Neveket, Staffi, neveket kérünk.. Remélem nem Irina, mert ő ma a célpontom es nagy reményem))
***moderálva***
Neveket, Staffi, neveket kérünk.. Remélem nem Irina, mert ő ma a célpontom es nagy reményem))
***moderálva***
Beszámoló!
Anikó 39 nél jártam.
Az állomásnál rendel,azonnal fogadtt.
Rendkivül kedves,jó alakú nő,jó volt fogdozni.
Nem nyafizik,benne van mindenben,részemről ajánlott kategória.
A Szerkesztőség,az íp cím alapján ellenoriz mindent ezért tud nevet ki írni ha lejáratásról esetleg ön reklámról szól a fáma. De van 1 bibi letezik még internet kávézó,ahol ugye számtalan ember előfordul. Igy nehez tudni,hogy ha valaki regisztral latogatokent az FÉRFI-E VAGY HÍRDETŐS LÁNY. :) lehetseges,hogy pasas,de az irásból kiderül. Csak 1 dolog szükséges hozzá!. A GRAFOLÓGIAI ISMERETEK... Ahogy szoktam mondani: AZ IRÁSOD ELÁRUL,RÓLAD MINDENT.
Az elmúlt 4 napba ugymond bele futottam 2-3 olyan lányba akik elvették a kedvem egy időre a lányok látogatásától! Egyszerüen nem értem ha egy órára van lebeszélve a dolog, akkor öt perc aktus után miért kérdik percenként , hogy mikor mész már ellll !!! :( ha öt perc elég lenne nekem akkor miért is megyek egy órára ???!!! Jaaaa, és ha netán van még időm esetleg egy ujjabb második menetre mert van még húsz percem és ugyebár egy órába két lehetőség van .... akkor bizony jönnek a kifogások hogy ilyenkor ő már nem meg ,hogy képzelem azt el hogy ilyenkor még egy franciskát kérek..... de az jó amikor alkudozás nélkül adom a rózsaszálakat ?! Egy időre elegem lett ebből.... ... szevasztok!
Na majd ezentúl figyelmesebben fogom olvasni a bemutatkozó szövegeket is,az az igazság hogy mondasz valamit,érdemes minden kis apróságra figyelni.
Igen amelyik csaj jó,annak tényleg nincs szüksége a fórumbeli pozitív értékelésekre,mert igyis úgyis meglesz neki a törzskuncsaft köre,a vendégek egymásnak adják a kilincset.
Igen tudom melyik oldalra gondolsz,én azért nem is szeretem azt az oldalt mert mindenkiről szépet és jót lehet hallani,hagyom a csudába azt az oldalt semmi értelme így oda menni.
Kicsit bővebben? -Esetleg?
Ricsike, te csak ezért regisztráltál, hogy ezt leírd? :) Milyen rendes srác vagy...
Írtam személyes üzenetet. Nem értem, hogy az ilyen hozzászólásokat ki és miért unlike-olják. Szerintem - rajtam kívül is - vannak itt kollégák, akik szívesen adnak tippet, tanácsot, ami segítség az érdeklődőnek, s forgalom a(z arra érdemes) lányoknak. Egy idegen városban, kevés erre fordítható időben nagy segítség ha ajánlunk általunk ismert és kedvelt lányokat. Én így gondolom. Ti nem?
Bocsi maszazst csinál...
Sziasztok rég voltam már itt, segitséget szeretnék kérni....
Viztorony tompamiska végébe rendelt egy 40 csaj régebben, szőke timi vagy erzsónak hivták járt oda valaki???
Decemberben megjelenő zoé érdekelne,de felhivtam egy másik zoé t is és hasonloságot vettem észre köztük ezért érdekelne valamelyikről tudtok e infot
Sziasztok. A heten sokat megyek Debrecenbe tudnatok ajanlani nekem megbizhato csajt? Ami fontos lenne a megbizhatosagon kivul hogy a plaza forum kornyeken keresnek mert ott van dolgom. Kocsi sajnos nincs visznek hoznak de kozbe lenne idom egy kellemes fel ill. Orara. Elore is koszonom a segitseget. Udv dean
Sie ist nicht mehr im Sopron. Sie ist weiter gewandert...
Welches Mädchen?
Köszönöm :)
Drága Uraim ! 🤗
Ezen a héten Székesfehérvárra látogattam el ! 👍
5 napot fogok itt eltölteni...várom a kikapcsolodni vágyó Uriembereket ! 😉🔞
Puszim 💋
Luca
Sziasztok! A vasútállomás utcáját jelölik meg az új lányok többsége találkozó pontnak. Ismeritek a helyet, elég diszkrét?
szia :) igen én jártam Nála nagyon tudom ajánlani kitesz Magáért mindig !
Igen. A saját képeivel se lett jobb az összkép. Sőt!!!
Az új képeken erőteljes minőségromlás figyelhető meg az árut illetően.. de a humor a leírásban azért megmaradt.. :D
ha valaki esetleg ment egy próbakört érdekelne az eredmény!