Kedves Vendégim ! 😊
Ezen a héten is Győrben leszek 3 napot ! 😉
Várlak Benneteket ! 😘
Csók 💋
Luca
Kedves Vendégim ! 😊
Ezen a héten is Győrben leszek 3 napot ! 😉
Várlak Benneteket ! 😘
Csók 💋
Luca
Üdv uraim!
2 nap 3 hölgy!
Lolát szerintem senkinek nem kell bemutatnom!
Magas kedves aranyos teremtés!Franciskára mentem meg is kaptam!
Rózsák átlagosak a technika kiválló!
Sherry és Cintia!
Sherryhez indultam eredetileg de gondoltam ha már unatkozik a barátnője akkor majd én lefoglalom! Franciskára érkeztem ide is!
Rózsák átlagosak a lányok kedvesek és profin bánnak a vendéggel!A képek a valósághoz közelítenek!Talán Cintia minimálisan erősebb alkat a képekhez képest de kemény és feszes minkét hölgy!
Franciska duálba 10/10 egyénileg Sherry a vadabb Cintia pedig minimálisan gyengédebb! Hely a víztorony környékén célnak megfelel!
Összességében szerintem tuti kis páros!
Részemről nagyon melegen ajánlott kategória!
Sziasztok! Pálma masszázsról és Kiráról lenne valami infótok? Keveset lehet róluk tudni...
Nagyon diplomatikus vagy, apu anyu segitette megfogalmazni ezt a csodas levelet? ;) hogy jo szinben tunj fel itt a forumban? Eloszor elkene gondolkozni dolgokon hogy kit bantasz meg, igen megbantottal sot megalazoan viselkedtel a forumban. Nem kell bizonygatnod mennyire jo vagy. Ez csak kep mutatas reszedrol. Hogy jo szinben tunj fel. Honnan tudod te vissza terve milyen szarmazasu vagyok. Ha nem ismersz ne itelkezz! Nem en talaltalak meg teged hanem te engem te kezted el a hulyeseget. Korrekt szolgaltato vagyok hidd el!! Vagy talan voltal nalam es tapasztalatbol beszelsz? Mert ha igen valoszinuleg ugy viselkedtel velem hogy nem tetszett es ezt viszonoztam feled. Mert ilyen vagyok ami a szivemen a szamon. Ha akarsz felebbezz ez ellen a hozzad legkozelebb allo birosagon.
Katartikus élményben volt részem. Kinga25 + Diamond30. Ez volt az első, hogy 2 nővel voltam egyszerre. Nagyon aranyosak, kedvesek, bujósak és megértőek voltak. Olyan volt mintha egy buliban lettem volna kedves ismerősökkel, akiket ezer éve ismerek. Mindketten odatették magukat a szexben is, egy rossz szavam nem lehet. Azt sem tudtam hova nézzek, nyúljak......
Melyik Zoe-rol van szo?
Én is hetero vagyok, de kipróbálnám a többest. Akit érdekel, írhat ***moderálva***
Sziasztok!
Én is voltam régebben egy Gina 22 lánnyal. Nem tudom ugyanarról beszélünk? Regina 22 hírdetést most nem látok. Privátban tudunk beszélni?
Zafira 20 milyen? Ismeri valaki őt?
HM... Pedig te is leszoltál már mást a jó dicséret mellett. Ezt pont te mondod hogy nem fogod megérteni? Érdekes 1 figura vagy barátom.. Haha
Én is voltam nála nagyon jó tapasztalataim vannak, de kinek mi... részemről teljesen ajánlott!!
Sziasztok!
Kira 25-el beszéltem meg egy talit, de neki közbejött valami :-( erről a ma regisztrált kolléganője Zsófi 33 tájékoztatott telefonban.
Némi töprengés után, próba szerencse alapon megbeszéltem vele, hogy egy félórára felkeresem.
Malomparkhoz közel fekvő, normál lakásban fogadott, zuhanyzás és némi ismerkedés után franciával kezdett (***moderálva***), és mivel más terveim is voltak, és nehogy idő előtt elmenjek, ezután én mutattam be a nyelvtechnikámat, ami igencsak kedvére való volt.
Eután pedig mivel az óvszer már fel volt helyezve, egy viszonylag hosszú menetet abszolváltunk, az ágyon kezdtük, de a végén az ágy mellet fejeztük be állva, és igencsak megizzadva.
Utána egy gyors mosdás, és könnyes búcsú a részemről.
Összkép: Ajánlott csaj, aki tudja mi kell a férfiaknak, de nem mellékesen ő is szereti jól érezni magát.
Sziasztok.
Múlt heti kirándulásom Merci36-hoz vezetett és kicsit kételkedve, de a telefonos beszélgetés után felbátorodva érkeztem. Tiszta rendes lakás, a csaj is igényes. Kellemes társaság, kis ércelődéssel oldotta a feszültséget majd jött aminek jönnie kell. Milf kategoriában teljesen szuper a csaj, hozzáállása is rendben, és nem volt óranézős, együtt élt az alklommal. Aki ezt a kategóriát kedvelei az látogassa meg. Vissza fogok menni hozzá, nekem bejött.
Viszont Szonja masszázst nem lehet elérni a telefont soha nem veszi fel. Valaki tud rola valamit?
Sziasztok!
Alida39-ről tudna valaki valamilyen infóval szolgálni?
*** Kérjük a hirdetők lejáratásának mellőzését! (Éva) ***
Gyerekek Zoétol nem rég távoztam ennyire rossz sose volt
Hajrá:)
Az nem jó ha személyesen más árak vannak:(
Igazad van, amit akar a vendég azt jelleze akkor:)
Sziasztok Szombathelyen kihez érdemes menni? Aki külsőre es hozzáállás szempontjából is Okes ? ( nem hátrány ha popsi is van 😜 ) Köszöntem
Kicsit szkeptikus vagyok a folyamatok tekintetében: VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Nelli (30) masszőz. Pár napig kétes hirdető volt, ma meg már néhány óráig nem - most meg újra.
Tudja valaki, hogy hogy mi történt?