előző héten, most meg ázsiai lesz. Olyan kalibrrekhez van értelme menni akikhez idehaza minimális az esély
azt hozzátenném hogy a magyar rózsaszálak nem elegendőek ott kb. semmire max. rád néz... :D
Phoenix Marie-t várom mikor látom VL-en hirdetni :D
Ninanál valaki?
Moncsiról nem tudok semmit, viszont Alettáról igen, vele tavaly háromszor is voltam. Mindhárom alkalommal nagyon jól éreztem magam vele. Ha ez nem így lett volna az első találkozónkkor, akkor már másodszrorra se mentem volna vissza hozzá. Kedves és korrekt lány, ha te is normálisan bánsz vele. Nála csalódás ilyen esetben nem érhet. :)
Moncsi képeit végignézve kb. ő is hasonló testalkatú lehet, mint Aletta, a képei alapján nekem ő is tetszik, de nem tudhatom, valóban ugyanúgy néz-e ki, emellett milyen a hozzáállása, a jelleme.
Köszi az infot!!
A jelenleg hirdető Moncsit (34), vagy Alettat (27) ajánlanátok?
A most épp Pamela néven hirdető (máshol Martina) 21 éves lányt nagyon nem ajánlom, ha csak nem akar valaki egy negatív tapasztalatot magának!
Ezt nem sikerült elküldeni, szóval nézzük az idei év termését dióhéjban:
Barbi 20: valaki mintha már írt volna róla korábban. A víztorony környékén volt megtalálható. Remélem, feladta a szakmát, és azért nem hirdet - nem neki való. Az extra csókot ugyan korrektül teljesíti, amúgy baromi csinos, de total futószalag, kezdő francia, kezdő hozzáállás. Kvázi én keltettem reggel 10-kor, egy óra múlva fogadott macinaciban. Végig fadarab, néhány szervomotorral bármelyik forgalomban lévő guminőt fel lehet okosítani erre a szintre - azok legalább nem kérnek bonusrózsát a szájbahoppáréért.
Kitty 25: Árok team, átlagon felüli rózsa, ettől függetlenül abszolút ajánlott, rutinos versenyzők régi ismerőst találnak (a szerzetesnek különösen ajánlom. :) ). Sajnos a hely marketingje ad némi okot az ellentmondásra, de nem ő tehet róla, és az élményen nem változtat.
Melinda 29: Erősen kamuképszagú, én kifordultam. Ezt most azért írom ide is, mert kíváncsi vagyok, hogy kimoderálják-e.
Cleópátra Masszázs: Régi versenyző, perfekt hozzáállással a jósában. Szimpátia alapján több is lehet, mint masszázs, de nem kell beleélni magad. Szóval telefonban ne is erőltesd! Ha a helyszínen stimmeltek, akkor nem lesz gond.
Daniella 33: Továbbra is a régi, tehát magamon kívül senkinek sem ajánlom. ;) Ő az etalon itt nyírben.
Luca 25: Meneküljetek! Fordított szolgáltató, nála te fogsz szopni, szerencsére negyedszerre egyből leesett, hogy vele már megjártam a farkak útját, úgyhogy az ajtót sem kellett átlépni. Egyébként lefogyott, és baromi jól néz ki, de keress vissza a korábbi neveire pl Lina 21! Az külön vicces, hogy visszatért az első helyére, ahol volt szerencsétlenségem találkozni vele.
Bea 26: Én voltam az első kuncsaftja itt, nekem nagyon bejött a produkció. Nem egy plázacica, de bőven kárpótol a hozzállással. Igazi BF. Remélem, marad még, én visszamegyek.
Jessyka 21: Ő most a debreceni sztárvendég jósacityben. Érdekes, hogy Lucától kifordulva, kvázi B terv alapján jutottam el hozzá - a szomszéd lépcsőházba. Amikor kinyitotta az ajtót, egyből lehidaltam, már a köszönésével lekapott a lábamról. Nekem ez a lány egyszerűen tökéletes külsőre! BF ugyan nem volt százas, de nem is várom el egy generációnyi korkülönbséggel. Vigyázni kell rá, érzékenyebb az átlagnál, de ezt mondjuk én basztam el, mindig rákérdezek, hogy mit és hogyan szeret, de ő total elvarázsolt, így megfeledkeztem róla. Vele éreztem azt, hogy baromira érdemes visszatérni, és pár alkalom alatt összecsiszolódni.
+1 érdekesség: Egy nem itt hirdető, de a szelencéjéről elhíresült nevű masszőrhölgyről 4 éve írtam először, akkor 33 éves volt. Azóta valszeg hiperűrben létezett, mert most 35 éves..
Menj ki a piacra és kérdezz meg egy kinait, max. orrba ver .-)
Hogyne, Kanadában kettőhöz is volt szerencsém, a világ legjobb franciáját tolták. Szerintem itthon a fővároson kívül esély nincs rá.
Nem szeretsz bizonytalanra menni? Tényleg? Esetleg ne fogadjunk örökbe?
Ami mondjuk hülyeség lenne, de netán fejleszthetnék egy alkalmazást, amibe ha belelehelsz kidobja a kívánt hölgy vérnyomását, pigmentációát, punciméretet?
Ugye kedves Neil,másról is irsz majd beszámolót?
Ketrin 19 nevet váltott,most épp Melani19.
Vigyázzatok vele,szolgáltatás nulla.
***moderálva*** Vesszek el, ha nem - az említett két különböző nick összes hozzászólását felderítettem: Egyik sem egy dedikált Melinda fikázda.
Jaah: Voltam nála, kinyitotta az ajtót, majd megköszöntem a lehetőséget, és elnézést kértem, hogy zavartam.
Azért amikor ilyet leírnak az emberek, kíváncsi lennék, hogy a szolgáltatónak mi a véleménye róluk. :)
Kendra
Olvastam a negativ és a pozitiv véleményeket, de gondoltam egy próbát megér, és igen.
Egy jó fej aranyos csajt ismertem meg, mindent meg tudtunk beszélni,
ráérzett mit szeretnék, és a barátnő feeling is megvolt, aki kedveli az alacsonyabb vékony lányokat akkor annak tökéletes választás.
Ugyanazt kapod vissza amit a képeken látsz ami lássuk be nem egy utolsó szempont, csalódás kizárva.
A lakás a célnak tökéletesen megfelel, a megbeszéltek alapján minden rendben ment, sőt szerintem mivel érezte ezért kedvesen segitett,
hogy minél jobban feloldódjak és ellazuljak aminek meg is lett az eredménye egy nagyon kellemes fél órát töltöttünk együtt.
A végén többször udvariasan megkérdezte minden rendben volt jól éreztem magam mert ő igen,
elégedetten távoztam és arra gondoltam, hogy ez egy kellemes csalódás vagy meglepetés volt ezért még biztosan meglátogatom.