Sziasztok keszthelyen elérhető érett hölgyek vannak?
Edináról vélemény?
Elöre is köszi
Sziasztok keszthelyen elérhető érett hölgyek vannak?
Edináról vélemény?
Elöre is köszi
Sziasztok!
Én elöször januárban voltam Szöszinél. Azóta túl vagyunk 5 randin. A tapasztalatom csak jót tudok írni. Aki a fénykép alapján ítél az téved, valóságban sokkal szebb. A lakás könnyen megközelithető, ingyenes parkolás. Szép tiszta lakás Ő mindig letusolva vár. Bátran lehet mondani mit szeretnél, normál dolgokban nincs akadály. Tusolás után én az ágyban szeretek kezdeni. Kellemes és odaadó francia után huzza csak a védőfelszerelést. Aktust ugy történik ahogy Te akarod. Nagyon jó akármelyik pózban, élvezi amit csinál. Aktus után átinvitál a masszásra. Előszőr lábak, utánna a hát váll. Ezek után megkér és fordulás következik. Udaül a combjaid közé körbefogod a lábaiddal. Na és amit itt müvel veled, annak ember legyen aki ellen tud állni.
Csak ajánlani tudom mindenkinek. Egy jótanács: elöbb jelentkezzél be (mikor tudod hogy menni akarsz) mert bizony sokan szeretik Szöszit. Ja és vigyázat könnyen függöséget okoz!!
Igazd van de annyira nem olvastam vissza és így jártam.
Maya a Sas téren van jelenleg...
Köszönöm szépen :) akkor meg gondolandó a helyzet :(
Igenigen, Anikó nagyon korrekt és ügyes nő:)!
brutál az oráltechnikája:)
Maya merrefelé található??
A Barbi22,nem is rossz igy a hirdetése alapján! Láttam máshol is hirdetni arcal ott kifejezetten szép arca van a lánynak! :) Sajna elhagytam most a megyét hétvégéig, igy nem tudom letesztelni, de ha még hirdetni fog vasárnap este is akkor meglátogatom ,addigra haza érek! Addig is hajrá srácok aki meglátogatja dobhat egy infot róla :)
Nem volt itt semmiféle kigyilkolás! Pusztán annyi történt, hogy volt egy észrevétel miszerint a hirdetés maradt csak a az alanya közben kicserélődött (ez a fényképek alapján elég egyértelmű volt) ! Mára a M...m mivel ragaszkodik a jól csengő névhez visszatette a hirdetést de az életkort átírta! Igy már tiszta pl az Én számomra is hogy azt a lányt aki előzőleg dolgozott azon a néven máshol kell keressem! Ennyi ez a történet és nem több!
Tegnap voltam Kendránál. A képeken ő van csak már plussz 15 kilóval. Alacsony kis duci csaj semmi extra. Többnek néz ki mint 36. Egy órát fizettem, de végeztem és inkább mentem.
.... Nem tudom mi a félreérthető, vagy vicces ebben.... kölcsönös natúr francia , ami a hölgy szájában fejeződött be ....
Úgy láttam neked értékelhető beszámolóid nem is voltak , csak a másokat fikázol
Nekem ez volt az utólsó hozzászólásom, gúnyolódj azzal, akivel akarsz.
Az ilyenek miatt épül le ez a fórum
Már febr 28.ai hozzászólásomban is megirtam,hogy Melani kerülendő.
Minek mentél hozzá?
Az ilyet nem engedném hirdetni.
Amúgy Kittivel vannak eggyütt.
Mult héten voltam egy csajnál. (Barbinál voltam)
Azt kell hogy mondjam, Nyíregyen jelenleg szerintem nincs mégegy ilyen csaj mint ő.
Hol is kezdjem? Nagyon szép. Nagyon ügyes. Ahogy láttam, szerete is amit csinált.
Szóval úgy vélem, azt amit kaptam, úgy tudom valamelyest viszonozni, hogy leírom, mennyire meg vagyok vele elégedve.
Csak ajánlani tudom, szerintem én még fogok hozzá menni.
Szia! Persze,hogy nem írtál semmi negatívat! Ha legközelebb netán újra taliznánk ígérem bepotolom a csúszkát csak kerlek szólj előtte,hogy azt is szeretnél.
Puszi: Kata. ( Mira a belső nic nevem)
Kedveskéim! PÉNTEK estig vagyok elérhető Győrben! Siess hozzám! ;-)
***Kérjük a hirdetők lejáratásának mellőzését (Dorka/Csepke) ***
Persze.
Érdeke egy csoportnak:)
Egész nap az oldalt figyelik, és azonnal kigyilkolják az értékes szolgáltatókat.
Szia! Petra, Niki, Ivett,
A városban tartózkodó lányok közül Yvonnet és Anikót érdemes felkeresni illetve egy Maya nevű lány jött aki nagyon ügyes+bomba segg van alatta.
Akit k.rvára elkerülni való az Melanie.Egyáltalán nem az volt amit megbeszéltünk...
Büntit érdemelt volna...
Kedves Úri ember 68kg van kiírva és nőiesen telt ☺️ szerintem az a férfi aki elolvassa az adatlapom és engem választ az tisztában van vele nem egy 50kg lányt választ . Nem vagyok 90 kg kedves vendégek gondoljátok töltök fel egy mérleges képet :) Szeptember óta hirdetek az oldalon 3 városban voltam eddig 7 hónap alatt egy vendég nem panaszkodott rám nem írtak fel a fórumra mivel a megbeszéltek alapján dolgozom minden vendég számára más tetszik friss képekkel rendelkezem a galériámba igényes tiszta a lakásom panasz nem esett rám .
Köszönöm hogy vgig olvastátok minden kedves vendégnek további jó böngészést és szép hetet
Csók Alexa😘
Szevasztok!
Valaki tud ajánlani a borbíró tér közelében praktizáló hölgyeket?
No lám!
Valahogy már el is tűnt az adatlap...
Ez gyors volt...
kb 10 perc a gyorsreagálású hadtest!
Kíváncsian várom milyen ügynöknévvel születik újra a kishölgy! :)
Volt szerencsém korábban meglátogatni.
Igazán belevaló csaj!
A képei a valóságot tükrözik.
A gyönyörű domborulatai között pedig öröm elveszni!
De aki már járt nála az szerintem osztja a véleményemet...
Részletekről szívesen privátban is!