Az első kettővel egyetértek, Amandánál én még nem jártam.
Viszont Ninettke és Dorina tényleg jófejek, lazák... stb.
Ha engem kibírnak, kíbírtak, akkor szerintem bárkit :D
Az első kettővel egyetértek, Amandánál én még nem jártam.
Viszont Ninettke és Dorina tényleg jófejek, lazák... stb.
Ha engem kibírnak, kíbírtak, akkor szerintem bárkit :D
Én csak Dorinát ismerem, hozzá nyugodtan mehetsz. Nem fog megenni ha bénázol. Bénáztam én is eleget.
Sziasztok!
Ajanlom figyelmetekbe PANNA 52-ot
Nagyon tudja a dolgat,30perc izzadas :)
*... úgy értem, hogy nem jut eszembe...*
Talán Dorina (25), Ninettke (22), Amanda (31) akikről hallomásból tudom. Liácskánál voltam, velem nagyon normális volt akkor. Mást így most passz, de jut eszembe (akiknél én voltam és jó is volt, már hiába mondom, mert nincsenek).
Van benne igazság de a kor mellett az is számít mennyi ideje van a szakmában.Mert aki már régóta benne van az télleg szereti amit csinál.
Annyit biztosan tudok, hogy jeleng 4 hirdetés is van ezzel a névvel. :)
sziasztok!kit ajanlotok aki nagyon jo fej?azert fontos ez nekem, mert kezdo vagyok es eloszor mennek lanyhoz.
Hali!
Köszi az infót! Valószínűleg egyre gondolunk, mert azokban az időkben csak Ő hirdetett ezen a néven évekig. Kár érte, mert én csíptem, velem nagyon korrekt volt mindig (van összehasonlítási alapom más lányokkal), de így akkor keresek mást aki hasonlóan nyitott. Biztosan találok is, hála Nektek! :)
Azzal a popsival csak egy gond van. Nem az övé! ;)
Hali!
Ha egy lányra gondolunk, akkor biztosan tudom neked mondani, hogy abbahagyta már évekkel ezelőtt! Amúgy a Jerikó lakótelepen volt, majd utánna elköltözött a Böszörményire is.
Sziasztok
Valakinek volt mar szerencséje Viviennel (32) vagy esetleg Petra (25)? Egy kis benfentes információt szívesen fogadnék a lányokról 🙂
Sziasztok!
Valamikor 2-3 éve volt egy lány itt a városban, Vivike23 néven futott a hirdetése elég hosszú időn át. A lánglovagok környékén rendelt, bevállalós csajszi. A hirdetés alatt sok élménybeszámoló is volt, onnan talán emlékezhet rá pár régi tapasztalt közületek! :)
Na szóval.. én pár évre kiszálltam a "vadászatból". Most visszatérnék és vele kezdenék a legszivesebben. A hirdetését már nem találom (vagy visszavonult, vagy csak reményeim szerint nevet váltott). Tud róla valaki valamit esetleg? Minden segítség jól jönne! :)
Köszi a figyelmet!
:-)
10 percig nem bírtam a nevetéstől levegőt venni!!!!
Nem semmi, még moziba ne vigyük el?
Megtanulhatna helyesen is írni, ma már nem elég ha csak annyit tud hogy a lábát szétrakja. Egyébként Kitti24 (már nincs fenn) telefonszámát használja.
Jezsus Mária! Láttátok Valentina(20) hirdetését! Erre mondom én, hogy mindíg van lejjebb! :/
Sziasztok!
Rossz tapasztalatomat osztom meg veletek. A RL-on hirdet egy pécsi hölgy, Léna, 20 éves az adatlapja szerint és arcos kép is látható róla. A hölgy a randink alkalmával először némi csúszásra hivatkozva fél órás, órás türelmememet kérte, (amivel nem is lenne baj, bárkinek becsúszhat valami váratlan), elmentem addig lófrálni a környéken, majd megcsörgetett, hogy szabad a pálya, mehetek. Mire visszaértem a helyszínre immár második alkalommal a kapuból hívtam a beengedés miatt, először kicsengett, majd az elkövetkező majd fél órában, míg próbáltam hívni foglalt volt, gondolom tiltólistára rakta a számomat. Sms-t is írtam neki, semmi. Nem értem a hölgyekben ezt a viselkedést: 10 perccel előtte beszéltük meg, hogy akkor minden rendben, vége a csúszásnak mehetek, majd miután másodszorra is odarángatott, eltűnik. Legalább írt volna hogy bocs mégse meggondoltam magam/csúnyának tűntél az ablakból/akármi, de ez elképesztően bosszantó és méltatlan egy vendéghez. Komolytalan a hölgy, kerüljétek!
Sziasztok,
Szandika nevű hölgynél tiszteletét tette már valaki?
Nézd már meg a kommentedet! Hirdetőként van feladva! Szerinted? Á, hagyjuk! :/
Sziasztok!
Már csak ma vagyok Keszthelyen! Ha szeretnél velem eltölteni egy kellemes fél vagy egy órát, hívj bizalommal.