Aranyos csajszi, abszolút ajánlott kategória. Ha kedves vagy vele, akkor viszonozza.
Aranyos csajszi, abszolút ajánlott kategória. Ha kedves vagy vele, akkor viszonozza.
Szindy 27 duci romalány, élőben másképp néz ki mint a képeken. amúgy nagyon rendes. Chanel 22 re és is kiváncsi vagyok
De írd ki a nevüket!
Valamelyik nap voltam gloriánál nem szoktam milf kategoriába nagyon jarkalni kivéve zita masszázs
de meg voltam vele elégedve amit csinált nekem tetszett sos en voltam és meg menni fogok .
de csak sos fr voltam az nagyon bejött nekem nem nyavog nem nyafog. kifejezetten tetszett.
jo estét.
Nem tudhatod,amíg meg nem tapasztalod!?
Köszönöm az infot! Sajnos erre fele nem tudok mást aki erre fele praktizál!
Nem de ha mindig közbeszól a mindennapi teendő azért jó tudni hogy esetleg van-e a közelben ilyen szolgáltatás .Sokat dolgozom és nős vagyok ezért korlátozott az időm ha éppen tudni akarod.
Iza és Rita. . Csak nekem tünik fel a hasonlóság??? 😂😂😂😂
Bocsánat gondolat olvasó.
Szja! Örülök neki, hogy jó "kezem" van. Mivel már csak masszázst vállalok tényleg a maximum a kölcsönös francia. Szerintem Te nem szóltál, hogy csúszka masszázst is szeretnél, nem vagyok gondoltat olvasó. Hidd el rengeteg törzs vendégem van évek óta ha nekik eddig jó voltam ezután is jó leszek!
Üdvözlettel :Kata
Azt az egy dolgot nem értem, hogy ha valaki átnevezi magát, és új képeket tesz fel, attól ő már az "új vagyok a városban" kategóriába esik? :/
Millánál voltam vendégségben a pihenőkereszt lakóparkban.
A képeken Ő van,belevaló, vadóc lány,tudja mi kell a ffiaknak,igazi szolgáltató.
Ajánlott kategória.
Daniella25 , kinek a pap kinek a papné, szokták erre mondani. "Pesti viszonylatban igazad lehet" , de itt nálunk *5 .
Nekem nagyon bejön , gyönyörű cicik, az egész teste ápolt, illatos bőr, kedvességben is maximálisan odateszi magát.
Személyszerint sajnálom, hogy már elmegy - visszajáró vendége lennék.
Én nem éreztem, hogy annyira megjátszotta volna magát, de ezt mindenki másképp érzi, főleg akár egy fullos nap után.
Szóvak aki szeretné még meglátogatni az csak du.3-ig teheti meg, addig lesz nálunk.
Szép napot!
Hello....
Valaki járt már Chanel vagy Szindy-nel.. ??
köszi
Adrienn Nagykanizsán van jelenleg. Csak ajánlani tudom. Élőben is olyan szép mint a képeken. Kedves és tapasztalt 😊
Vivien 26 nagyon kedves es jo szolgaltato erdemes meglatogatni!!
Leider habe ich keine ahnung wer gibt jetzt da:/ interresiert mich auch:))
Hello. Igen, én voltam. Nagyon jó keze van és max. kölcsönösségig fajulhat a dolog. A csúszka masszázsa inkább csak kézi levezetés. Korábban nemcsak masszázsra hirdetett így lehet hogy nyitott bizonyos pikánsabb dolgokra is.
Neuigkeiten zu vandor sandor in Sopron?
Sziasztok!
Valaki járt már Kata (42) masszázsán?
Kérlek, ha van infotok róla akár a fórumon akár priviben osszátok meg velem.
Köszönöm szépen.