Sziasztok Alexa24 kiváló csaj gyönyörű teste van pihe puha bőre ápolt kedves már a telefonban le vett a lábamrol .Francia csillagos 5 diszkrét lakásába fogad nem talalkoztam rajta kivul senkivel ! Ajánlani tudom
Sziasztok Alexa24 kiváló csaj gyönyörű teste van pihe puha bőre ápolt kedves már a telefonban le vett a lábamrol .Francia csillagos 5 diszkrét lakásába fogad nem talalkoztam rajta kivul senkivel ! Ajánlani tudom
Itt most nem a Maya 19-re gondoltok ugye?
A szexbombáknál gyakori ez a fajta viselkedés, bf nincs, megérzik a vérszagot és elkezdik a dominát, pedig nem kérte senki... :)
Ennek ellenére Ninettke még célpontom.
Igen,ezt az oldalt,meg van egy másik oldal,azon is lehet látni az összefüggéseket,ha rendszeresen elolvassa az ember.
A moderátorok más más stílust vesznek fel,ahány oldal,annyi szokás.Rendet tenni tényleg nem lehet könnyű.
Az ördög a részletekben rejlik.Szerintem sokan nézhetik ezt meg más sex oldalt,és pont itt bújik ki jobban mondva bújna ki a szög a zsákból,sokan nézhetik,de hogy miért és mi érdekli a távolból szemlélödőket erre még eddig nem jöttem rá,de azért bizonyára érdekes sztori lehet.
Egy biztos,hogy az is fórumozónak számít aki csak olvassa a beírásokat,az illető aktív tevékenységet folytat,még akkor is ha ,,100,, éve van is itt,és ez alatt a ,,100,, év alatt az égvilágon semmit de semmit nem csinált csak olvasta a többiek beírását.
Úgy gondolom hogy nekem,vagy Neked,vagy Mindnyájunknak igenis joga lenne tudni ,,,sajnos ez nem lehetséges a jelenlegi szabályok szerint,,,hogy kik azok akik a távolból követik az eseményeket,akik elvesznek mások munkájából,de ő maga semmit nem tesz le az asztalra,esetleg a téma nem a szája íze szerint alakul és betesz a másiknak,vagy még olyan is előfordulhat hogy a forumozók beírásait áttekintő személy felhasználja azt a maga módján egy esettanulmány sztorijaként.
Az erőlködés a ,,,szomszéddal,,, az nagyon egyoldalú dolog,hiszen a moderátorok komolyan veszik a kezdödő perpatvart és még idejében elfojtják azt.
Igen,nem változik semmi sem,de azért az embert ne hagyja el a hite.
zafira 20 joparan kerdeztétek itt. nem hun a hölgy és háttér is van mögötte kizart hogy valaha odamenjek
hello viki 22 es szamanta 28 ugyanaz viki 22 teljesen kamu kepek gyorben volt ez a banda de itt 1 het alatt rajottek az emberek hogy ez egy kamu es eltuztek innen szép nem magyar hölgyek.és kedves rokonszenvezö urak is. felejtosek
Nagy rokonszenvvel olvastam kollégánk beszámolóját. Annak ellenére, hogy jó néhány éve - megszakításokkal ugyan, de - látogatom az itt hirdető lányokat, az én reakcióim is nagyban függenek attól, hogy miképp reagál a partner, hatással van-e a lányra a kényeztetés, illetve mi az, amit megenged és mi az, amit nem. A környezeti tényezők (többen dolgoznak a lakásban, s ebből fakadóan van mozgás a légyottul szolgáló szobán kívül) általában nem zavar, viszont a passzivitás, a sokat emlegetett "fadarab effektus" megléte bizony már visszaveti a lelkesedésemet. Az úgynevezett "extrákat" nem szoktam igénybe venni, hisz aki ezekkel operál, az a lány inkább üzletasszony, mint huncut lány. Az olyan lányokhoz szoktam visszajárni, akiknél látom, érzem, (illetve akik el tudják velem hitetni), hogy számukra is kellemes élmény az együtt töltött idő, s az általam elkövetett, bármilyen kényeztetés jó esik neki. Kedvenc ténykedésem, ha orálisan orgazmust tudok előidézni a partnernőmnek, s az általam látogatott lányok döntő többségénél be is jön. A közelmúltban viszont két olyan lánynál is megfordultam, akik engedik ezt, ám megmondták, hogy ők - vendéggel - nem is tudnak, nem is szoktak "elmenni". Egyikük szerint, ha nem így tenne, hamar kiégne. Szerencsére, számos ellenpontja van, amit más lányokkal, kedvenceimmel tapasztalok is. Egy jó hangulatú együttlét egy - az erotikára és a kényeztetésre fogékony - lány számára nem hinném, hogy kiégés forrása lenne. A hideg, gépies, üzleties hozzáállás annál inkább. Én lekesen, kedvesen és tisztelettel tekintek az általam meglátogatott lányokra, hisz élményt, örömöt és élvezetet nyújtanak a számomra, valamint a kikapcsolódás, a relaxálás lehetőségét is. Azok a leginkább sikeresek ezen a "pályán", akik okosan szervezik meg a szolgáltatásukat, s képesek megtartani a visszajáró vendégeket, és közben maguk is élvezik azt, amit csinálnak. És ők azok, akiknek való ez a tevékenység. A futószalag mellett az ágyban is éppúgy elfásulhat bárki, mint a gyárban.
Igen, nekem is egyik kedvencem. Meg Budapesten jartam nala, nem lehet benne kivetnivalot talalni, paratlan a hozzaallasa.
Eleinte nem ilyen volt, aztán rövid időn belül kialakult nála az, amit alább leírtál. Több, mint egy éve nem voltam nála pont ezért, pedig egykor kifejezetten szerettem hozzá járni. Ez van.
Igen, ninettke pont ilyen, ahogy leírtad, én pont ezért kerülöm messziről azóta. Gépies, monoton, kényeskedő...
De vigyázz, mert róla nem lehet leírni a valóságot, majd jönnek az álregisztrációk és megcáfolnak, hogy ő már pedig nem ilyen :D
Sziasztok!
Beszámolót szeretnék írni Ninettkéről/30/.
Képei, a vélemények, és az összhatás alapján már régen kinéztem, és végre rávettem magam hogy felkeressem. Hozzá kell tennem hogy nem vagyok lányokhoz járó típus, ezt is kb 1 évig tervezgettem :)
Na szóval...
Egyeztetés teljesen rendben, telefonban kedves, aranyos. Parkolás : Ingyenes... biciklivel. Lényeg az hogy minden nehézség nélkül eljutottam Ninettkéhez, természetesen egyedül van a lakásban, a lakás igényes , bár nekem kissé fura... előszobába a zuhanyzó, szobába sarokkád, szóval kicsit diszkomfort érzésem volt ezzel kapcsolatban.
Ninettke nagyon szép arcú , bájos , és csini nagyon. Szép szoli barna bőr. Kommunikatív de azért nem túlságosan.
Volt múltkor egy negatív beszámoló róla, én akkor csak hülledeztem , mivel ez volt az egyetlen negatív felhang... aztán megtapasztaltam.
Nos, fél órára neveztem be + csók. Azt gondoltam hogy itt most hű ha, milyen igazi barátnős sex lesz... meg hogy mekkora élményt fogok kapni!
Ööö tévedtem. Egyébként is nagyon zavarban voltam, és a következő történt : mondta hogy vetközzek le és zuhizzak. Ez idági ok, de mutatta hova tegyem a ruhámat, /egy szék, vagy fotel volt/ és míg vetkőztem végig ott áll mellettem és nézett... irtóra fura és kellemetlen volt. Aztán megkérdezte kérek e szájvizet, igennel válaszoltam és kaptam egy kis féldecis műanyagpohárba a zuhanyzóhoz. Megtörtént a zuhi, és bementem. Mondta hogy feküdjek az ágyra. Se szó se beszéd durr bele kérdezte hogy 69 póz mehet e? Zavaromban igent mondtam, szerintem ez így egyből egy kicsit gépies.. vagyis nagyon is.
Aztán mondtam hogy én szeretném kényeztetni a nyelvemmel, mondta hogy ok. De hogy az ujjamat NE használjam mert azt nem szereti... Hát aki k..nak megy az nem válogassán már ugye? Na mindegy. Egyébként semmi visszajelzést nem kaptam hogy élvezné ezért abba is hagytam mert számomra ez így semmiféle örömöt nem okozott, én sem vagyok gép! Aztán le is lohadtam ennek hatására, aztán egy kis orál Ninettke részéről óvszer fel, és lovagló póz következett. Itt már egy kis csók is elcsattant de számomra ez is annyira mű volt hogy hagytam is. Volt egy kis nyögdécselés a részéről, ami izgató is lehetett volna ha igazi...
Mevolt a végkifejlet is , de összeségében furán éreztem magam, nem igazán jó élmény volt inkább kellemetlen , és fura szürreális az egész.
Valószínű nem Ninettkével volt a baj hanem velem, alkalmatlan vagyok a gépies örömlányokkal való sexre.
Talán ha egy kicsit beszélgetünk az elején , ruhában, megkínál valamivel, csókkal kezdődik , és úgy alakul ki a sex mintha igazi lenne, megadva ezzel az illúzió lehetőségét...
Summa summárum, aki szereti a gépies, szabályokkal átszőtt sexet nagyon ajánlott. Aki pedig olyan "galamb" lelkű mint szerénységem , inkább ne menjen örömlányhoz :)
Szerintem sok embernek segítettél az írásoddal,csak hát én hiányolom a túlzott érdeklődést a többektől Irántad a jellemző témák boncolgatása végett.
Engem most az izgat leginkább hogy mennyien figyelhetik a fórumot,és esetleg használhatják is,mert az is lehet hogy talán csak egy nagyon kevéske ember nézi a fórumot,de az is lehetséges hogy elég sokan nézik,de akkor meg miért nem tesznek fel kérdést,vagy szólnak hozzá a témához?
Én eddig soha nem tudtam igazán megérteni,hogy felnőtt emberek miért hiszik azt a fórumról hogy ez egy nagy erdő ahol bújocskázni kell,és annál ügyesebb valaki minnél láthatatlanabb mások számára,miközben ő nagyon is résen van.
Sajnos a fórum használhatósága valószínűleg személyi jogok miatt nem teszi azt lehetővé,hogy láthatóvá váljék az összes fórumozó mozgása.
Barcohbázzunk: 18 évesnek hirdeti magát? Mert ha igen akkor tudom ki, de el se tudom hinni ezt.
Az internet kávézó sem külömb szerintem,mint egy sima mezei otthon.Ha valaki szabálytalanságot követ el,és rajtakapják esetleg tiltják is,utánna már nem tud belépni a fórumba,nem tud többet csalni,trükközni.
A 31 éves. Szerintem jó választás. Barátnő feeling.
Már írtam Neked Róla.....😉😉😉😉
Sziasztok.
Ma egy igen rossz elmenyem volt egy itt leirt es magas pontszammal, jo kritikakkal leirt holgyel.
Sajnos akiket el akartam erni, viki18 bianka20, agi19, reka26 mind kivoltak kapcsolva egesz delelott, igy egy itteni leirasbol valasztottam olyat aki vallal csokolozast is.
Nevet nem irok, mert eleg sok van belolluk, es valoszinu ugyis nevet valtoztat par napon belul ha sok a kritika.
A kepekhez messze koze se volt, hirdetesben 69 kilo, (talan csak osszekeverte a ket szamot) teltkarcsu, eloben akkora volt a combja mint a derekam (en 85 kilos atlagos testalkatu vagyok), magyar lanynak volt irva de
szerintem roma volt. Inteligencia nulla, egyetlen ertelmes mondatot nem lehetett vele beszelni. Azonnnal el kellett volna szaladnom de nem tettem.. Vegul is a franciaja jo volt, es probalta azt csinalni amit mondtam, de latszott rajta hogy hullafaradt es 24/7 ben nyomja, fadarab effektus. A hazban masok is voltak amit nem emlitett, neki lehet normalis ha csapkodjak az ajtot meg ki be jarkalnak nekem nem. A csok miatt valasztottam volna de olyan szinten undorito volt a szajszaga hogy nem tudtam megcsokolni se. Cigi, kv, rohado fogak... Legalabb egy szajvizet hasznalhatott volna vagy fogat moshatott volna elotte.. felora utan inkabb eljottem...
Egy dolgot sosem fogok megerteni hogy ha mar valaki arra adja a fejet hogy ezt a szakmat muveli akkor minimalisan figyeljen mar oda magara es a vendegere is.
Ertem ez alatt
-Ha jon egy vendeg egy pohar valamivel kinald mar meg, meg ha viz is
-Valami hatterzenet rajkj be hogy legyen minimalis hangulat
-Tiszta aggyall, tiszta szobaban vard a vendeget, legalabb az agyhuzatot csereld le, es furodj meg, moss fogat stb
-Ne kerdezgess hulyesegeket pl, hogy eleg mar?, mi a baj?,mikor mesz el?, meddig tart meg?, stb
-Az elore megbeszelt dolgokat tartsuk be kozben ne valtoztatgassunk hogy ezt nem lehet, nem szabad.
-Mutass nemi odaadast, es tiszteletet
Lehet velem van baj es nekem nagyok az elvarasaim?
Termeszetesen van par szolgaltato akiknel ezek teljesen normalisak, csak egyre nehezebb rajuk talalni.
Sziasztok!
Valami történt, történik Ivett (19) körül. Hetek óta készültem ezt a masszázsos lányt meglátogatni. A fotói egy nagyon csinos, fiatal lányt valószínűsítenek, s a fórumozó kollégák pozitív vélekedései is megerősítettek elhatározásomban. Sajnos a héten sem sikerült vele egyeztetni, aztán 1-2 napja meg eltűnt a hirdetése. nagy megrökönyödésemre, nemrég látom az ismerős "címlap-fotót" + egy eddig nem publikált (de szerintem más lányt ábrázoló) másik fotót, s egy nyúlfarknyi szövegű hirdetést egy teljesen új telefonszámmal. A hirdetés szerint hétfőn lesz ismét, de non-stop, ami eddig sosem volt, mert 10-22-ig dolgozott, és a korát is 23 évre változtatta. Az adatok (testsúly, testmagasság, stb.) kitöltetlenek. Félő, hogy egy népszerű lány, egy jó szolgáltató helyére valaki más próbál (idegen tollakkal ékeskedve) befurakodni. Félő, hogy ismét lemaradtam egy jó élményről. :(
Köszönjük a visszajelzést, és reméljük hogy mihamarabb elérhető leszel :).. ilyen egy korrekt jó szolgáltató!
Sziasztok Jennifer 34ről ti mit tudtok? Érdemes meglátógatni? Hitelesek a képei?