Engem is erdekel. Írjatok privátban. Bárki.
Engem is erdekel. Írjatok privátban. Bárki.
Nem említett semmi ilyesmit, innen tudtam meg, hogy elment. :( Múlt héten voltam még nála, csak most értem oda, hogy megírjam a beszámolót.
Kár érte, egy állócsillag ment el. Reméljük, visszajön még.
de a puncinál nincs jobb, max a 2 punci
Sziasztok!
Sikerült eljutnom Anikóhoz! Kellemes meglepetés volt, jobb mint a képeken. Nem csalnak a képek, úgy néz ki ahogy az látható. Viszont sokkal keményebb húsú, mint azt hinni lehet a képek alapján. Sok szép, kerek popsit láttam már itt Nyíregyházán, anno Debrecenben is, de ehhez foghatót csak Bp.-en foghattam.
Állomás környékén található, bejutás könnyen ment, a telefonban kapott információk pontosak, nincs ködösítés. Kis egyeztetés után a szokásos tusolás, majd franciával kezdtünk. Jó volt, érzéki, kis idő után áttértünk a közös franciára. Szép és finom rózsája van. (Szépség relatív fogalom, nekem tetszett, jobban szeretem, ha nem kell nagyon "lapozgatni" a rózsaszirmokat.) Kutyus pózzal folytattuk, gyönyörködhettem a szép, kerek és hihetetlenül kemény popsijában. Lehetett és kellett is kapaszkodnom, nem hagytam ki egy ilyen lehetőséget. Ezután átfordultunk a hagyományos misszionáriusba, így popsi helyett a melleit vettem kézbe. Nem hagytam szárazon, finom és ennivaló illetve igazi, nem kőkeményre fújt gumilabda. Szeretem ha feszes és kemény a cici, de mivel én sem vagyok egy Adonis, nem csinálok belőle problémát, ha valami nem tökéletes. Csók szimpátia alapján mehetett, de nem szoktam erőltetni. Annál kellemesebb volt látni, hogy megvan az a szimpátia, és van igény a csókra. Így lett végem, misszionáriusban. Kellemesen elbeszélgettünk ezután.
Számomra teljesen pozitív volt a találkozás, Anikó marad a listámon, fogunk még találkozni.
ne keverjük a szezont a fazonnal, vannak női ruhábe öltözött férfiak, de ők nem a shemale jelenségek. csak szmiplán női ruhábe öltözött férfiak. vannak tökéletes alakú shemale férfiak (videón látttam) de ők jóval ritkábbak mint a kevébé jó alakúak.
Sziasztok! Legalább egy év után jártam újra Hanna (26) kellemes, tágas kuckójában, s az általam kedvelt leányzó karjaiban. Az eltelt időben semmit nem változott, most is szép, kedves, bársonyos bőrű, és mellbedobással győzi meg a kebelbarátokat. Szép, szolibarna bőrét jó volt simogatni, és jó volt elmerülni hívogató kéjbarlangjában is. Az akció végén - szokásomhoz híven szerettem volna a mézes findzsát "csilingelésig" nyalogatni, ám - mint kiderült - kissé megkurtított, férfias arcszőrzetem szúróssága az említett törekvés ellen hatott. Hangulatos,átvezető társalgásunkat követően ismét játszottam Hanna említett finom, puha ékességeivel, majd gondjaira bíztam a frontharcost, hogy nfvsz révén bírja szóra még egyszer. Némi közös igyekezet révén ez is bekövetkezett, s jókedvűen távoztam a cívisvárosi, langymeleg estébe. Ajánlom őt jó szívvel, mint egy olyan, megbízható lányt, akivel jól érzheti magát a betérő. Köszönöm, Hanna! :)
Nőnek öltözött férfire izgulni az ciki...ha így jobban tetszik a fogalmazás
Szia!
Britanihoz érdemes ellátogatni, ha erre jársz.
Erika Masszás közönöm a tegnapi élményt remélem még lesz szerencsém eljutni hozzád :D
Tegnap voltam Rami-nál, Ügyes roma csaj.
Igen ciki.
Én is eljátszottam a gondolattal hogy meglátogatom valamelyiket,de mindig ,,,és nem alaptalanul,,, ott motoszkál a fejemben hogy hiába a felszines női kinézet,mégis csak egy férfival vagyok eggyütt.
Nem tudják eléggé eltüntetni az ehhez vezető felismerést az emberben,nagyon is árulkodóak a külső környezeti hatások.
A shemale ,,nők,, azoknak lehet alternatív megoldási lehetőség,akik kétéltűek,vagyis mindkét nem határozott rajongói.
Fantáziadús megoldás lehet ez még a homofób férfiaknak,bár erről leginkább őket kéne megkérdezni,hogy mit szólnának egy ilyen felálláshoz.
Shemale "nőre" felizgulni ciki?
Nem is emlékszem mikor volt ennyi hírdető az oldalon, ez egy jó jel.
Diana 30 jónak tűnik, bár úgy látom 2 hirdetése fut egyszerre és ezek eddig nekem nem jöttek be.
Ezenfelül van még egy jópár szemezgetni való, hajrá makktársak jó időtöltést!
Sok igazság van abban amit írsz,csak azokra a hozzászólásokra nem gondolsz amik egy perc alatt eltünnek attól függetlenül hogy pozitivak vagy esetleg negatívak.
Hogy ennek mi az oka azt Neked nem kell elmagyarázni!
Sziasztok!
Szamiról (+3670250....) van valakinek infója?
Sziasztok. Nemsokára megyek Sopronba hosszab időre. Melyik hölgyet érdemes meglátogatni a szabadidőben?
KRISZTS AZ ALMÁRÓL; ANETT AZ AGANCSOSRÓL; és DÓRA VOLT A NAGY KEDVENCEIM
RÓLUK MESÉLNÉK, DE MINEK ŐK LEGENDÁK A VÁROSBAN.
nem fogsz csalódni!
... nekem mást izgat :) ...
Ez kész.. Mintha nem eggyel ez alatt írtam volna valami hasonlót..
'Valaki írja már meg nekem' vs 'Neveket nem írok'.
Akkor mi a f@szt vársz?
Fogjátok már fel végre! Ez a fórum 'a közös'. Bárki kivehet belőle bármit, de azt illik vissza is rakni! Ha mindenki csak kivesz, lassan nem lesz mit kivenni! És ha te csak kivenni akarsz, akkor előbb-utóbb nekem, és még kb 8-10 kollégának (akik kb valid infok alapján tartják fenn az egészet) baromira nem lesz kedve berakni ide semmit, szóval táthatjátok a szátokat, hogy 'óó, még senki nem írt babyke28-ról'.
Áruld már el, mi f@szért nem lehet neveket írni? Ha jót írsz, mindenki heppi, ha zöldséget, akkor meg lefikáznak - ebben az esetben legalább annyira beégetted magad, mint most.