Sziasztok valaki tud esetleg a tocósba vagy a völgybe hölgyet előre is köszönöm
Sziasztok valaki tud esetleg a tocósba vagy a völgybe hölgyet előre is köszönöm
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani legénybúcsúba showműsort is előadni képes egyéb szolgáltatásra is nyitottabb lányt? Végignéztem az adatlapokat és sajnos nem találtam.
Köszi előre is!
Nem feltételztem semmi rosszat, azt sem írtam, hogy rossz lenne. Csak azt, hogy más. Ettől még jó lehet. :)
Olvastam már negatív kritikát rólad, szóval nem én vagyok az egyedüli ;-)
Ha összekapod magad jönni fognak a pozitív kommentek is, de amíg linkelsz tűrd becsülettel a kritikát ;-)
Jo lenne,ha Ő meg a barátnője gyakrabban latogatnanak a varosunkban,minőseg felső fokon!
Nőcsábász 942, zseniálisan megtalálta azt a provokáló szöveget amivel fel tudta pezsdíteni az amúgy rég unalmas fórumot. Egyébként csak egy véleményt írt. De azt jó érzékkel tette.
Jó!
Igazad van, de a lányka még tök új errefelé, szóval a névválasztás nem szándékos.
Én beneveztem: Vasútállomás melletti szokott rendelő, 10/15, full bf, nincs kedvem leírni még egyszer (viv' la redis fail), részemről ajánlott. A legszebb arcú lány, akinél voltam az utóbbi időkben.
Pont egy kommenttel lejjebb írt róla galagonya99, hogy nagyon ajánlott lány! :) Az élménybeszámolója nem lep meg egyáltalán, mert már olvastam róla jókat a pécsi fórumban.
Sziasztok!
Sajnos Kleo 25 mar csak múlt,Kimberly 28 meg mindig nagyon jo!
Szia! Privibe megy az infó.
Igen,igen! Érzem a tavaszt!Üdv!
Hello, Urak!
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy Leila 22 nevű hölggyel kapcsolatban van-e bármilyen jellegű információtok?
Segítő szándékotokat előre is köszönöm! :)
sziasztok,
no lám-lám, van egy új Daniellánk. Persze nem összetévesztendő a régi Daniella33, az új Daniella25-vel.
Aki utána akar nézni, és Daniellával kapcsolatban bármit talál, azok mind a régiről (33-as) íródtak a nyíregyházi fórumban.
üdv és derűs napokat
Vélemények a most itt lévő lányokról?? Meg látogatnák valakit. Köszi
Szia.
Pontosan írtam a nevét :)
Amikor a kérdést feltettem még volt ilyen hirdető.
Utana levette a hirdetést mivel ő is "pár napig leszel Debrecenben" típusú hölgy. Gondolom másik városban feltűnik majd. Szilikon cicis fullos csajnak látszott. De semmi infót nem láttam róla.
Azért köszi
Nekem tecccik ez a fórum :)
Én helyesbítenék.
Nem Laura25 hanem Lara25 néven régizett 2015.10.13.16:33. kor Nem mindegy.
Ott van a nevük a posztban, szerintem elég egyértelmű.
HELLO! Elárulhatnád hol rendelnek ezek a csajok, nehogy beléjük fussak.
Szia. Rendben köszönöm! Így egy kellemetlen távozástól mentettél meg!