Dorinánál már 2x voltam, csak a legjobbakat tudom mondani róla. Kedves, közvetlen.
Dorinánál már 2x voltam, csak a legjobbakat tudom mondani róla. Kedves, közvetlen.
Sziasztok! Siófokon kihez menjek, aki kedves és nem lekezelő a modora?
Anikó valóban korrekt, aranyos, kedves hölgy, én is csak ajánlani tudom. Ha valaki barátnő feelinget keres, nála jó helyen jár. :)
Sziasztok!
Lanához még nem volt szerencsém de egy másik elbűvölő, fiatal, csinos, okos, igényes, nem finnyás, finom hölgyhöz igen.
Pár órával ezelőtt megbabonázott, nagyon jól éreztem magam Vele. Nem szoktam nagyon 1 órára menni, mert ismerem magam, nem mindig elég az idő a 2. befejezésére. Hát itt volt elég inger, nem is akármilyen.
Csak ajánlani tudom mindenkinek, ma van itt utoljára a héten de bízom benne, hogy még fog jönni.
Maximálisan a szolgáltatók etalonja nálam, számomra Ő lett a No.1.
Neve: Kamilla
Sziasztok!
Egy elbűvölő, fiatal, csinos, okos, igényes, nem finnyás, finom hölgyhöz volt pár órája szerencsém, remélem még találkozom Vele.
Maximálisan a szolgáltatók etalonja nálam, számomra Ő lett a No.1.
Neve: Kamilla
A héten Győrött volt, jövő héten Hévízen.
A *** moderálva *** találsz róla pár kommentet.
Doktorkotasz!
Teljesen egyetértek Veled!
Sajnos én is tapasztalom,hogy nem mindig írják magukról a hölgyek a valós kort,sokszor 10-15 évet is hozzá adnak.
Ha látható a hírdetésben a hölgy arca,semmi probléma,akár 100 évet is kamuzhat,nincs semmi probléma hiszen a helyzet ilyenkor egyértelmű.
Ha viszont nem látható a hölgy arca csak a teste,akkor nagyon kellemetlen tud lenni a szitu.
Baromira egyszerű helyzetet kell az embernek ilyenkor teremtenie,én ilyen esetben ott hagyom a hölgyet ha nem tetszik,mert például sokkal több a valós életkora.
Ez egy jogos önvédelmi helyzet egy vendég számára.
Ha ő megteheti,hogy becsapással próbál érvényesülni mások kárára,akkor nekem jogom van ott hagyni,nem foglalkozni vele tovább,akár el is magyarázhatom neki azt hogy most miért is hagyom ott és nem foglalkozom vele tovább,azért hogy megértse és okuljon belőle.
Panaszt viszont ilyen esetben nem tehetek a szerkesztőség felé!
Mert azt a radai rosseb se tudja,hogy valójában ki hány éves,a történet nem is arról szól hogy ,,Margitka,, 18,esetleg 28,vagy 68,stb éves.
A szitu inkább szól arról,hogy ez az egész egy zsákba macska minden esetben amikor a hírdető hölgyek nem teszik láthatóvá az arcukat.
Elmész,megbeszéled előtte az időpontot,megnézed,és ha nem tetszik,nyugodt szivvel ott hagyod,és mész tovább a másikoz,pont.
Ilyen egyszerű az egész.
Bianka20ról, debreceni lány, valakinek van infója? Telefonban kedves, képek alapján csinos. Köszi
Szia skiz!
Örülök, illetve nem is annyira örülök, hogy a keszthelyi helyzetet többen is ugyan úgy látjuk! Teljesen igazad van, de az a felháborító, hogy a hírdetett évekhez mindegyiknél nyugodtan hozzá lehet adni 10-15 évet. :(:(Kedves VL. szerkesztőség, nem lehetne bevezetni az életkor garanciát?? Nem sokat vagyok Hévíz- Keszthelyen de sajnos ez a tapasztalatom!! dr.
Szőke és gyönyörű 😍 Szomorúan olvasom hogy nem jössz erre 😏 Végre volt egy NORMÁLIS SZÉP ARAMYOS KEDVES … uhhh folytathatnám lány. Feltétlen szólj ha jössz!!!! 😘🌹🎁
Sziasztok!
TS Barbie milyen lehet élőben?
Priviben is jó. Köszi
Egyébként az előbbiekben rólam volt szó, valóban szőke hajam van. ☺️
Sikerült Fanny(28)-tól hazatalálnom. Sokkal vadabb volt mint múltkor. Egyáltalán nem bántam. Már szinte az ajtóban lesmárolt.Órákig tudnám falni a melleit, ha nő lennék biztosan ilyen csöcsöket akarnék. Klasszikus szűk puncija persze hamar kivégzett. Kár, hogy ezek után magammal voltam inkább elfoglalva és nem azt élveztem ahogy átmegy kiscicásba. Nagyon tündéri olyankor.
Egy kis félre értés történt, én eddig egyszer jártam Nagykanizsán, akkor is csak 4 napot voltam, szerintem te a Brigitta néven hirdető hölgyre gondolsz. Én Brigi néven hirdetek, és velem nem beszélhettél, mivel jelenleg pihenek, és egy darabig nem megyek arra. Puszi, Brigi 21
Nekem valahogy ez a keszthely nem nagyon jön már be..de erről persze nem a hölgyek tehetnek..pici vérfrissités jó lenne..nagyon bízok a nyári időszakban..talán felpezsdűl a város e téren. ***moderálva***
Nekem aztmondta,hogy külföldön dolgozik..és mikor hazajön akkor próbál boldogítani minket..már nagyon jó lenne ha haza jönne,mert számomra nagyon hiányzik..:)
Szervusztok! A mai napon hatalmas ambícióval meglátogattam Brenda32-t. A kezdeti lángolás gyorsan csendesedett mikor ajtót nyitott, a képeken Ő van, csak szerintem tíz évvel korábban és 8-10 kiló mínusszal. Jött a szokásos "mindegy beválalom" gondolat. Ilyen rossz hozzá állású virágszállal nehéz jólérezni magunkat. Ha valakit érdekel, akkor részleteket privátban
Köszi, akkor meglátogatom!
Sziasztok!
A nyírtasi Regináról van valakinek infója?
Szia! Izolda egy igazi gyöngyszem, nekem az eddigi -egyik- legkellemesebb élményem volt. Azon túl, hogy korrekt, profi, gyönyörű és széles a repertoárja, még jó fej is. Én nagyon jól éreztem magam Vele, már többször is voltam Nála. A stílusa elsőre kissé "furcsa", de meg lehet szokni. Tessék Vele korrektnek lenni, tisztelettel viselkedni Vele és vigyázni Rá! :-)