De összességében megéri meg látogatni?
De összességében megéri meg látogatni?
Debrecen fórum 2022.03.29 13:56:23
hozzászóló neve: spray
szöveg: masszázs élmények
üdv:
spray
;-P
Gondolom wikiyre gondolsz. 😏
Kapaszkodj meg: ha többször is találkozom, vele, akkor sem tudok illetve nem is akarok mindent megtudni. Tudod, diszkréció az ügyfél részéről. Nem vallatni megyek oda, hanem egyéb földi örömök miatt. Ha pedig mégis megtudok valamit közben, az pedig kettőnk közt marad, nem adom tovább. És ha véletlenül összefutunk az utcán, akkor is legfeljebb egy diszkrét köszönés, akkor ha ezzel nem hozom kellemetlen helyzetbe.
Igen, van akinek leesik, hogy ha jó a szolgáltatása, akkor visszamész. Sok csajszival beszélgettem már és mindenki szereti a "törzsvendéget" , nincs probléma, mindketten tudják miért vannak ott, mit kedvelnek...Ezek a jó csajok, intézik hogy remegő lábbal gyere ki..:) De nagyon kevés van, a fiatalkákat csak a csokor érdekli, tisztelet a kivételnek..Persze magamat ismételve ez megint inkább a 30 + -os korosztály, aki "jól szolgáltat". Ismerek olyat itt Sopronba aki nagyon ritkán fogad új vendéget, idejön és a törzset kiszolgálja heti 3-4 napban azt viszlát, egy virágbolttal megy haza..:) Legyünk őszinték, ez mindkét félnek jó..
Sziasztok! Augusztus végén Pápán leszünk ha esetleg valakinek lesz igénye rám/ránk írjon nyugodtan!
Sziasztok! Augusztus végén Pápán leszünk ha esetleg valakinek lesz igénye rám/ránk írjon nyugodtan!
Azert egy laufhaus-ba egy premuim lany nem 20-30000ft.
ha gondoljatok van egy rakas storym, tudok meselni sokat jarok ki.
nyilvan ott is van sajnos nagyon sok atveres, a lanyok ott tudjak, hogy a kepek a legfontosabbak, fel is pimpelik oket.
A hirdetesben sokszor ki van takarva az arcuk, a laufhaus bejaratanal meg kint vannak a lanyok arccal.
meg mindig olcsobbak a lanyok itthon, mint a szomszedban, pedig sokan arat emeltek itthon is.
Sziasztok! Ma 12 órától Szombathelyen leszek, ha szeretnél egy kellemes franciázást autós kalandban keress bátran. 209278700 puszi
Sziasztok
Lia 36 járt már nála valaki?
Illetve
Minnie érdekelne még. Tényleg olyan mint amit leírt?
Sziasztok
Lola28 tud valaki friss infót? Ő az a csapat tagja aki éppen ráér? Vagy ő megbízható? Jöhet privátban is. Köszi.
E miatt még nem írnám le a hölgyet.
Volt itt pár éve veszprémi hirdető aki szintén csak apróban hirdetett, nehéz volt elérni őt is.
Nekem sikerült és a szolgáltatás meg emberi hozzáállás is ötös volt.
A félig amatőr lányok izgalmasabbak.
Ráadásul ezután az elérése is jól ment!
A "nap" süt a kurultájon is! :D Szóval szívesen!
Nem kellene a külföldieket hülyébbnek nézni,mint a magyart.
Szerinted majd ide fog jönni emiatt kínlódni,amikor otthon nem sokkal többért - már ha többért - megkapja a fél órát a Laufhausban?Szemben az itteni"szolgáltatókkal" ott a fél óra az fél óra és nem öt perc.A körülményekről,egyebekről ne is beszéljünk.
Minek jönne ide???
Köszi az infót!
Tényleg van aki elhiszi h ez a dolog arról szól h a kuncsaft járjon jól és érezze magát kellemesen???
🤣🤣🤣
Most hogyan?Miről van szó?Gyöngyvér,Armani,Nicol29?
Ezeket én még nem láttam az oldalon soha.Sopronban meg biztos nem...
Fogazik.
Az hogyha a hölgy odarakja magát és próbál tényleg a legjobbat ki hozni magából. Akkor nyílván nem gond a pénz. De ha odaadod a pénzt uttána be jön a verő legény hogy lehet menni. Annak meg kicsit sokallom az ablakon ki dobot pénznek. Vagy csak éppen sex közben telefonozok. Nekem az elégé ki ábrándító.
Nézőpont kérdése. Győrben egy félórás randinak ennyi az átlagára. 1 óráért pedig általában 30--35-40 rózsszálat szoktak kérni.