Sziasztok!
Péntekig Keszthelyen várom a kedves Urakat/Srácokat kellemes fél illetve egy órára!
Sziasztok!
Péntekig Keszthelyen várom a kedves Urakat/Srácokat kellemes fél illetve egy órára!
Jó szokásomhoz híven 1 nappal a randi előtt be jelentkezem a kiszemelt bevált hölgynél.. Na de ez ma nem így volt. mert ugye ha kéne gyorsan valaki tuti hogy nincs!. kb : 10 perc telózás után elértem Dorina 36-ot egy rövid félidőt voltam nála, korrekt jó szolgáltató :) Részemről Ajánlott!
Mint.. Zsoloka is írta aktív és dolgozik!Ha még nem voltál nála látogasd meg :) Nagyon ajánlott!
A popsis Tinát én is kinéztem magamnak de nem sikerült eljutnom hozzá. Egyébként ajánlott lány lenne? Már ha visszatér. Higiénia, hozzáállás...
Szia! Én az Izácskáról tudok nyilatkozni, méghozzá pozitívan. Több alkalommal voltam nála. Szép arcú hölgy, kedves közvetlen és nagyon ápolt.
Ha a van mit fogni rajta kategóriát szereted, a nőiesebb formában akkor menj el hozzá.
Hozzáállása is nagyon jó, rosszat nem is tudok mondani róla, mindent megtesz hogy jól érezd magad.
A Hannál egyszer voltam, csinos szép meg minden, de engem nem ragadott magával, de inkább csak talán azért mert valószínű nem voltam neki szimpatikus.
Sziasztok!
Rami 20-ról tudtok valamit?
Kíra eszméletlenül bejött! Csak ajánlani tudom! Formás a csaj, nagy mellekkel és az arca is szép! Csillagos ötös, és ha a zsebem engedné, akkor sokat járnék hozzá...
Alíz19 röl a telefonos komunikáció alapján egy nagyon aranyos kacagós ifju hölgyet lehet elképzelni aki idöpontadásnál kicsit bizonytalanná válik de aztán a megbeszél idöpontra ígéretet tesz.hogy fogad.Aztán mikor elmész nem veszi fel a telefont.Én személy szerint nagyon sajnálom.hogy ilyen a hozzáállása mert jó alaphangulattal indultam hozzá.Gondolkodom egy újabb próbán de azt valóban megírhatnátok.hogy többen is jártunk e így vele vagy csak egy rossz pillanat volt ez neki.
Legutóbb Szegeden hirdetett, de sanszos, hogy viszont látjuk még Pécsett.
Csak azt nem tudom, hogy ez miért nem számít önreklámnak, és miért nem moderálják! :/
Szia! Érdekes teremtés lehet. Volt, hogy egyszerre hírdetett Zegen és Kanizsán illetve Zegen és Sopronban.
Hanna (26)-nál egy jó ideig visszajáró voltam. Akkor még más környéken dolgozott. Részemről is ajánlott kategória.
Olvastam fórumot de nem sok mindent sikerült megtudnom aóezért kértem a segítségetket.
Mindkét lányról vannak a fórumon bejegyzések, máskor olvasd el azokat mielőtt kérdeznél!
Hannánál régebben voltam, akkor úgy nézett ki, mint a fotókon, hozta is az átlagot, úgyhogy egy próbát mindenképpen megér!
Izácskát viszont nem ismerem.
Talán azt utálom a legjobban, amikor a kreol lányok fotóit fehérre photoshopolják. Előitéletektől mentes a gondolkodásom és természetesen tetszenek a dekorativ kreol lányok is.
De ha megtetszik egy lány és lebeszélem a randit, akkor elképzelem, hogy milyen lehet élőben, kicsit beleélem magam és az ajtóban állva esek pofára...
Szerencsére eddig mindig kellemesen csalódtam, de akkor is nagyon zavar ez a jelenség.
Sziasztok! Barbika 29 nél volt már valaki? Mi a tapasztalat , ha igen... szerintem a fotói csalókás, csak növelni akarja a népszerűségét :)
Sziasztok!
Beverly-nél az az pearl diamond-nál jártam és gondoltam megosztom veletek!
Az első benyomás számomra nagyon fontos!
Telefonon hívom, kedves de kicsit úgy éreztem fennhordja az orrát.
***moderálva*** magasak, ami érthető! azért valjuk be jól néz ki! nem***moderálva*** mint sokan itt!
A lényeg fogadott és bevallom a képeken valóban ő az!
Nagyon barátságos , kedves és egy igazi kis szeretni való nem életunt nő!
Fél órára mentem de 1 lett belőle annyit beszélgettünk hogy elrepült az idő és észre se vettük!
Természetesen nem 1 órát kellet ***moderálva*** neki!
Na de a lényeg!
Jó feszes popsi nagy szilikon csöcsök bár én a kis mellet jobb szeretem de bevallom ez tetszett!
sejmes bőr szép punci! mint a filmjeiben!
Azt hinnétek ti is amit én gondoltam hogy á ennek aztán kell méret de NEM mikor együtt voltam vele nem kongott benn a farkam egyáltalán!
Összeségében:fantasztikus volt! 10 ből 10 !
Megéri a pénzét ez a kis csaj!
Ilyenek kellenének ide Sopronba!
Ott ahol ő rendel ott mindíg jó élménnyel távoztam!
Bárki is rendezi ott a lányokat kifejezetten minőségre megy! gratula neki!
Köszi Beverly!
Bárki aki azt gondolja reklám ez neki,rosszúl teszi!
Ja és nincs lóvéja rá!
Üdv
Sziasztok Alíz (19) tudnátok irni róla egy pár soros véleményt ? :D
Sziasztok!
Hanna26 és Izacska33-ról mit tudtok mondani? Volt nálluk valaki?
Tapasztalatok...?
Megerősíteni tudom kollégánk megállapításait. Eléggé frissek az én tapasztalataim is. Csinos, vékonyka. kedvelem ezt a típust, de tényleg passzív és nincsenek pozitív reakciói.