De nem sokáig lessz itt , le ne maradj róla :)
De nem sokáig lessz itt , le ne maradj róla :)
Nem szívesen szólok bele.Voltam én is nála...(náluk) Lehet van még hova fejlődni mint álltalában sokaknak.Viszont egy fiatal kedves és küllemében is szexi lányról van szó aki szerintem próbálta a legjobb tőle telhetőt nyújtani.Én semmi esetre sem minősíteném le.Nyilván itt sokunknak van viszonyítási alapja bőven.. Ami pedig az éretlenségét illeti. Egy értelmes nőről beszélünk aki korrekten elő adta magát.Szerintem kimondottan jó kommunikációs, kapcsolatteremtési kézséggel rendelkezik.Majd ha beleszaladsz egyszer egy olyanba aki a telefonban kedves,megígér sok mindent a hejszínen a rózsaszálak átadása után pedig átvált egy nyávergós irányítgatós,óranézős, bekérdezős....kelletlen, flegma kedvetlen valamivé....***moderálva***
Tisztelt Látogatók!
Kérjük ezt a vitát ne itt folytassák
Köszönjük
Mi az hogy baromság ??!Igenis éretlen egy 20 éves kislány erre a dologra,talán kedves Immortal gondolkodni kéne mielőtt lebaromságozod a véleményem,ugyanis lehet a tapasztalat beszél belőlem!Nem most jöttem le a falvédőről ahhoz hogy tudjam hogy az ilyen 20 év körüliek éretlenek ehhez a munkához.Voltam több féle korosztályú nővel hogy eltudjam dönteni,Úgyhogy jobb lesz vissza veszel.
Állapotosan nem tilos a szex, a 6-7 hónapig még nem árt.
De nem csak aktus van a világon, hanem francia is.
Amúgy meglehet, hogy én meg félvér vagyok, a magyar lányok nem fogadnak szívesen. A kérdés az aki volt nála megosztja)e velem a tapasztalatát.
Előre is köszönöm.
Elvetemült ízlésed lehet, ha egy terhes lánnyal akarsz dugni. :O Ráadásul a képen már túl nagy a hasa, baja is lehet belőle, hogy így szexel naponta többször is. A lány származását már meg sem említeném, elég csak ránézni...
Ott azért jól mehet a biznisz. Van három lány a városban.
Tisztelt Hirdetőnk / Látogatónk!
Kérjük ezt a csevegést ne itt folytassák. Köszönjük
Sziasztok !
Nagyon érdekel egy hölgy:
Most is az apróban hirdet, jelenleg Zsanett néven, épp állapotos, ez ki is írja, fotón is látható.
Aki járt már nála valaha/mostanában kérem írja meg nekem a tapasztalatát, de csak privátban !
ELŐRE is hálás köszönet.
Korodból és hangodból kiderült.
Menni akartam hozzád.Vasárnap hívtalak fel és akkor hallottam az édes kis hangocskád.Innen szűrtem le.:*
Télleg nem voltam nálad mivel amit én kerestem az nálad TABU.:'(
Szétnéztem de azt írják hogy elvan hízva:( akkor csaknem olyan mint a képeken.
Üdv! Kaposváron Pillangó(19) vállal kamerázást. Jelenleg aktív a hirdetése.
Üdv, kispe!
Az a helyzet, hogy itt Kecskeméten is elég sok a vándormadár, így a felhozatal is gyakran változik.
Akit nyugodt szívvel tudnék ajánlani, Ő Kriszti31, de szombaton és vasárnap nem dolgozik.
Karola27 is nagyon ott van a szeren, de nála már az is extra, ha belépsz az ajtón, viszont hétvégén is elérhető.
Azt javaslom, hogy érkezésed előtt újra nézz szét, hátha azon a hétvégén itt turnézik valamelyik tehetséges előadó.
*** moderálva *** de jóóó....
Heni 26 nál voltam
nem voltam elragadtatva röviden és tömören----
Lea 24 ugyanaz akinél még a nyáron jártam ahol nem is maradtam ott mert nem is irom le hogy mennyivel nagyobbacska mint a képeken ha ugyanaz akkor oda sem megyek.
Most olyan nagy járkálásba nem vagyok mert hidegvan ha kisut a nap megyek tudok uj gondolatokat irni
sziasztok
Hali egyi kis beszamolo legutobi kalandomrol:
Niki31-nagyon regota fenem ra a fogamat es a rengeteg pozitiv beszamolo meg gyozot hogy meg kel latogatnom.Hat mit mondhatnek jol tetem.Niki nagyon kedves,dekorativ es profi aban amit csinal.Tugya mi kell a vendegnek es mindenben maximalisan oda teszi magat.Nagyon elveztem a vele toltot idot es mindenben ki elegitet maximalisan.En csak ajalani tudom mindenkinek,meg visza megyek az tuti.
:D Nem megspólotad! Jobb helyre költöd!
Na igen. Ez egy hasznos hozzászólás volt számomra. Megspóroltam egy "kis" pénzt.
Nézz szét a győri fórumon, ott olvashatsz róla.
Szia!
Nekem már a telefonban sem volt szimpatikus. Ja és egy kicsit sok a rózsák száma.