Próbáld ki Ts Barbiet!
Nekem ő hozott most valami újat az életembe. :D
Egész jó!
Próbáld ki Ts Barbiet!
Nekem ő hozott most valami újat az életembe. :D
Egész jó!
1 óra+ popsi amit kértem,azaz ***moderálva***,na ha már ennyit kiadok (azaz egyes lányok itt zegen nagyobb odaadással fele ennyiért vállalják,igaz popsi nélkül).
telefon egy dolog,de hogy az időbe beszámitja az megint más,főleg ha 3-4 telefon van és ez 10x percet elhúzott.
25 perc van hátra és mondtam jöhetne a popsi,erre a kérdése: 8 perced maradt eltudsz menni ennyi idő alatt? nézem az órát nem 40 percet fizetek 20ezerért
nagynehezen elővesz a sikositó helyett valami testápoló szerüt és bekeni magát,de közben ezt kommentálja.....
próbálkozunk,mert ugyanis a kishölgy előre kéri a pénzt és ugye csak méret függvényében vállalja,és mikor rájött hogy vastagabb a szerszám,akkor összeszoritja a popsiját hogy még véletlenül se tudja az ember bedugni,és ugye ujjal nem engedi,ekkor mondtam hogy elég és jöhet akkor levezetésből masszázs,erre elkezd pampogni hogy mostmeg elkap majd valami fertőzést mert bekente magát azzal a valamivel,és mindjárt le is jár az idő.
masszázsról pedig: 0,zéró,max aura masszázsnak hivható,mert ez szó szerint még simogatásnak se lehet nevezni.
Újabban azok a lányok akik ide-oda ingáznak a városok között,meglátásom szerint azért teszik mert másfélszer annyiért fele szolgáltatást nyujtanak mint azok akik heteket töltenek itt.
Nem filléres megoldás, én eddig jutottam.
Szerintem nincs igazad! Erika26 nagyon is érti a dolgát! Itt masszazsrol van szó nem másról kit érdekelnek a csíkok! Ha faj a derekad rossz helyre mentél hisz pontosan tudnod kell hogy ez miről szól!
Hát nem svedmasszazsrol az biztos!
Szia.Mint irtam nem akarok vitázni.Gabika29 is több mint a képeken de attól még szuper csaj és le a kalappal előtte.Mi sem vagyunk tökéletesek akkor meg nem is várhatjuk el mástól.Van olyan hirdető akivel ledumálod és mikor mész meg nem éred el.
Nem nagyon szoktam kommentelni, de ez szúrja a szemem. Kiki18 ő Lili18 lenne. Viki és Lili a tesók. Egy helyen rendelnek Lotti és Zsuzsival is.Meg nincs is olyan , hogy Viki 19 . Sok lány van aki normális, csak egyre kevesebb. Én szeretem a teltebb lányokat. Sőt Viki meg a Lili jó párost alkot. Telt mind a kettő csaj , de szerintem korrektek , és nem lehúznak ! Lottinál én is voltam már még régen is cuki csaj , csak volt olyan, hogy idegesen fogadott és kellemetlen volt , így azóta nem járok hozzá , de bejön jó csaj. Akkor Ági19-hez se megyek.
Sziasztok!
Anica nevü hölgyröl van valakinek info?
Viki (21) egészen biztosan nem lehet az a lány, aki korábban Veronika és egy ideig Emília néven hirdetett. Nála voltam hatszor is, szóval ráismernék. Egyébként ő 175 centis lány, nem pedig 170. Szóval a magasságuk sem egyezik. Veronika (21) hirdetését már kb. október vége óta nem láttam, szerintem végleg befejezte.
Szia lucy vagyok ne haragudj de ha ilyen véleménnyel vagy rólam akkor mért maradtál ez az eggyik a másik pedig ha annyira nem érezted volna jól magad nem töltöd ki az orádat! ! Bocsi mindenkinek vannak rossz napjai !
Nem nemértett félre senki.
Milyen furcsa------ hogy az elöttem kommentelö is----
....én is...
----más is... ---
"félreértette"
Nahmost két lehetöség van az hogy Gabi 29 vagy Erika masszazs26 ???
Gabi 29 nem fényezte sosem magat ugyanis ismerem jol és teljesen megbizhato mindentéren. akkor nem kell hozzá nagy logika hogy ki maradt.....ugye?
Teljesen átlátszo.
És akkor is leirom a véleményemet ahogy eddig is leirtam!!!!
És nem engedek belöle Erika Maszázs 26 sokkal több mint a képeken és szülési csikok is vannak.
Egyszer jártam nála azert is tudom ezt elmondani és korábban is irtam már ezt!
Nekem teljesen felejtős kategoria!
Nem kell ezen megsértödi .....vállalni kell azt ami van!
Nálam a maszázs nem azt jelenti hogy olajjal össze vissza locsolnak és elkenik.
Hanem azt ahogy korabban is irtam zita maszázsnál több évi tapasztalat van és a fájos derekamat jol kimaszirozta.
Akinek nincs tapasztalata az ezt feleslegesen olajozgat keneget.....
Ezt gondolom a maszazsrol és azthiszuem ez a helytállo....
Akkor jöjjön néhány "élmény":
Ági(19): Valaki(k) itt korábban ajánlottnak írták. Nos. Normal prize. Boszormenyi street (lánglovagokkal szemben). Lepukkant panel, 10/2 (fürdő, szoba, ágy...stb) diszkréció 10/2, jövés-menés, szövegelés, MT cipellője az előszobában. A lány aranyos, kedves, és minden jót elmondtam róla. A valóság a képekkel köszönő viszonyba sincs. Tacskófüle mellek, szuvas fogak, "furcsa arc", rengeteg kiálló anyjegy. Franciska 10/3, kézimunka ezerrel. Az action még jó is lenne, de a látvány lelombozott. A telefont egy idősebb, mély hangú nő kezeli, amitől már majdnem az elején feladtam, bár hallgattam volna az ösztöneimre. Szóval vannak itt elég sokan, és a mennyiség a minőség rovására megy!
Valaki kérdezte itt "sok like-os" Laura(21)-et. Nos 2 hírdetése van jelenleg, de több is szokott lenni. Ugye valami eszméletlet "étlappal" rendelkezik. Nekem valahogyan a lehúzós, átverős, flegma, nagyképű jelzők jutnak eszembe róla, akárcsak Nina(19)-ről, és a korábban Tátyána nevű "svéd" kislányról aki amúgy - elmondása szerint - orosz. Na ők a "hogyan ne csináljuk ezt" mintapéldái. Very high prize!
Lotti (19): Sajnálom, mert régen kedvencem volt. Jelenleg Bethlen street, ügynökösdi (jelzem itt se mindíg ő kezeli a telefont) ide gyere, oda gyere. Normal prize. Itt előszeretettel veszi fel a telefont "csak 69 kilós vagyok, pedig nem" Viki(19) és Kiki(18) /ugyanaz a személy/ és ajánlgatja saját magát bőszen. A kéró még elmegy, franciska 10/5, action 10/6, de a látvány már nem a régi. Sajnálom, de levettem a kedvenceim közül. Jah itt van még Zsuzsi(18) is, de róla már korábban írtam, viszont ő se öregedik egy napot se ;)
Szandi(19): Átverős, ide gyere - oda gyere. Aztán már ne is gyere... feeling.
Konklúzió: Már majdnem minden megbízható hirdető eltűnt, és maradt a "selejt". A hétvégi "kínálat" borzalmas. Egyesek azt se tudják melyik bolygón vannak, ha a rózsákról van szó. Sorra hagyják abba a "meg kell becsülni" lányok, és ezért részben a látogatók is tehetnek! Csak hülledezek azok miatt a lények miatt akik bejelentkeznek egyes lányokhoz! Valamint csak nyerni fog a fekete szín (sakk) itt is, mint Szabolcsban...
Fentiek miatt nem írok mostanában. Mert vagy moderálnak, vagy jön az ellen és megpróbálja kifényezni a "jányát"! Illetve továbbra is követhetetlenek a hirdetők a név, telószám, adatlap változtatások miatt!
Na csá!
(Németországból - Kirchardt)
Szofi 22 rajta volt a kívánságlistámon, de látom Alexa 24-el van társulva, így kihúztam. Ahogy a mondás is tartja, aki korpa közé keveredik...
Sajnos az előző hozzászólásom törölték, pedig semmi negatívum nem volt benne.. Sajnos itt ez megy...
A témához szólva, az említett hirdető nagyon gáz, de aki nem akarja a megtakarítását a wc-n lehúzni jobban jár, ha utánanéz a fórumon a kiszemelt hölgynek, mert könnyen pórul lehet járni!
(Németországból - Kirchardt)
Szép napot az uraknak!Ma is kedveő feltételekkel várlak titeket Győrben csinos othonomban!Puszim Linda
Kicsit félreértettél engem. Csak megosztottam amit tapasztaltam és a többiek véleményeire támaszkodva irtam hogy kit ajánlanék én.Végül is nem kellett volna mert igy mint irod reklámnak tűnik.Igy azt mondom ne menjen hozzájuk senki mert akkor bármikor mehetek én. Eszemben sincs vitázni senkivel,kinek a pap kinek a papné.
Maximálisan egyet értek veled, sajnos ugyanezt tapasztaltam. ***moderálva***
Nem vagyok benne biztos, de a fotók alapján u az a hölgy mindkettő.
Voltam a most éppen Alexa néven 24 évesen hirdető lánynál. A héten, amióta itt van, volt már Alexa, Meláni, 20, 24, 39 éves. A rózaszín bikinis, piros csizmás képek kb. 10 évvel korábbiak.
Amit csinál, az a lehúzás magasiskolája. Egy barátnőjével végzi, aki szintén őneki adja ki magát. Mindent megígér a telefonban, aztán annak fele sem igaz. A szolgáltatása 0.
Itt rontja továbbra is a sajnos amúgy is egyre romló szinvonalat. Erősen a nem ajánlott kategória!
Köszi a tippet! Nekem az ilyen kaliber a gyengém.
Roxy-t viszont 100%ban tudom ajánlani,fiatal kedves aranyos,tökéletes test,modell alkat,nagyon szép arc,hozzáállása is nagyon jó,amit megbeszéltek azt meg is teszi,amit csinál azt jól csinálja,technikája is igen jó,aki a fiatal vékony hosszúhajú lányokat szereti az Roxy-ban és Virág-ban nem fog csalódni, Roxy árakban sincs elszállva. Én a héten ha időm engedi meg is látogatom újra :)