Próbáld felhívni telefonon és érdeklődj a szolgáltatásról. Lehet már ez a rövid beszélgetés is elég lesz hogy kialakuljon benned valamilyen vélemény róla.
Próbáld felhívni telefonon és érdeklődj a szolgáltatásról. Lehet már ez a rövid beszélgetés is elég lesz hogy kialakuljon benned valamilyen vélemény róla.
Van itt,vagy szokott lenni itt szombathelyen olyan lany aki benne van a csokolozasban és a puncinyalasban is?Mert sajnos meg egynel se tapasztaltam ezt a baratnő feelenget!
Alíz 19-ről vélemény?
Újra néztem a kínálatot és nagyon-nagyon bejön Laura 21. Viszont egy pozitív értékelés sincs róla, inkább millió negatív. Biztatást vagy megerősítést remélek tőletek.
Engem, de csak ha idősebb tőlem. Én 44 vagyok.
Üdv,
Zsery 24-nél voltam a napokban, a képek fedik a valóságot, kedvesnek is mondanám, de sajnos szeretkezés közben folyamatosan siettet. Az előjáték kb egy perc nála, dugás közben megálltam egy pillanatra pihenni és már elkezdte kivenni a farkamat. Lett volna még idő az aktus után de ezzel részéről le volt tudva a dolog, nem ajánlott fel masszázst vagy legalább egy kis pihit a végére. Ez így elég lelombozó, ennek fényében sajnos nem tudom ajánlani.
Újra itt a Jenny&Nicol páros és ezúttal is másnéven mint legutóbb. Vigyázzatok velük!
Kedves Vendégeim!
Vasárnap és Hétfőn nem leszek elérhető Pécsett!
Keddtől már várlak titeket!
Puszi
Hasonló cipőben járok én is. Többnyire én is olyankor tudok időt szakítani eme hobbimnak, és bizony egy min. 10-es listával kell útnak indulnom, annyira gyér a kínálat. Na és ekkor áll fenn annak a veszélye hogy összejön egy találka egy olyan lánnyal, akivel nem igazán ajánlott bárkinek is. Mert ugye benne van a listámban, a nagyon sokadik jelöltként de semmit nem tudni róla....és akkor itt a zsákbamacska.
Alexa21 előtte Laura 21 ként versenyzett, mivel egy fészekaljban kettő Laura21 hirdetett megváltoztatta nevét Alexa21-re. *** moderálva ***.
Nehéz ügy szombat délután elérhető lányt találni. 6 általam ismert, olyan hirdetőt próbáltam hívni, akik - elvileg - szombaton délután is dolgoznak. Közülük, csak egy lány vette fel a telefont, régi kedvencem, ám ő be volt táblázva teljesen, így nem tudott fogadni. A többiek készüléke ki van kapcsolva, vagy hangpostára van állítva. Tehát a mai napon, hiába "szabadultam ki" kétszer is a lakásból, mégsem jártam sikerrel. "Happy Week-end" :( :(
Kedves lány, a képek teljesen vissza adják hogy néz ki, franciát nagyon lelkesen csinálja, és jól is, egyetlen baj, hogy már egy pár napja nem lehet elérni.
Sziasztok. Emeséről és Diáról van valakinek infója? Köszi!
Ma beszéltem az Amira 27 hírdetővel, hangja kedves, tájékoztatása korrekt, honoráriuma simán válallható :) Holnap haza érek, hétfőn meglátogatom a lányt :) aztán irok róla egy beszámolót :)
Teljesen igazad van. Anno én is csak az általam ismert lányokat dicsértem nem "itélkeztem" olyan szolgáltatókról akikhez el sem mentem vagy nem is fogok.Nekem is teljesen mindegy mit irnak ha nekem valaki bejött,mert van akinek más lány az esete.Aki meg jó szolgáltató azt el kell ismerni nem pedig ugatni feleslegesen.
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Helló fiúk. Volt valaki a Shena nevű hirdetőnél? Írja meg ,tényleg olyan jó mint ahogy le irjak!
Zara18 MESSZE KERÜLJÉTEK EL !!
Kedves meglévő és leendő vendégeim!Az eddig jól sikerült partykra való tekintettel ,ma este ismét szeretettel várunk a barátnőmmel.Pusszantás !Szép napot !
Nem szoktam forumozni most teszem ezt elöször, de ezt meg kell cáfolnom mert én már töbször voltam Szilvi 22 nél es ez nagyon nem igaz rá amit irtál. Nagyon kedves és higénikus hölgyröl beszélunk és a szolgáltatása is nagyon rendben van, mindent megtesz hogy a vendége elégedetten távozzon tőle szoval a lényeg hogy bárcsak minden szolgáltato igy állna a vendégeihez mint ő. Szoval en merem őt ajánlani mindenkinek.
Nórit ajánlom mindenkinek, szereti és élvezi is amit csinál. Kár hogy van nála felső korhatár.