Hekkó Scaniás!
A hévízi hirdetők közt van egy Brigi!Nézd már meg,hogy Ő az az általag istenített hölgy?Mert akkor itt van tőlem karnyújtásnyira!Nem hagynám ki!
Hekkó Scaniás!
A hévízi hirdetők közt van egy Brigi!Nézd már meg,hogy Ő az az általag istenített hölgy?Mert akkor itt van tőlem karnyújtásnyira!Nem hagynám ki!
Sziasztok! Dönízről vélemény valakinek ? én a képei alapján szívem szerint elvenném feleségül! :)
Crystal 30 ajánlható. Ápolt, igényes csaj bár nem az a porcelánbaba szépségű, de a hozzáállása átlagon felüli. Beszédes és meg lehet vele beszélni a dolgokat.
Na az a Jázmin nekem is izgatja a fantáziámat!
Jázmin invázió Nyíregyházán!
Én már nem tudom, hogy melyik melyik...
A 8422 telefonszám-végződésű Jázmin25-vel kapcsolatban tudtok valamit?
Már szerintem írt valalki róla, de mióta mostanság Jázmin-invázió van Nyíregyházán, én nem tudom, hogy melyik melyik. Ráadásul egyesek előszeretettel nevezik át magukat olyan névre, amire készült pozítiv beszámoló...
üdv és derűs napokat
Sziasztok!
Szerepjátékot,ilyesmi szolgáltatást nyujtó hölgyet keresnék...
Aki tud valakit ne tartsa magában!
Köszönöm!
Halihó. Valaki írja már meg nekem: ***moderálva***
Kira40;
Cristal30;
Dana26.
Megérik a***moderálva***? Engem telefonban nehezen győztek meg. Kinek mi a véleménye.
A bevált Csajokat érdemes leváltani, ilyen retusált, mű csajokra?
***moderálva***
Van itt Nyiregyen olyan csajok akik nem celeb stílusban nyomják, de ***moderálva*** szuperek. Vissza járok hozzájuk. Neveket nem írok, mert nem akarom sztárolni őket. Volt egy időszak úgy rá kaptam egy egy csajra, hogy azt hittem megőrülök, ha nem jutok a lábai közé be.
De rá jöttem, csak a dolgukat végzik, de azt profin, színészileg jól.
Debrecenben Nellit tudnám ajánlani.
Gyermek napra megleptem magam vele............
Csumi
nem hun??? fehér bőr,világos haj??? érdekes!!!! nem gondolom,hogy le kell járatni nem voltam nála,de a képek alapján magyar a kis csaj!!!!!!!
Kb ezt akartam ne. Ezek szerint zafira 96 azonos zafira (20) szal. Vegulis a kor stimmel. Csak még mindig nem értem mit számít az állampolgárság, hogy hun vagy nem hun.....
Lehet hogy nem is görcsölnek annyira,vagy nem mindenki.Mindenesetre érdekes dolgok derülhetnének ki ha láthatóvá válna a fórumozók szokásai.Abban viszont igazad van hogy nem láthatunk bele a fórumozók gondolatába,és lehet nem kell rögtön eget verő törvényszerűséget megfogalmaznia az embernek magában,mondjuk itt nehéz is lenne hiszen a fórumozók eléggé visszafogottak,na persze idönként kitörni látszik belőlük a mondhatnék.
Idönként látni itt is meg máshol is hogy segítségre szorulnak a vendégek mert nem tudnak dönteni melyik az a hírdető akihez érdemes lenne meglátogatni.Mivel visszafogottak a mentorok,sokszor nem is nyújtanak segítséget az érdeklödőnek ezért inkább mindenki próbál a maga szintjén boldogulni és minnél kevesebbet érdeklődni,pláne úgy hogy elég nagy szokott lenni a fórumozók között az egyet nem értés.
Olyan már nálam is fordult elő hogy ajánlottak egy hírdetőt,és be si jött a dolog vele,de ennek az ellenkezője is előfordult már.Érdemes olyan fórumozónál érdeklődni akinek lehet a szavára adni és elmondja tapasztalatát a hírdető hölgyel kapcsolatban.
Igen tudom ez legfőbkép a magánakcióról szól,de valahogy mégsem arról kellene hogy szóljón,mert így elveszik a gyerek a sok bába között.Én azzal is tisztában vagyok hogy a normális csajokat nem érdekli a fórum,és nem is csinálnának belőle nagy gondot ha megszünne,szemben a másik csapat hírdetőivel,akik önfényezáésnek és önreklámnak próbálják felhasználni az oldalt,már ha egyáltalán veszik a fáradságot mert van nem is egy aki még a fáradságot sem veszi,le esik az ujjáról a karika gyűrű ha 3 mondatot le kellene hogy írjon.
De ennek az ellentetje is igaz,vagyis a rendes lányok között is van nem kevés aki szintén reklámozza és fényezi magát,de ebből nem igazán csinálunk gondot hisz ők legalább le is tesznek valamit az asztalra.
Ez a dolog korántsem olyan egyszerű mint amilyennek látszik,nem tudni hogy melyik hírdető miért épp úgy, milyen módon használja és mit vár el az adott oldaltól.
Szimpátia az létezik persze,már ha egyáltalán van valami kis élet a hírdetőben,de nekem mg soha nem jött be szipátián alapuló kapcsolataim a hírdetök közt,úgy hogy attól múlott volna az én jó érzésem az adott pillanatban.
Ez a szimpátia dolog inkább csak mende monda,nem sok köze van a véres valósághoz.
Én sem akarom menteni a dolgokat,mert az kábé olyan mintha befolyásolni szeretném a közelgő választások eredményét ,majd a nagy okosok eldöntik.Ami nem megy,azt nem kell erőltetni,az embernek épp elég saját magát túlélni,nem hogy még mások hülyeségeit.
Ha esetleg nem esett volna le, hogy mire ez a rengeteg mínusz, akkor elmagyarázom: A fórum arra való, hogy megosszunk információkat, nem pedig piac, hogy pl 1 Ramiért adok másfél Vivien 20 infot.
Írjál! Magadtól! Nem cserébe!
Ennyi.
Sziasztok. Lehet balfasz vagyok de Gia nevű hölgyről nem találtam beszámolót. Valaki tud róla valamit?
Hun vagyvagy sem, ***moderálva***. Amúgy honnan veszed?
Halihó !
Én is hasonlóképp jártam, csak én időre ott voltam. Wanda nevű szolgáltató. Megbeszélt időpontban és helyen vagyok, hívom, ő meg nem vette fel a telót. Utólag fél óra múlva sms-ben elnézést kért szétcsúszott a napja. Sajnos ez a veszély fenn áll. Mondjuk jobban örültem volna, ha időben jelzi a késést, mert én más városból jöttem így potyára.
Üdv.
Sokat késtél, a lány reakciója elfogadható. 3-kor telefonálnod kellett volna, és megmondani, hogy nem érsz oda időre, és kérdezni, mehetsz-e negyedórával később.
Szerintem szerepelni még ha csak egy kicsit is,mindenki szeret,de nem mindenki adja elő magát úgy igazán,még azok közül sem akik idönként vagy rendszeresen fórumoznak.
Ennek oka pedig a moderálási szabály,meg az téma amit a többség létrehoz a maga elgondolása szerint,aztán ebbe akarva akaratlanul is könnyü lesz bele mászni.
Én nem nagyon tudom a moderátorok munkáját,meg az azt előíró szabályokét sem.Azt meg főképp nem hogy milyen volt a fórumokon az élet a kezdet kezdetén,milyen volt az akkori világ amikor még szinte ,,,mindent lehetett csinálni,,,
Én a sex fórumokat nagyon is egyfajta bensőséges különleges státuszú oldalnak tekintem,valahogy hülyén adja ki magát ha valaki csak elolvassa hogy kivel érdemes összejönni és kivel nem a hirdetők között,de ő maga nem segíti a többieket pedig neki is vannak tapasztalatai.Olyanok mint az élösködő gomba a nagy fa mellett,elszívják az életet a máséból, és abból éldegélnek.Szerintem ez közöségi csoport munkának kellene lennie,nem pedig magánakciónak.A többiek szenvednek gürcölnek az érett gyümölcsé,más meg ellopja a mások munkáját,és jót röhög a markában.
A néma szemlélödő nagyon is élő,aktív,és tevékeny,mégha teszthalottnak is tűnik a maga állapotában.
Olyan ez mintha meghívnál Magadhoz vendégségbe egy pár embert,és a vendégek egy része Veled lenne a szobában,míg a másik fele meg kintről figyelné az eseményeket,mindig távolról,észrevétlenül ami tök hülyén adja ki magát mert egy idő után meg unod a dolgot és kiszólsz nekik hogy fáradjanak be ők is hisz vendégségbe lettek híva,így nem igazán életszerű hogy a kulcslyukon figyeljenek,meg halgatolozzanak arról ami oda bent folyik.És akkor még a csibészekről nem is ejtettünk szót.
Az hogy mennyi a valódi látogató egy nap,és hogy abból mennyi a látogató,és mennyi a forumozó,azt a moderátorok odabent a gépen látják.Sőt azt is kell hogy lássák,hogy az illető hova hányszor,mikor,lépett be és ki.Csúcsszuper számítógépesrendszereknél még az is látható szerintem hogy az illető melyik oldalt nézegette,melyik sornál álhatott meg és mennyi időt tölhetett az olvasással,mi az ami számára érdekes lehetett.Mi akik ,,,kint vagyun és nem bent,, el se tudjuk képzelni milyen titkokat rejtenek ezek a ,,,számítógépes megfigyelő rendszerek,,,
Azt hiszem,abban én sem hiszek,ahhoz túl kevesen vagyunk hogy sikerűljön.
Kedves Izácska!
Én, mint vendég is teljesen egyet értek veled.
Azt már leírtam régebbi hozzászólásaimban is, hogy egy lánynak nem kell mindent eltűrnie szerintem. És nyugodtan válogasson, aki k...nak megy, sőt kötelező!
Az pedig rajtatok múlik, hogy észrevegyétek a különbséget a partnerek között.
Ezzel nem elmarasztalni akartalak, mert te kedvesen bánsz a vendégeiddel.
Csak arra céloztam, hogy ez egy társas játék. Oda- vissza.
Kedves Thor007!
Erre a mondatod szeretnék reagálni :" aki k... megy ne válogasson "
Hát ne haragudj, de attól hogy ezt a szolgáltatást nyújtjuk attól még nem kell mindent be vállalnunk..
Még mielőtt el kezdődne a találgatás nem ismerem Ninettkét.
Csok ez a hoza szólás nem igazán tetszett.
További szép estét! Izácska
Ha futószalagozik, akkor be van osztva az ideje. Késel, veszélyben a többi rendelés
Úgyrémlik simán Maya (és talán 27 éves), de jelenleg nem aktív. Rajta kívül más Mayához eddig nem volt szerencsém