Szép estét előre mindenkinek!Hol is kezdjem :) Már nagyon régen kíváncsi voltam milyen el menni egy rossz lányhoz!És vesztemre egy olyan lányt találtam aki pont a zsánerem kép alapján és az eddigi exeim is így néztek ki!Az a lényeg,hogy nem szexeltem vele inkább jól el beszélgettünk és úgy hogy az időt se nézegette mint szerintem veletek.A Vip nevét nem mondom.kellemesen csalódtam mert egy gyönyörű értelmes nőt ismertem meg!És a kérdésemre hogy miért csinálja őszinte választ kaptam és ezért csípem a lányt :) mert a válaszában amit megint nem mondok el mert csak 2 re tartozik és a szeme se hazudott hanem közvetlenül és őszintén el mondott mindent.Szóval nem csak az én véleményem ha nem vagytok annyira talpig férfiak,hogy ne pénzen vegyetek szexet mert egy igazi férfi egy nőnek sosem fizet a szexért hanem a nő őszántából tölt el velle egy órát vagy egy kellemes estét azért mert így döntött!!!!Ja a szép viselkedést amit tanusit a nagy része hogy egy használati tárgynak tekintitek holott ha nem úgy alakulna ahogy alakul igencsak a gumicsizmát húznátok fel a kecskének a lábára és a szarvába kapaszkodnátok!!! :) :) ezt a női nem 99% így véli hogy az a férfi ak fizet a szexért a nőnek mert anélkül nem kapja meg mert genetikailag selejtes egyed az szégyen és nem pedig FÉRFI !!Szóval rendesn viselkedjetek és a mihez tartás végett tudjátok,hogy hol van a helyetek!Ezt úgy mondom hogy személyesen láttam hogy milyen egyén kényszerül ilyen légyottra és őszintén sajnálom is érte!És még ti kritizáltok :) :)