Melyik Amandára gondolsz? Kettő is szokott Pécsen lenni. Az egyik 27 éves, a másik azt hiszem, hogy talán 31 (ebben nem vagyok biztos, de különböző az életkoruk).
Melyik Amandára gondolsz? Kettő is szokott Pécsen lenni. Az egyik 27 éves, a másik azt hiszem, hogy talán 31 (ebben nem vagyok biztos, de különböző az életkoruk).
Üdv emberek.
Napsugár 29 régóta hírdet.... valaki valamilyen tapasztalat?
Előre is köszönöm!!!
Szeretném én is megosztani tapasztalataimat a helyi lányokat illetően.
Ani
Keszthelyhez közel található, rendezett, tiszta családi házban. Kedves, odaadó, kitartó, és ***moderálva***. Alkatra sem rossz, illetve egész széles repertoárral rendelkezik. Szeret csevegni, de nem viszi túlzásba. Amit ki lehet emelni nála, az a francia, profi módon csinálja. Ajánlott!
Edina
Ő szintén egy Keszthelyhez közeli településen érhető el, családi házban. Inkább azoknak ajánlanám, akik szeretik az érettebb korosztályt, azon belül is a háziasszony típust. Kedves, mosolygós , szép arcú hirdető. A mozgása azért hagy némi kivetnivalót, a lovagló póz pl. nemigen megy.
Magdi
Ő az apróban szokott hirdetni, amúgy Hévízen egy panelházban látogatható. Nagyjából ugyanazt lehet róla elmondani, mind Edináról, azzal a különbséggel, hogy egy fokkal talán odaadóbb, illetve nagyon kedvező árakat kínál (a legjobbat, amivel eddig találkoztam). Negatívumként említeném, hogy kicsit többet beszél a kelleténél, bár az is lehet, hogy valakinek pont ez jön be.
Barbara
Ténylegesen Keszthelyen található hirdető (bár most épp Tapolcán van), panelházban fogad. Nem vállal sokat, de azt profin csinálja. A franciája neki is kiemelkedő, illetve jó alkattal rendelkezik (ahogy az a képeken is látszik). Szintén ajánlott!
Nelli
Vele még ősszel találkoztam, akkor egy családi házban 'rendelt'. Hát, ő az, akit nagyon senkinek sem tudok ajánlani. Ügyetlen, nincs mozgása, kicsi a választék.. Talán annak érdemes meglátogatnia, aki kedveli az érettebb korosztályt. Pozitívum, hogy az árfekvése is viszonylag alacsony.
***moderálva***
Nem részleteztem a látogatásaimat ajtónyitástól búcsúzásig, de ha valakit esetleg érdekelne még valami egy hirdetővel kapcsolatban, igyekszem rá válaszolni.
Adlinról, illetve Anitáról van valakinek infója esetleg?
Hello Urak! Esetleg Lili masszőznél járt valaki? Tapasztalat? Köszönöm.
Kedves Kollégák!
Egy kis pihenö és nyaralás után írnék kicsit részletesebben, mondhatni hosszasan.
Kicsiny városunk sajnos nagy rotációban van, néha többségbe már nem is hölgyek hírdetnek. El lehetne képzelni nekik egy vidékisrác.hu oldalt is.
Szóval a hölgyekröl
Milla34nél tett látogatás jol sikerült, kellemes társaság. Nem a mai nyadogos kislány, végre hetente frissülö képek. Csalódás kizárva 10/9
Nilla sajnos a képeknek bedölve az ember azt gondolná igényesen odateszi magát. Hát nem, szalagmunla és unott menj már el és tovább...10/3
Zoé22 kis meglepetés szöke ajtonyito, inkább 32 és szalagon futtat, szünetbe már lebeszélte mellettem a következöt is...
Mya masször még mindig a TOP 100.000.000
Nem szaporitanám a szot mert csak lekicsinylö lenne, ember feletti
Mia kellemes társaság ha több mindent engedne még 10et is elérné...
Kloé meglepetés volt,számomra sajnos negatív..
Ujdonság erejével hatott Vandus, ha lehet megtartanám magamnak BOMBÁZO és elsö osztályú szeretö feeling!
20éves kor alatti hirdetöket inkább nem ajánlanám senkinek..
Üdvözlettel sikerekben és magömlésben bövelkedö nyarat kívánok
Szandra az aproban. Volt nala valaki? Koszi elore is.
Barbaráról (36) valami infó?
A fenébe is, igyekszem elkerülni a pár napos "vendégjátékosokat", de most belefutottam egybe.
Leszögezem: én voltam a hülye, mert a figyelmeztető jelek ellenére maradtam.
A hölgy: Olívia,
hirdetés - valóság
28 éves - valójában kb. 35,
57 kg - valójában 70 kg körüli,
barátnő feeling, sok kedvesség - hozzá sem lehetett érni
bármennyi idő - megbeszélve 1 óra, de ajtótól ajtóig, 2x zuhannyal együtt 30 perc
extrákkal együtt - az extrák még a megbeszélteken felül lesznek
Azaz: lehúzós, drága, nem éri meg..
Sziasztok!
Régóta nem jártam itt. Ez részben a negatív élményeknek, hozzállásnak volt köszönhető.
Örömmel látom, hogy hirtelen több minőségi szólgaltatónak tűnő lány is városunkba érkezett, régóta nem láttam olyan nőt aki felkeltette volna az érdeklődésem, erre most több is előbukkan. Remélem ez a jövőben is így marad. A bőség zavarában szinte választani sem tudok, akinek lenne tapasztalata az alábbi lányokkal, legyen szíves ossza meg velem. Jöhet privátban is.
Akikre kíváncsi lennék:
Candy 26
Maya masszázs 36
Irina
Vanessa 27
Kimberly 28
Adjatok tanácsot..
Hello valaki tud valami jó csajt az Árkadnal
Mesi (19)
Sziasztok.
Laura 21-ről valaki tudna nekem írni? Nagyon dögösen néz ki a képeken.
A Rukmini szerintem csak a választott művészneve, nem a masszázs típusára utal.
De amúgy tényleg olyan fontos ez? :)
Sziasztok!
Készülök (készülnék) Anasztáziához. Ha valaki járt már nála, akkor szivesen fogadnám a véleményt, akár itt, akár pmbe!
Köszi.
Sziasztok!Demona(31)-ről vélemény?Köszi!
Szia!
Szerintem is csak szabadságra mentek. Bekkeld ki ezt az időt valahogy. szerintem lesznek még. Ha esetleg olvassák a fórumot szabadság alatt is, kérlek nyugtassátok meg a vendégeket, hogy lesztek még egy rövidke válasszal!
Köszi.
Minden nap este 21:00 reggel 6:30 ig autós kaland van csak hívj a részletekért !!!
Mesi (19)-nél voltam kb 2 hete egy nagyon kedves lany. Telefonba nagyon aranyos lagy hangja van mar ott megfogott. Amit a telefonba elmond az ugy is van! Kellemes legkorbe fogadott. Franciaja 10/8, puncija tokeletes!
Ajanlani tudom mindenkinek !
Szis
Nem hiszem h vissza vonultak, szerintem csak pihit tartanak
Amanda és Vivienn hirdetése már nem él (a kért hirdetés nem található), ezek szerint visszavonultak volna? Tud róluk valaki valamit? Ha Amanda is visszavonult, akkor nekem itt végleg lehúzták a rolót, mert nem maradt már számomra megfelelő szolgáltató Pécsett.... :(