Köszönöm a beszámolót a többiek nevében is! Ninettkéről évekkel ezelőtt írták már itt mások hogy nem szereti a mélyebb behatolást, ezért én messziről kerülöm. Ezek szerint nem változtatott ezen a dolgon sajnos, pedig amúgy szívesen meglátogatnám.
Köszönöm a beszámolót a többiek nevében is! Ninettkéről évekkel ezelőtt írták már itt mások hogy nem szereti a mélyebb behatolást, ezért én messziről kerülöm. Ezek szerint nem változtatott ezen a dolgon sajnos, pedig amúgy szívesen meglátogatnám.
a durex sikositora nem testápoló van ráírva,nem literes kiszerelésben van mint amit te használtál,nagy sárga nem átlátszó flakonban van,és nagyon nem fehér színű!
a lakásban saját elmondásod szerint is volt még valaki,és azt mondtad ő nem hirdetős lány,mivel nem láttam ki az így nem tudom kizárni hogy nem-e ***moderálva***!
és az időpont nézésre visszatérve,bő 20 perc után mikor csörgött a telefon már sokadszorra (mert volt amit nem vett fel) akkor kérdezted melyik az én számom és onnan számoltad az időt,márpedig én akkor hivtalak mikor a kaputelefonnál áltam ! :)
A jó szolgáltatokhoz vissza járnak a vendégek, és elégedetten távoznak!
Nóri (25) - lakás ismert, tiszta, célnak megfelel, egyeztetés könnyű, mosolygós pozitív fogadtatás, szexi ruciban,
képek és valóság nagy mértékben egyezik, ápolt jó illatú, külalak rendben.
francia 3/5 aktus 4/5
a kedvenceim többet adnak,kicsivel kevesebbért, ezért nem lennék visszatérő, de örülök, hogy ellátogatott Nyír1re.
Sziasztok. Új vagyok itt. Az Ikrek-röl tud valaki valami infót?köszi
Oké, de azért el ne vedd feleségül. ;)
Sziasztok! Mira 31-ről írhatnátok valami tapasztalatot! Akár privátban is!
Köszi!
Official Taste By TylerDurden
Ninettke 30
Debrecen
/32129-ninettke
Kapcsolatfelvétel: 8/10
Telefonban közvetlen, kissé robotikus hang. Tájékoztatás, egyeztetés korrekt, gördülékeny.
Környezet: 8/10
Debrecen belvárosában, naplószerkesztőség közelében, régi épület, kifejezetten a célnak megfelelően átalakítva és felújítva. Zuhanyzó modern, tiszta. Törölköző friss, száraz. Nagy franciaágy úgyszintén.
Külső: 7/10
Aranyosnak tűnő apró magyar lány, képeknek megfelelő formában. Korát őszintén szólva inkább 22-24 évre saccoltam volna. Kifejezetten selymes szolibarna baba bőr. Arca 10/7, koráról ez az egy árulkodik talán.
Hozzáállás: 3/10
Minden bizonnyal rossz passzban volt amikor találkoztunk. A hangulat már érkezés után meglehetősen feszült, gondterhes volt. Az első találkozásnál, számomra alapvető 2-3 perces, érkezést követő kötetlen csevegést, kissé felügyelőtiszt jelleggel a „na ott vedd le a ruháidat” felszólítással szakította meg, majd a sarokban lévő fotelre mutatott, ami ugyancsak nem segített a hangulaton oldásán.
Ezután nagyjából 1,5m-es távolságból köntösben, összefont karokkal és árgus szemekkel figyelte kis „műsoromat” szótlanul. Ilyennel még nem találkoztam.
Együttlét: 6/10
Ezután az ágyra huppantunk ahol felajánlotta a kölcsönös franciát, ami egyébként nem szokásom, de vele kivételt tettem, mert tényleg falnivaló kis teste van. Pár perc viszontkényeztetés után mondtam, hogy lapozhatunk a történetben. Lovaglással kezdtünk, aminek következtében komolyan megfogalmazódott bennem, hogy jó helyen járok. DE!
Ezután váltottunk misszionáriusba, ami során a lábaival próbált távol tartani magától, nehogy mélyebben belé hatoljak. Ezt hamar meguntam, így mondtam, hogy próbáljuk meg hátulról.
Erre azt a választ kaptam, hogy azt biztos, hogy nem mert túl nagy vagyok. Ennél a pontnál megjegyeztem, hogy jópofa ez a „barátnő feeling” de nem igazán tartok rá igényt. Ha ilyesmi élményre vágynék, biztos a lovardába járnék 19éves egyetemistákat hajkurászni. De ha emlékezetem nem csal, most éppen szolgáltatásért fizetek, ő pedig éppen dolgozik. Megértettük egymást, ímmel-ámmal végeztünk, zuhany, öltözés majd a könnyes búcsú.
Technika: 5/10
69-ben kifejezetten kellemes volt, francia 7/10. Lovaglás egy erős 8-as. A többi értékelhetetlen.
Összkép: 5/10
Hazugság lenne azt állítani, hogy nem voltak momentumok, amik tetszettek volna, de összegészében nem volt pozitív élmény. Ez a fajta hozzáállás számomra teljesen értelmezhetetlen. Ebben az iparágban meg főleg. Biztos vannak napok amikor jobb formában van, de ha éppen nincs akkor ki kell kapcsolni a telefont, mert csak ilyen szituációkat és véleményeket szül.
U.i.: Nagyon szimpatikus, hogy a hírdetésben van kép a környezetről.
Elégedettség: 5/10
Nem mondom, hogy biztos nem próbálom meg újra Ninettkét. Ahogy a mondás is tartja, „Viharban bármelyik kikötő megteszi.” Így még lehet találkozunk, de tény, hogy ezzel a randevúval nem lopta be magát a szívembe.
Üdv, td
Tegnap voltam Lau (41)-nél , teljesen rendben van a hölgy , a képek megfelelnek a valóságnak és remek szolgáltató ! Ajánlott kategória !
Köszi, megfogadom!
Örülök hogy így kifejtetted magad így tudok rá válaszolni rendesen!Az ajándékot majdnem mindenki előre elkéri ez alap.A popsihoz mindig durex sikosítót használok vagy gyógyszertárit az hogy te nem ismered fel a durex új csomagolását nem az én hibám ez a tudatlanságodból fakad!Néha felveszem a telefont a szobán mert nincs ki kezelje (ezért viszont elnézést kérek) de nálam legalább nincsenek éjszakai legények a másik szobába mint sok másik szolgáltatónál!Nem a kaputól mérem az időt hanem mikortól elmész fürdeni mert hát nem wellnesbe vagyunk ugyanis van aki 17 percig is képes fürdeni és ha nem számítanám bele ezzel menne el a napom!Ebben helyt adok viszont a masszázsom nem a legjobb de nem is látsz ilyet kiírva hogy vállalok mert nem vagyok szakképzett masszőz sok lány kiírja pedig nincs róla szakképesítése hát én nem ilyen vagyok!Én megpróbálok maximálisan helyt állni az hogy 2-3 embernek nem ez a stílus jön be istenem mindenki más más elvárásokkal mindenkinek nem felelhetek meg!Sajnálom hogy te így érzel legközelebb más szolgáltatót kell keresni remélem jobban sikerül (és ezt komolyan mondom)! Sok sikert mindenkinek a keresésben!
Szia. Van.
Mire vagy kíváncsi?
Normális szolgáltató, nem átverős fajta.
Én másként fogalmaztam volna mint staffi,de a lényeg benne van.:)
Sziasztok!
Kiara 24 nevü hirdeteről van vakakinek információja, tapasztalata?
Előre is köszönöm a segitséget. :)
Sziasztok! Heni 25 és Nelli 30 versenyzőkről van valakinek infója? Vivike 28- at szivesen megnyalnám még, lehet tudni hogy mikor tér vissza?
Olyan masszázs szolgáltatót tudtok ajánlani aki hasonlóan színvonalas szolgáltatást nyújt mint a mi Myllank, de extrább finishel?
Ha normálisan (kedvesen, tisztelettudóan) bánsz Vele, csalódás nem érhet. Ezt tapasztalatból mondom. ;)
Csak megerősíteni tudom, én kétszer voltam Nála még Pécsett. Kedvességből, hozzáállásból, korrektségből etalon lehetne. Sokkal érettebb gondolkodású, mint a korosztályából a legtöbb lány. Mióta Ő és két másik számomra nagyon kedves lány már nincs (Pécsett, vagy egyáltalán), nem sok kedvem van elmenni bárkihez is....
Sissy, Fanny és Szilvi hirdetőkröl valakinek valami infója?
Ritkán szoktam írni beszámolót azt is legalább hónapkéséssel hogy ne tudjanak rám ismerni. Rita19-ről közlöm tapasztalatom. Szalon a trükkös utcába van amiről már többször írtam, (vízi közlekedésre használt jármű, de nem csónak.) Érdeklődésre közeli helyet jelölnek meg, vagy Egyetem Sugár út környéke vagy Kölcsey Központ környéke, vagy Bethlen utca környéke stb. Majd mikor oda érsz közlik a valós út házszámát de nem az igazit. Odaérve hívod a kapukód miatt és közlik gyere vissza egy házzal, ablakból nézik ki vagy, és vagy beengednek vagy sem. Sikeres bejutást követően a fényképen azonos Rita nyit ajtót szexi fehérneműben. Szobába érve még egyszer pontosítom a forgatókönyvet, virágcsokor ami barátságos, előre átadva amit ki visz valakinek, addig vetkőzés majd zuhi. Lakás fürdőszoba tiszta szoba, és francia ágy célnak megfelelő. Csókja és nyelvtudása jó, jól tűri a pozíció váltást nem nyafog nem sürget és nem óra nézős. Punci átlagos nem leveles. Szem kontaktust kerüli. Aktus vegyvédelmibe. Amit hiányoltam nem mutatta ki hogy ő is élvezi amit csinálunk, de megértem a generáció különbség miatt, egy hasonló korúval biztos más lenne. Jelenleg ketten vannak itt, Rita és társa Zoé. Előzőleg itt látogattam meg Lina18-at már nincs fenn. Polly22 – Réka19 - Izabella20 lányokat akik már másutt rendelnek de mid ajánlott jelenleg is elérhetőek. Összességében Rita19 ajánlott.
Amióta elolvastam a kolléga beszámolóját - s itt az Ági (19)-ről írottakra gondolok - egyfolytában fortyogok, hogyan is lehet ennyire különbőzőképpen látni egy lányt és egy helyszínt. Nem szoktam gyakran írni, bár 8 éve annak, (igaz, eltérő rendszerességgel) hogy látogatok fizetős lányokat elsősorban itt a cívisvárosban, de néha más városokban is volt egy-egy eseti "kalandom". Jártam olyan lakásokban is, amire valóban ráillik a lepukkant jelző, de csili-vili kérókban is. Ezzel a panellal nekem semmi bajom. A fürdőszobával sem. Aki rendszeresn megfordul olyan helyeken, ahol több lány dolgozik, megszokhatta, hogy van kisebb mozgás, hanghatás a lakásban. Ez a lakások adottságától is függ. A lányka nekem az első számú kedvencem. Valóban kedves, aranyos, szép arcú és csinos. Én a természetes dolgokat kedvelem, tehát inkább legyen egy mell kicsit puhább, ha gravitál az sem baj, de ne legyen szilikon benne. A hasonlat bántó. Nagyon helyre cicik azok. A nagyon hetyke gyakran mutatós, de kemény, nekem a puhább jobban bejön. Egy kicsit szabálytalan fogsort szuvasnak nevezni rosszmájúság. A legtöbb ember - férfi és nő egyaránt - rendelkezik anyajegyekkel. Ez adottság. Vannak szerencsések, akiknek hibátlan a bőre. Ezt hibának felróni számomra érthetetlen. A franciát, ahogy ő csinálja - nagyon is lehet élvezni. Én ma is megtettem, és ezután is. Én inkább nézek a lány csodaszép szemébe, s nem az anyajegyeket számolom. Engem nem zavarnak, hisz nekem is van néhány. A diszkréció akkor sérül, ha találkozik a vendég másik lánnyal vagy - horribile dictu - másik vendéggel. Ilyen, főképp az utóbbi, sem ezen a helyen, sem máshol a sok év alatt nem fordult elő. Itt a telefont is mindig Ági vette fel. Más helyeken többször előfordult, hogy - foglaltság esetén - valamelyik kolléganő veszi fel a telefont és vagy rögzíti a jelentkezést vagy ajánlja magát. Előbbi korrekt dolog, utóbbit sem ítélem el, ezzel a lehetőséggel nem muszáj élni, de egy ajánlat nem sértés. Természetesen két ember nem biztos, hogy megfelelő közös hullámhosszra tud hangolódni, s mindenki más szemmel néz, eltérőek az igények, különösen abban, hogy ki, mit szeretne kapni a pénzéért, azonban én - ha fiatalabb és független lennék - szívesen udvarolnék ennek a lánynak, így - bár csak egy vendége vagyok én is, rosszul esett ezt a beszámolót olvasni a lánykáról. Szerintem, jó szolgáltató és igyekszik a vendége kedvében járni, s a vendég részéről kapott kedvességet, tiszteletet, kényeztetést igenis viszonozza.