Doc, te 2009-ben regisztráltál? Te is régi motoros vagy :)
Nem tudom, emlékszel-e a csajszikra Sopronból a 90-es évek végéről?
Azok voltak a szép idők :)
Doc, te 2009-ben regisztráltál? Te is régi motoros vagy :)
Nem tudom, emlékszel-e a csajszikra Sopronból a 90-es évek végéről?
Azok voltak a szép idők :)
Erre max. ketten tudnak válaszolni: a Jóisten (ha létezik) és Crystal (ha tudja). Valamelyiket bátran kérdezd meg :)
Egyébként meg ha mondjuk Irina 29 helyett 40, részemről az csak pozitívum (persze ízlések és pofonok), illetve ha nem 56 hanem 68 kg akkor is lehet vonzó... Szóval valaki volt még nála? Nekem 1 vélemény nem vélemény... már' bocsánat...
Már bocsánat, de zooler58 egyetlen és első hozzászólása nekem kicsit fura. Bár lehet hogy teljesen korrekt, és minden úgy van ahogy leírta, de én kételkedve szoktam fogadni az (1 hozzászólás) dolgokat, kicsit gyanus. Én is szemezek a hölggyel, jól néz ki, gondoltam hamarosan meglátogatom. Most kivárok....
Lana 26 és Dia (23?) aki most nem hirdet.
Éééés köszönjük a beszámolóst! Mindig örülünk egy olyan újoncnak, aki amint hazaért (az esti kitérőjéről LOL) a nemrégiben lehúzott szolgáltatótól, gyorsan regisztrál és igen jókat ír. Köszönjük-köszönjük-köszönjük!
Tara (18) : Elmondása, és a hirdetése alapján is új beszálló a szakmában. Olyan feneke van, hogy egyszerűen halálos. Ami viszont komoly gond vele, hogy nagyon komolyan idő nézős. Olyannyira, hogy időnként figyelmeztet is, hogy mennyid van még hátra. Olyan érzés, mint a suliban dolgozat íráskor. Ezt még ki kell nőnie! Az árak nagyon szolídak, a lány nagyon rendben van.
1. Anita24
2. Lana 26
3. Dalma 37
Ági_19
kéró közepes. ágy kemény mint a beton. kommunikácó,hozzáállás,aktivitás dícséretes ötös.
franciában lelkes, befejezés az elég happy.
az aktus során kellemetlen illatfelhő csapta meg az orrom,
amivel elrontotta az egész együttlét összképét. kár érte.
Most voltam Vandusnál, az esti kitérőm nála ejtettem meg. A lakás célnak megfelelő, a lány pedig az igényeimet kielégítő amazon. Nekem maximálisan az esetem volt minden amit csinált, de kinek a pap kinek a papné!
Sherry (27)-hez volt szerencsém. lakótelepi kecó, még nem teljes berendezéssel, de a célnak mindenképp megfelel. A lányka hozzáállása 5/5, mosolygós arc, teste nem barbibabáé, de én szeretem, ha van mit fogni, ez egyéni ízlés függvénye. félórára fizettem be, nem bántam meg bátran ajánlom
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan kedves lányt, aki házhoz jönne ***moderálva***?
***moderálva***.
Negatív kommenteket ne írjatok, nincs mindenki***moderálva*** a magaslaton.
Köszönöm!
Sziasztok!
Valakinek nincs arról információja, hogy Crystal lesz-e még elérhető úgy is, hogy lehessen hozzá menni?
És nem csak úgy, hogy "otthonomban, vagy szállodában, panzióban tud meglátogatni" ? :)
Egyszer voltam nála és szívesen mennék megint, de így nem tudom megoldani
Köszi
Sziasztok.Tudnatok rendes,normális,jó csajt ajallani Győrben?
Pedig ha megosztod a tapasztalatodat, lehet, hogy mások is megosztják veled...
Bővebben?
Vandus 27
Hatalmas csalódás ,a hozzáállása értékelhetetlen........
Sziasztok.
Az apróban hirdető Leyla Volt nala valaki? Koszi elore is.
Igen, a 31 éves. A másik nagyon nem az "esetem".
A 31 éves dolgozott együtt a Vivienn-nel.