Űdv.Makktársak.Andika36 ismét városunkban szerintem csak ezen a héten lesz itt.Én a múltkor lemaradtam rola de most nem fogom kihagyni.Ő egy igazi szépség.
Ismeri valaki Mütyűrkét?
Engem is érdekelne az info
Légyszi megnézni a levelezésed, infót oda küldtem.
Szia! Az általad említett Brigi az a kanizsai Brigitta akar lenni? Mert a leírásban szőke lányt említesz, de a képek alapján Brigitta barna vagy fekete. Csak azért kérdezem mert nem akarok árnyéka vetődik 😉
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! ***
Hello!
Ha mindenképpen bukni akarsz pénzt,akkor menj nyugodtan !
Nagyon szépen köszönöm :) aranyos vagy.. :) örülök hogy megismerhettelek :)
szerintem a mínuszok többsége lányok vagy pártfogóik.. féltékenységgel lehet ezt magyarázni.. :)
most ezt a hozzászólásomat is vagy le törlik, vagy ez is elég sok mínuszt fog kapni... :) mint mindig :)
sziastok!
keresek éjszakai lany szombathelybol.
ki ismer valaki?
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Őket én is csak ajánlani tudom. Jó fejek ja és ami számomra fontos hogy azt kapod amit szeretnél és még beszélgetni is lehet velük. Mert nem vágnak ki ha végeztél.
Kár ,Holly nekem nagyon bejön külsőre.
Látom sok minuszolás van a Dorináról szóló megjegyzéseimnél is. Gondolom a Liliről szőtt leírásom is hasonlóan végzi majd. Legalább látnék ellenvéleményt leírva is. Amennyiben férfiak mínuszolnak nyugodtan írják le a tapasztalatukat, ha hölgyek akkor meg nőjenek fel a feladathoz és tegyék úgy a dolgukat, hogy ők is olvashassanak hasonló élménybeszámolót.
Igen, lehet hogy Dorina a szívemet is megérintette egy icipicit. Tudom, hogy játék az egész, de akkor is visszaadott valamit amit 10-15-20 éve nem éreztem. Lett némi önbizalmam. Egész felnőtt életem során volt párkapcsolatom de most nincs. Ő megmutatta, hogy tudok még érezni és örülni együtt egy nővel. Rájöttem, hogy lesz még esélyem normális kapcsolatra.
Jöhetnek a mínuszok.
Lili(43)-nál voltam.
Kiadós szexre vágytam, ezért választottam érett hölgyet. 1 órát voltam. Nem is kellett csalódnom. Normális csók alap volt, ami nagy pozitívum. Az arc is teljesen rendben volt. Szexi rövid frizura, kemény segg, combok, szép lábak, kellemes tapintású bőr. Végig vidám volt, beszélgetni is jó volt vele. Pont jó ritmusú francia zacsinyalogatással. Hátulról hatoltam bele, gumiban is kiváló punci. Érett nők kedvelőinek nagyon ajánlott. Én nem tartozom nagyon azok közé akik ezt a korosztályt favorizálják, de azt mondom aki tényleg csak jó szexet akar és már sokat csalódott inkább ilyen típusú nőt keressen. Késöbbiekben biztos megyek még.
Azért vak nem vagyok
...👌👌😉😂
Kitty 19 kellene info, privátban is jó.
Bocs
szekűmély szerint személyszerint -nek olvasandó
Ma meglátogattam Lili18-at.
Az egyeztetés jól ment . Ahelyszin egy belvárosi panel , a célnak tükéletesen megfelel.
Fűrdő, törölköző OK.
A hölgy akár Rubens muzsája is lehetne. Nóiesen telt , ami szekűmély szerint nekem nagyon bejött, a valóság igazolja a képeket.Lili kedves előzékeny . Egy fél órás francia nyelvleckére neveztem be , amiben nagyonm tehetséges.Akik szeretnék továbbfejleszetni ilyen irányú nyelvi ismereteiket, azoknak bátran ajánlom. NFVSZ kölcsönösen.
A lakásban nem egyedúl van, de a lányok vigyáznak arra hogy elkerülj egy kellemetlen találkozást.
Üsszeségében egy kellemes látogatás volt (8/10) .
Ajánlom azoknak akik a kerek (van mit fogni ) lányokat kedvelik.
Korina21 es Viki21 nagyon igenyes szolgaltatok es igazan jol ellehet tolteni a holgyekkel az idot tudjak hogy mi igazan fontos egy ferfinek!
Szilvi22- ről annyit hogy szamomra nagy csalodas volt! Nagyon sablonos es katonas es ***moderálva***
Glória egy igazi érett nő.