Nézőpont kérdése. Győrben egy félórás randinak ennyi az átlagára. 1 óráért pedig általában 30--35-40 rózsszálat szoktak kérni.
Nézőpont kérdése. Győrben egy félórás randinak ennyi az átlagára. 1 óráért pedig általában 30--35-40 rózsszálat szoktak kérni.
Sziasztok! A Hajdúszoboszlói Nina-ról van valakinek infója? Köszönöm előre is! ;)
Mondtam hogy drágák a csajok.
Ha jól számoltam jelen pillanatban 7db hirdetés mögött kettő max három "hölgy" várja a kikapcsolódni vágyókat!
Ha jól figyelsz árulkodó jelek vannak ami alapján ki lehet ezt a néhány hirdetést mazsolázni!
Speciel én nem vágyom velük kapcsolatban tapasztalásra.
Még 2016 körül a boat str-en voltam a most itt hirdető Zoé (30)-nál. A hirdetésben szereplő képeken ő van, alacsony, kerek fenekű, fekete göndör hajú. Idén év elején ismét megjelent a hirdetése, mire meg is látogattam, de helyette a nap tetoválásos lányba futottam. Van esély arra, hogy valóban lehet Zoéval találkozni, vagy csak bitorolják a régi hirdetésének fiókját és mindig mást kap helyette az ember? Mit tapasztaltatok?
Kátya nevü hölgyröl info vagy eérhetöség illetve vélemény?
Rebeka 21el vigyázzatok! Engem átvert és meglopott! Nagyon messzire kerüljétek!
Egyetértek 100%-ban Felhővel!!!
Sziasztok Eda(37) van valakinek tapasztalata véleménye ?
Voltam ujra Gyongyvernel, ismet nem csalodtam.
egy orat beszeltunk meg, sajnos kestem es jottek utannam, szoval fel ora lett belole.
25 szal rozsa volt, de volt benne minden.
a tusolo uveg reszet egy elozo vendeg szepen tonkre tette, igy azt sajnos nem lehetett hasznalni.
Mint azt mar elotte is mondtam, lehet kefelni, elmondasa szerint is szeret baszni. Nagyon jo fej, kedves. Telefont nem kezeli amig vendege van. Vegig veled foglalkozik. Jonnek meg par honap mulva.
mas: ujra itt van lehuzos kinga 21: keruljetek, vahy ha csak engem huzott le azt is nyugodtan irjatok, hogy bena vagyok.
nikolett 29: nem volt valaki? Csinos a holgy…
Ha hiszed ha nem a "régi motorosok" nagyon sok esetben már az első látogatás előtt is "tudnak" ! :D
És éppen e "tudás" birtokában nagyon ritkán nyúlnak mellé!
Üdv! 20-30 as korosztálybol tudnátok megbizható hölgyet?aki nem aszt lesi mikor lépsz ki az ajton.hanem odateszi magá trendesen🙂
Inkább erőss túlzásnak gondolnám, de jó van az úgy! :D
Húha, mi van, ha nem is akarok semmit megtudni... Nem azért megyek oda....
Akárhanyadik alkalom után sem....
Jelzem, voltam már nála, minden rendben volt, nagyon is! Kellemes partner.
De, nem érdekel itt senki magánélete... Az övé se, ez így jó és helyes, csak a szolgáltatása...
Ha, valamelyik lányról tudni akarok valamit, és érdekel a személyisége, azt nem itt fogom keresni... Bocs... Itt, csak szolgáltatást...
Na, én is iszok egy sört... lehet kettőt..
Ja, meg esete meccs... Akkor meg akárhányat...Ennyi!!!
Ez pontosan így van, szerintem is.
Mert nem erről szól a történet. 😁
Gondolom szerelmes meg egyből senki nem lesz a találka alkalmával. 🤭
Bár erre is van kivétel, a hölgy nevét nem írom le, nehogy megint ócsárolják...
Alkeszra ihatjátok magatokat, de a fél óra,
vagy óra tali alatt semmit nem tudtok meg.
Én egy jó hideg fröccsöt ittam erre a nagy ijedtségre!🙊
😂🤣😂🤣
Valószínűleg így van.
A sör már megvolt.es nem is egy sör hanem sörök.... Ezt nem lehet kibirni józanon.. Amugy a Denisával nincs bajom soha nem is volt.. Csak olyat állitani, hogy senki nem tud semmit a hölgyről csak ő az egy kicsit túlzás.... 🫡De legyen neki igaza akkor☝️👉👌
Jo helyre raktak az igen... 🫡😱😱Azota se térek magamhoz. ☝️ 🫡