Nem emlékeztél rosszul, asszem a héten lett 19 éves, ami részemről egy plusz pont. (Mármint, hogy a kora követi az idő múlását.)
Nem emlékeztél rosszul, asszem a héten lett 19 éves, ami részemről egy plusz pont. (Mármint, hogy a kora követi az idő múlását.)
Ő az. Rosszul emlékeztem ezek szerint a korára.
Nem roma. Jósaváros környéke, pontosabbat ide nem szeretnék írni.
:) Koszonom
Orulok , ha tetszett .
Szep napot :)
Nicole
Szia Kandurbandi
Eloszor is koszonom a kedves szavakat , igyekszek megfelelni :)
Sajnalom ,hogy a lakas nem tetszett , bar kicsi es modern megvallom En is aggodtam ,hogy mivel szoba konyhas ezert kicsi lesz , de a vendegeim nagy reszenek tetszett es szerintuk hangulatos is , igyekeztem ugy berendezni ,hogy mindennek meglegyen a helye .
A furdo tisztasagara odaszoktam figyelni , de megesik ,hogy egymas utan erkeztek igy nem sikerul mindenki utan az "alapos" nagytakaritas , a wc hasznalatkor mindenkinek megadom az alap bizalmat miszerint higenikus allapotban hasznalja majd tisztitsa maga utan a dolgat , megkerlek viszont ,hogy legkozelebb ,ha esetleg Nalam jarsz es ilyet tapasztalsz ne restelj szolni , mert tudod nema gyereknek ...
Csakis a legjobbakat :)
Gondoljunk azért az átutazóban lévő kollégákra is.
Mennyivel könnyebb, ha célirányosan csak azokat a szolgáltatókat hívják fel akik útbaesnek számukra, és
persze a mai közlekedési káoszban kinek van ideje félórákat a dugóban ülni.
Köszi ! Szép napot!
Nem tudom kiről beszélsz én csak Alíz 19-et látok, érdekelne hogy hol rendel és roma-e ?
Micsoda felhozatal!
Rég volt ilyen nagy kínálat az oldalon, mindenki válogathat kedvére.
hajrá fiuk használjuk ki a lehetőséget !
Alapvetően nem lenne bajom Nicolelal mert kedves és aranyos, jó keze is van és rugalmasan tudott időpontot adni ami nagy pirospont. Csak sajnos a lakás amelyben fogadott az nem jött be nekem. A fürdő (wc) tisztaságára jobban kellene figyelni...
Hm... én azért voltam többször is a Zaránál, irtam is, hogy volt egy kis hiányérzetem amikor eljöttem tőle első alkalommal, de azért utánna is meglátogattam még 2-3 alkalommal :) én elfogadom más véleményét is , mert két egyforma vendég nincs , nem egyformák az igényeink ,de ez az én véleményem én inkább pozitív élményekkel távoztam tőle azért! :)
Alíz 18 - Ha egy szóval kellene jellemeznem, akkor azt mondanám, hogy: korrekt. Csak egy gyors NFVSZ-ra ugrottam fel és 5 rózsát vittem magammal. Azt hiszem ez így elég kedvezően hangzik. A logisztika, telefonos tájékoztatás korrekt. A csaj szerintem viszonylag szép arcú, egyetlen negatívum, hogy elmondása szerint az utóbbi időben rengeteget fogyott és ez bizony meglátszik a hasának és a combjának a bőrén. Értelmes, kommunikatív lehet vele beszélgetni. Kellemes, bőnyálas franciát kaptam. Alapvetően elégedett vagyok a produkcióval.
Ok, kösz a tippet megnézem majd 😁
Ismét Dorinánál jártam, ezúttal 2 óráig maradtam. Egész éjjel kellett volna maradnom. Úgysem fogok ezek után aludni. Ugyanott folytatta ahol vasárnap abbahagyta. Teljesen olyan volt mintha munkából megfáradtan hazaérve, a feleségem fogadott volna. Minden gondolatomat kitalálja az ágyban, de szerintem azon kívül is. Már bánom, hogy nem vittem el a munkásnadrágom gombját felvarratni. Ez volt az első helyszín ahol elfogadtam a felkínált innivalót. Én alapból tartózkodom az ilyesmitől, bár természetesen nagyon jólesik a kínálás. A végén még az extra kívánságomat is teljesítette, ami ídőtúllépést is generált de egy szót sem szólt miatta, pedig volt még dolga.
Költő vagy író lennék biztosan oldalakat tudnék írni erről a lányról, de én nem találom a szavakat. Meg kell ismerni.
Minden tiszteletem az övé.
Akkor hajrá! Legyen az útvonaltervezőben egy ilyen opció is. Én támogatom, de nem fogom használni. ;)
Sajnálom a problémádat/helyzetedet. El is morzsoltam gyorsan 2 db könnycseppet! ;)
A Nálad szóbajöhető utcákon, bőséges a választék!! Kedvenceim közül 3 is ott érhető el! :D
Később láttam csak, hogy mit írt.
Egyre inkább úgy érzem, hogy meg kell látogatnom:P
Szia! Úgy látom, nehezen éled bele magad mások helyzetébe. Én például heti 1-2 alkalommal tudok (a feleségem mellett), félórára, egy órára ellógni otthonról úgy, hogy a huncutkodás ideje és a tetthelyre történő el- és hazajutás is beleférjen. Munkába menet, bevásárláshoz kapcsolódó programként tudom gyakran realizálni a csajos fél- vagy egy órát. Autóm nincs, kerékpárral tudok időt nyerni, de sem a Fényes udvar, sem a Tócóskert nem jön szóba nálam. Már a Doberdó utca és környéke is kiesik. Füredi, Böszörményi, Dózsa György utca, Bethlen utca és ezek környéke az, amit aránylag könnyen el tudok érni. Tehár sem ágyba fekvőnek, sem kerekes székesnek nem kell ahhoz lenni, hogy korlátozott legyen valakinek a vadászterülete. Pedig ennyire gyakorlatias és racionális szempontok motivál(hat)ják a "kollégák" keresésének lokális mivoltát.
Aki bizonyos városrészben keres lányokat, kerekes székben ül, vagy ágyhoz van kötve?
Uraim. Létezik olyan hogy keresö... ott lehet találni véleményeket!😉
Test alapján ex-Szonja 23-ra tippelek. Tényleg nagyon szép... ha ő az,akkor felajanlhatta a belepesed után az edesharmast egy sotethaju tetkos csajszival... ?
Most tért vissza Zara (26), ő fogja tolni nektek, hidd el! :D