Sziasztok!
Lányt keresek gangbang sex-re. Van aki vállal ilyet?
Sziasztok!
Lányt keresek gangbang sex-re. Van aki vállal ilyet?
Bianka nem, de ha Irisz rá nem emlékszem.
NEm ajánlott kategória!
Sziasztok! Izoldáról van valakinek infója? Érdemes meglátogatni?
Lana messze a legjobb csaj az egész mezőnyben! Nem használom a fórumot de érte kiállok! És külön kérem, h vigyázzatok rá!!!
Hi! Van valakinek Marianról információja, akinek a Mártírok útján van /volt/ masszázsszalonja? Rendel még? Kössz!
Szóval akinek kedvence ( azokkal is akiknek ezután lesz) Maya21 aki a a tüzess trónra ültetett parszt vezérünkről elnevezet utcán volt elérhető! Tudatom az alábbi hirdetésben személyesen Őt érhetitek el! :)
Csillánál, vagy Melindánál márt járt valaki? Megosztaná a tapasztalatait?
Barbi 25 (3630-518-***moderálva***)
Tina(20) valóban a dózsán mozgott, de amikor én jártam hozzá mindig illatos volt ;) . Ráadásul mindig alaposan lerendezett . Én eléggé oda voltam érte. Persze mindenkit más tesz bodoggá. Szerintem jó.
Melyik Barbi? Évjárat? Telszám pl uccsó 3 számjegye, mert csak ma három van belőlük, de tegnap/tegnapelőtt még tán' megvolt a 4 is.
Tényleg ennyire szörnyű a helyzet? Amit én beszéltem vele, tök szimpatikus volt, ráadásul a rendelő is mondhatni a kedvencem. :)
Kár, hogy a héten már nem érek rá, ha itt lesz még a jövő héten, én berepülöm. :)
Viszont vannak köztük igen jók is,ne légy rest próbálkozni! Edinánál kezdheted,régebben írtam róla,olvass vissza,vagy használd a keresőt!
Pár napja Bianka20-hoz jutottam el.
Helyszín a Modem környéke. Bejutás kicsit macerás volt, de megoldódott. A telefont nem ő kezeli.
Pici, de ultraformás a leányzó. Fantasztikus feneke van! Mellek nem nagyok, de ok.
Végig lelkes és készséges volt. Órát nem nézte.
Csak ajánlani tudom!
10/8
Tulajdonképpen csak azok vannak, úgyhogy akkor ez a te helyed..:)
Szerintem ő hirdetett korábban Bia, vagy Bianka néven. Legalábbis az alkata alapján nagyon hasonlít rá :)
Hogy legyen valami érteme is a fórumnak:
Tina(20): Korábban más néven is hirdetett (és ezután fog is). Akkor Kitty, és Maya "lakótársa volt a Dózsa György-ön. *** moderálva ***. A helyet már korábban pontoztam. Szóval 10/3. Kicsi ágy, koszos padló, párna nincs csak egy ilyen kis mihaszna. A lány kedves, aranyos, és minden jót leírtam róla. A mellek nagy ívben gravitálnak (szülésre tippelek). Higiénia 10/3, szagok terjengtek. Nem vészesen, de ez nem az a hely ahol ez megengedett. Popsin fekete szőr.. Amúgy az action jó lett volna, ha említett körülmények nem befolyásolták volna a végkifejletet. Sajnálom, de nem ajánlom.
Kedves Vendégeim !
Már csak péntek délutánig vagyok elérhető Szolnokon!
Várlak benneteket ugyanolyan odaadással, mint eddig 🤗😘
Csók ! 👄
Luca
Kedves Brooklynboy,az adatlapomon magassagom illetve sulyom fel van tüntetve.Nem gondolom,hogy ezek az adatok az alacsony kis duci kategoriaba tartoznanak.Ha a kommented megirasat azon megjegyzesem valtotta ki,hogy a ferfiui viselkedesed nekem fajdalmat okoz,es pozvaltast javasoltam elnezesed kerem,de nem gondolom hogy a szolgaltatasom âllati ösztőnok kieleseről szolna.Javasolnam domina illetve sub szolgaltato igenybevetelet szamodra legkozelebb.Mosonmagyarovaron tudtom szerint talalhato ilyen.Tovabbi szep napot,es kellemes vadaszatot..
Sziasztok keszthelyen elérhető érett hölgyek vannak?
Edináról vélemény?
Elöre is köszi