Nézzél mást inkább :)
Nézzél mást inkább :)
Nóra 25: Igazat megvalva a ZOÉ 34 készülődtem csak nem tudtunk pontos időpontot egyeztettni, technikai okok miatt, igy a Zsoloka felhivta a figyelmemet ,hogy a Nóra 25 képei alapján hujjujujjj..... Gondoltam na akkor üsse kő, meglesem a csajszit :) hívtam eggyeztettünk, és a megbeszélt időbe (egy pár perc csuszással mert eltévedtem ) az állomás környékén fogadott! Beléptem ,bemutatkozott és lehet megvolt a kémia köztünk de onanntól kezdve úgy domcsiztunk mintha régóta ismerne már! Mondtam neki, olvasva az adatlapját maradhatok -e mivel nem vagyok egy nádszál vékony emberke :) maradhattam !! Lakás rendben, fürdő tiszta, minden okés ! Arcra nekem bejövős nagyon, test okés, képek rendbe vannak, amit megbeszéltünk minden adva volt, franciát finoman csinálja, nekem pont ez kellett most!! Értelmes a lány, kifejezetten olyan nő akihez ha normálisan viszonyulsz ő is ugy áll hozzád! Én simán elfogadnám barátnőmnek :) nem tudom de felém volt egyfajta kisugárzása ami első perctől megfogott! Ez az én véleményem... nekem bejött a müsor :)
Köszönöm, akkor elkerülöm...
Most jöttem el tőle fél órája ;) irok infot róla este ide ki!
Atya ég. Ha valaki járt Nóri 25 nél légyszi beszámolót. :D
Tipikusan az a lány akinek ha nem nézel ki jól és nem tetszel elmehetsz a búsba. :) de legalább korrekt és közli is, tehát nincs is ezzel baj, csak kíváncsi vagyok, hogy milyen ő kinézetre, szépségre.
Hello! Ahogy látom egyre kisebb a fehérvári felhozatal! Esetleg valakit tudnátok ajánlani akit érdemes meglátogatni?
Fütyülős, sajnálatos, hogy gondjaid vannak a moderálással, de szerintem a te beszámolóid a leghasznosabbak összességében, úgyhogy légyszi ne add fel, az ellennel meg ne foglalkozz!
Sziasztok! Régebben volt itt Nyíregyen egy Rózsa vagy Kármen nevű milf, tud valaki róla valamit? Befejezte már az ipart vagy dolgozik e még és ha igen telefonszám van e valakinek. Köszönöm a válaszokat.
Az hogy ki mikor regisztrált valójában semmit nem jelent.Egy biztos hogy valamiért nagyon berágtál Erika26-ra de hogy nem a csíkok miatt az tuti!
Engem egy érdekel hogy jól érezzem magam a szolgáltatónál a többi jön magától.Visszatérve amit irtál,tényleg felejtsük el ezt a témát inkább jó "vadászatot"mindenkinek.Sziasztok.
:) Ejyne uram, a tesztoszteron túltengését látva megállapítható, hogy régen járt szolgáltatónál. Ezt enyhíteni kéne azonnal.
Mi nem tetszik öcsi? Hogy más a véleményem mint. neked? Én is voltam nála és teljesen profi amit csinál! A hisztiböl kiindulva te egy szolgáltató vagy!😂
Kedves friss regisztrálo----
Köszönjuk a kimeritő válaszod----
lassan már azt is meg akarod magyarázni hogy ha valakin szülési csikok vannak akkor ez nem számit----
Ezt senki nem eszi meg"-----
Én jártam erika maszázsnál 26 ----
Soha többet nem megyek----
Téma lezárva mindenki tudja hogy valojában ki is irta az elöttem irodo kommentet-----
Szeretném megosztani egy melléfogásomat ! Voltam a napokban a Kinga26 nevű hölgynél.Jobb lett volna ha nem teszem.
Nagyjából olyan mint a képeken,azzal nincs semmi baj.A hozzáállása egy kicsit tartózkodó.Francia,inkább csak cuppogásban merül ki,
nem tudom miért teszi ezt,aktus eléggé fadarab effektus.A ,,legyünk túl rajta hamar ˇˇkategória.Egyáltalán nem volt jó,jobbra számítottam,
biztos,hogy nem megyek többet és nem is ajánlom !
Sziasztok! Nelli (30)-nál járt már valaki? Ha igen, kíváncsi lennék a tapasztalatokra! Vékony, formás testéhez, popsijához elég nagy cickók társulnak a képek tanulsága szerint. Kíváncsi lennék a tudására, hozzáállására! Már egy ideje meg akarom látogatni, de nem ártana egy kis infó róla... Előre is köszi!
Valóban, 2016.07.22.08:07-én régizett Kira21-ként,
de vigyázni kell vele mert visszahívós.
Azért a személyes tapasztalat mindent felül ír! Tetszik a hölgy, hamarosan meglátogatom, remélem minden a legnagyobb rendben lesz! Ahogy Ő írja, és ahogy Te, kedves hozzászóló...
Nem tudom, miért kellene annyira új élmény valakinek, hogy már túl lépjen az igazi nőkön és ilyenre vágyjon.
Főként, amikor olyan jó nők vannak ebben a városban.
Szerintem ami úgy néz ki, de nem az, valahogy nem az igazi.
Véleményem szerint egy nőből ki kell hozni a jót, de nem azzal, hogy szanaszét szo..tjuk, hanem némi emberség és kedvesség a kulcs. Aztán már többet ad, mint bármilyen TS.
Ez magán vélemény, bocsánat ha sértő bárkinek.
A jelenleg Zalaegerszegen hirdető lányok közül még a 23 éves Kamillát tudnám kiemelni. Ő is nagyon ajánlott. Az ő esetében is kizárt, hogy valaki csalódottan távozzon. Bár igazából nála még egyszer sem voltam, viszont róla csak jókat olvastam, mikor még fixen Pécsen hirdetett. Korábban chateltem vele nagyon hosszan (azt hiszem, hogy talán kétszer is) és nekem is az jött le a stílusából, hogy nagyon kedves és korrekt lány lehet. Tudom, hogy az ilyen együttlétek esetén ez sokaknak másodlagos, de úgy tűnt nekem, hogy az értelmi színvonala is az itteni átlag felett van, emellett nagyon kulturált a viselkedésmódja (olvassátok csak el a tatabányai fórumba írt legutóbbi hozzászólását, mert abból ez egyből kivehető). Egy másik lány is mesélt róla, akinél voltam, hogy egyszer találkozott vele és ő is nagyon jó véleménnyel van róla. Szóval jó néhány ezen az oldalon hirdető lány mehetne hozzá továbbképzésre, hogyan is kell ezt jól csinálni.
Én is Alexánál jártam de a 23 évesnél !
Nagyon aranyos cserfes kiscsaj !
A NFVSZ az alapban van fantasztikus együttlét volt !
Megkövetlek! Természetesen elírtam a Kikit, Lilit akartam írni, de egy ilyen hosszú kommentnél előfordul az elírás. Úgyhogy mea kulpa. De ettől függetlenül a 2 testvér akkor is felveszi a Lotti és a Zsuzsi telefonját, ha ők nincsenek is, és ajánlják magukat. A tények pedig makacs dolgok. A másik meg: Mindenkinek szíve joga, hogy milyen lányokat szeret, de a 70 - 80 kg nem 60 - 65 kg.
1-2 hozzászólós látogatóknak továbbra se fogok válaszolni privátban! Sajnálom. Olvasátok a beszámolókat, és használjátok a keresőt!
A TS hadműveletet kihagyom, ha nem gond, akár mennyire melegszik mostanában az időjárás. ;)