Sziasztok! Keresek valakit aki hétvégén vállal masszázst is Kaposváron. Vannak hirdetések lazító frissítő masszázsra csak nem veszik fel a telefont. Olyat keresek aki nem csak hirdet hanem el is lehet érni.
Sziasztok! Keresek valakit aki hétvégén vállal masszázst is Kaposváron. Vannak hirdetések lazító frissítő masszázsra csak nem veszik fel a telefont. Olyat keresek aki nem csak hirdet hanem el is lehet érni.
Valaki írjon Shena30 -ról vélemenyt,de aki tényleg vplt nála!
Megkösuönném fiúk!
Sziasztok!
***moderálva***
Ramóna 28
Az eddigi beszámolóknak köszönhetően gondoltam felhívom, mi baj lehet.. Nem bántam meg! Kellemes kedves hang a telefonban, az első pillanatban már átjött, hogy egy értelmes nő van a vonal másik végén. Egy órára mentem hozzá. Érkezéskor üdítővel/teával kínált. Összességében nem szeretnék részletekbe bocsátkozni, mert az a "kettőnk titka" úgymond, de a lényeget összefoglalnám: egy nagyon kedves, értelmes, okos, hihetetlen jó kisugárzású/gondolkodású szexi nő, aki még a higéniára is nagy figyelmet fordít. (Ez számomra nagyon fontos!) Rendkívül jó beszélgető partner, és az ágyban is egy igazi érzéki ügyes nő! Említették itt a barátnő feeling-et! Valóban.. Nem futószalag! Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki jól akarja magát érezni, és egy ilyen finom testet akar közel érezni magához.
Szóval ez úton is köszönöm neked Ramóna ezt az 1 órát, élmény volt! :)
U.i.: Ez nem Önreklám, ez egy magányvélemény, és a nettó valóság!
Más lányok tanulhatnának tőle minden téren!
Sziasztok Linett 22 ről valakinek van infója?
Én is szívesen meglátogattalak volna:(
Sziasztok.
Ha valaki esetleg járt már Alma 38-nál írna róla pár szót? Már csak két napot van a városban. :/
Halihó!
A pár hete eltűnt posikedvelő 22 éves Tina visszatér még? Van valakinek infója róla?
Két hozzászólást találtam az egyiket Veszprémben ott még Viviként rendelt + bejegyzés, Sopronban Zseryként negativat kapott! Szóval a kettő átlagából nem sok minden derül ki. Igy várunk annak a makktársnak a véleményére aki a puding próbájára benevez! :D
Gemina régóta hirdet itt nem volt nála senki?????
Háát, magam sem nagyon találkoztam még ilyen válasszal... Betti28 egy csillag lehet ebben a ... hm ... mi a jó szó ... közegben, s engem is arra sarkall, hogy felkeressem. Képei alapján nekem tuti, jövő héten megyek is. Aztán majd írom a tapasztalatokat.
egymás közt szoktuk meg osztani ha már törölték az egyik kényes szó fogalmazást : )))
Ne feledd, hogy közmondás az ellenkezőjére is van:
Puding próbája az evés.
Lesz időm majd megnézem mien neveken hirdetett előzőekben,és úgy íródtak e beszámolók a csajsziról:)
Eszembe jutott két közmondás.
Jó bornak nem kell cégér.
Öndicséret gyalázat.
RÉKA 26
Francia 3/5
Aktus 4/5
Fantasztikus külső,a prémium kategória kedveloinek ajánlott.
lili (30)-nál volt már úgy valaki hogy a barátnőjével együtt? szólóban fergetegesen jó a csaj, nagyon ajnálom, de érdekelne hogy ki a barátnője... privibe is jöhet ^^
Persze ez egy fórum ahol igen is a tapasztalat csere fontos lenne de nyilván a hölgyeket sem szeretnénk meg bántani éppen ezért tapasztalt negatív sérelmeket privátban szoktuk egymás számára rendelkezésre bocsátani
Maxirespect! :)
Részemről semmi gond, ha a 'fürdik, öltözködik, szedelőzködik' etap alatt menedzselik a telefont.
Messze a legintelligensebb reakció volt kritikára, amit itt valaha olvastam hölgyektől. Nagyon++
Mint mondottam is volt, a korrektség nálad 100+%, és azzal, hogy építőleg vetted, amit írtam, akkorát nőttél a szememben, ami már majdnem BF! :D
Ha tényleg így van, ahogy írtad (telefon), akkor a kereső kedvéért: Betti (28) abszolút ajánlott, minden csillag nélkül. ;)
Sajnálom ilyen véleményel vagy .. pusziii
Kicsit furcsa, hogy amikor rákérdeztem TS Barbie-ra, akkor hirtelen még két TS lány is hirdetni kezdete magát.
Félre ne értsétek, örülök, hogy sok lány közül lehet választani.
De szerintem erre a foglalkozásra is igaz, hogy többen szeretnének belőle megélni, mint amire kereslet van.