Egy kicsit menager szagú ez a beszámoló.
Egy kicsit menager szagú ez a beszámoló.
Szia.Csak ajánlani tudom őket.Amit megbeszéltek telefonon azt kapjátok.Én rendszeres vendégük vagyok amikor csak tehetem meg látogatóm őket.Kávé üdítővel kínálnak.Friss törölköző és több fajta tüsfürdőből lehet választani.
Dorinánál voltam én is. Kb 1 éve, akkor még más néven hírdetett. Nagyon jól éreztem vele magam, igazi barátnő feeling. Most is felkeresném ha lenne rá időm :)
Köszönöm! :) Gyere máskor is!
Betti (28) egy igazán belevaló nő. Nem kertel, megmondja amit tudni kell. Ez nekem bevallom nagyon tetszett. Amit nyújt, az valami fantasztikus. Én kétszer is voltam nála, egymás után. Való igaz, hogy hamarabb levetkőzik, mint a vendég, de mindenért kárpótol amit csinál, és ahogy csinálja. Isteni francia, és a végén kutyapózban végeztük ki egymást. :-) Az a gyönyörű test, bársonyos bőr, hmm. Isteni popsi, gynyörű arc, tökéletes punci. Egy 5 -öst simán letagadhat a korából. Igen Betti, ez Neked szól. Köszönöm a csodás találkozókat. ;-)
Dórika (20) -vasárnap délben. Telefonon érdeklődtem. Egész órában több lehetőséget kínált, mint félórában. Ez még rendben van.Időpont és helyszín - egyeztetés közben utaltam rá, hogy kerékpárnár lassúbb járművem van. Odaértem a helyszínre, 4 perccel korábban, hívom a számot: nem veszi fel senki. Mivel némi rábeszélés nyomán fogadtam el az ajánlatot (közelebb kerestem volna a belvárosban), s mivel szokatlan járművet említettem a telefonban, azt hitte a lány, hogy rokkantkocsival fogok érkezni. "Gondoljátok meg proletárok!" - szólt a régi jelszó. Az eset arra utal, hogy megbízhatatlan a lány.
Sziasztok,
Kit tudnátok ajánlani innen fehérvárról? Semmi extra igényem nincs, csak egy jó kis barátnős szexet szeretnék.
Köszi előre is ha válaszol valaki!
Én egyszer beszéltem vele. Korrekten bemutatkoztam, megkérdeztem nem e zavarom erre flegma, bunkó hangnemben válaszolt hogy "De zavarsz!" közben a háttérben hangos gyereksírás hallatszott. Nekem ennyi elég is volt belőle. :)
nem, a kettő nem egy és ugyanaz. én egy szőke hajú Brigittáról írtam , aki jelenleg most szombathelyen van :(
pfufuuuhuu na ő brutálisan jó. kis vadóc, de rettenetesen figyelmes, nem nézi az óráját és nagyon tudja amit csinál :) én eddig nála érztem eddig a valaha legtöbb figyelmet és törődést . 100% barátnő feeling :) sajnálom hogy elmegy :(
Az elég nagy baj ha ilyenre vetemedik egy hölgy,hogy mással írat pozitív véleményt hogy jó színben tűnjön fel mások elött.
Nagyon kiváncsi lennék én is mennyi ilyen lehet,az összes beszámolók hány százalékát teszik ki ezek a visszáságok.
Megoldás erre az lehetne ha létezne egy olyan rendszer amivel ellenőrizni lehetne a fórumozók íp címét.
Nem arról van szó hogy ezzel a megoldással 100 százalékig vissza lehetne tartani a szabálytalankókat de jelentősen le lehetne szűkíteni az erre irányuló lehetőségeket.
Nagyon sok az önfényező trükkös értékelés,ha az embernek lenne ideje és türelme ezeket az értékeléseket alaposan átolvasni,tényleg ki bújna a szög a zsákból.
Sziasztok, a Kitty 22 nevű lánnyal kapcsolatban esetleg van valakinek tapasztalata, amit meg is osztana velem? Két hirdetés is van ilyen névvel, ami gyanakvásra adhat okot, de a képek és a telefonszám ugyanaz, csak a bemutatkozó szövege más, viszont elég csinos, gyakran is frissíti a képeit, talán érdemes lenne meglátogatni.
Hogy én is írjak beszámolót: Heni (24) jelenleg nincs fen a hirdetése, lehet csak hétvégére vette le. A már bezárt Végállomás nevű kocsma környékén található, egyszerű egyeztetés, bár nehezen vette fel a telefont, nyilván elfoglalt. A bejutás könnyű volt, "semmi menj ide menj oda", hanem megmondja a címet telefonban, becsengetsz és ott vagy. Nagyon kedves, szép, csinos magyar lány, nagyon jól éreztem magam nála, a rózsacsokor átlagos, és az alap menü is bőséges. Ha még aktív lesz a hirdetése szivesen vissza is térek hozzá, csak ajánlani tudom.
Tina (18)
Elég kedvetlen volt. A francia nagyon messze van az általa hirdetett isteni-től. Az arcraélvezést meg el is lehet felejteni.
Vivienn32-t csak ajánlani tudom. Kedves, intelligens, ügyes. :)
Sziasztok! Az utóbbi napok/hetek tapasztalatai alapján azt tapasztaltam, hogy az állandó helyi lányok megbízhatóbb, jobb szolgáltatók, mint a csak alkalmanként városunkban vendégeskedő csajok. És a rózsaszálakat is szerényebben számolják. Úgy vélem, a helyi lányoknak talán fontosabb a vendégkör hosszabb távú megtartása. Kivétel ez alól talán Jessyka21, aki Debrecenből jár át alkalmanként, mégis első osztályú szolgáltatást nyújt. A héten vendékeskedett nálunk, de sajnos nem volt lehetőségem meglátogatni. Ti is tapasztaltatok hasonló hozzáállásbeli különbséget?
Köszönöm szépen :)
Ki lehet szúrni valahogy ha a felhasználók között egy vendég bújik meg?
Jelenleg öt Zoé23 hirdető van fenn a debreceni oldalon. Melyikre gondoltál, kitaláljuk?
Agyon retusált képek a hirdetésében! Eredetiben nagyon nem úgy néz ki mint ahogyan ezt a hirdetés sugalja. Te valami különleges szemüvegen keresztül szemléhetted!! Őszintén mondom csodálkozom, hogy vágy ébredt benned iránta. Speciel nem tudnám magam rávenni, hogy kapcsolatot keressek Vele! :)
Amandához is nyugodtan mehetsz, Ő sem fog csalódást okozni.