Sziasztok!
Valakinek van esetleg tapasztalata vagy információja Barbi 21 nevű hölgyeményről?
Köszi előre is.
üdv!
Sziasztok!
Valakinek van esetleg tapasztalata vagy információja Barbi 21 nevű hölgyeményről?
Köszi előre is.
üdv!
Szia kedves "Kuplung"! Nagyon szépen köszönöm a Moncsi nevében is. 😊 De lássuk be ez nélküled nem jött volna létre. 😉💋
A héten Betti (41)nel jartam a tuzoltosaggal szemben talalhato meg a lakas a celnak megfelelo, a szoba hangulatos. Nagyon kedves holgy Betti, elobe jobban nez ki mint a kepeken egy bitangjo milf mindenkinek csak ajanlani tudom!
Tartozom egy beszámolóval, általában több hetes késéssel szoktam hogy ne tudják beazonosítani kivagyok. Kis idő múlva fogak még kettőt feltenni. Nos Ágica24-ről van szó. Egyeztetés könnyen ment és tízpercen belül (oda is értem ) tudott fogadni. Perzselt királyunk utcája ahol már többször is jártam, ismerős volt a hely. Baszószoba konyhán keresztűl kicsi, egy ágy + egy szék. Az van a képen aki fogad, bár fotón jobban néz ki. Rózsacsokor barátságos, átatást követően kivitte regisztráltatni. Csókot beválalta de az még puszinak sem mendható egyenlő a nullával. Punci túl torzsos, vagy hagyta volna meg terészetesre, kereslet lenne rá, vagy sűrűbben kellene irtni az erdőt. Punci formás szép és szűk, lassan nedvesedik. Szó nélkül tűri a pózváltásokat kedves, franciája jó nem idő nézős. Negatívumok ellenére egy próbát megér, Társa Kitt25-és Vivien20 masszőr
Gyerekek tegnap este volt szerencsém Sindy Sixx-hez....áhhhh még most sem hiszem el hogy eljutottam egy ilyen Nőhöz.....
Sziasztok! Irina esetében megerősítem az adatokat. +15 év és + 15 kg a feltüntett adatokhoz képest. Kicsit sietetős is , pedig nem lenne rossz a stilusa
Az itt olvasottak alapján óvatosan kezelem a hirdetéseket viszont érdekelne volt-e valakinek jó tapasztalata nyíregyházi masszöz-el. Legyen fiatal(os), csinos, mosolygós, intelligens és azok után amiket egy egy helyen olvastam ... ne fogadjon hívást ha vendége van
Azok a csajok akik állandóan a keresztelkedéssel vannak elfoglalva jobban tenék ha hozzáálláson próbálnának változtatni! Ha ez önerőből nem megy kérjenek tanácsot azoktól a lányoktól akik évek óta azonos nébvel vanak fent! Ők bizos tudják mit miért és hogyan kell csinálni!
Bettyke is Vaniliára váltott! Telószám és a fotók nagyrésze maradt! Ha azon a néven nem ment, így bizt több lesz a vendég. :D
Oda vissza 8-9 órákat érdemes utazgatni egy szuper pillangóért de Te komám össze vagy zavarodva mert sem helyesírásban nem vagy ott a szeren sem a le írt véleményedre nem adható egy fél pont sem.
A sok névváltás miatt én is letettem róla. Volt már zoé is. :D
Brigi alias Luca úgy látom átcuccolt Nyiregyről és Fruzsi 23 néven folytatja pályafutását itt Debiben / szép test, nagyon gyenge teljesítmény/ kritikán aluli hozzáállás.
Július 24-től ismét elérhető leszek ! Addig is, türelmeteket kérem :)) Köszönöm ...
Hali Ma voltam Vandusnál, már voltunk együtt pécsen is.
Ma fent voltam Soproban meg látogattam, megitn super volt vele együttlét,
nagyon tudja hogy kell be gerjeszteni pasit.) ajánlóm minden pasinak,fiúnak, Dögös belevaló Nő :)
A higiénia hogy függ össze a testszőrzettel? Az egy természetes dolog, ahogy az is hogy van hajunk, orrunk, fülünk, stb. Nekem is meg van hagyva, de tisztálkodok rendesen, koszosan büdösen nem megyek lányhoz, ez alap. Amelyik csajon látom hogy szőrzetem miatt finnyáskodik, nem megyek többé hozzá és itt a fórumban is leírom a negatív tapasztalataimat. Szerencsére az ilyen lány nagyon ritka, és exeimet sem zavarta. Az sem zavar ha a csaj nem borotválja, de a borostát kevésbé szeretem. Vagy csupasz legyen, vagy hagyja megnőni, és persze legyen tiszta, illatos. Nyugodtan jöhetnek a dislike-ok, de nekem ez a véleményem.
Üdv!
Végre valaki használható infókkal szolgál, Mya mentve! Köszi
Irina, vagy ukrán szóra keress rá, de ne a Nyíregyháza fórumtémára, hanem a Városok fórumra keress rá, és akkor máshonnan is kapsz róla infót :)
Szekszárdon kit érdemes meglátogatni?? Tudtok ajánlani vlkit??
Üdv nem tudom hogy lemaradtam e valamiröl de én is voltam Szilvi 1980.nál de nekem is kellemetlen tapasztalatom volt sajna! Nem tudom ezzen háborodott e fel? Nekem sincs sok hozzászólásom, de én inkább figyelemel kisérem a forumot, s hallgatok a tapasztaltabakra akik már kijárták az ösvényt,:) Szerintem mindenkinek lehet véleménye, még ha negatív is. Mert szerintem azért vagyunk itt hogy segítsük egymást, ugymond férfias összetartás:) Ami szerintem nagyon is jó! És valóban elég fúra a sokszori névváltoztatás, még ideje se lenne az embernek rosszat írni, mire eltünik s egy pár nap múlva új néven ismét fent van, vagyis elégé nehéz lenyomozni aki nem figyeli az oldalt rendszeresen!
Volt. Idősebb és 40hez közelebb áll, lehet 40+. Bár szerintem, ha jobban megnézed, a képek se 29 évesen készültek..csak a megadott kor a csalóka. Kg is stimm amit társunk irt, de itt izelések és pofonok...
Helló Mindenkinek!
Szofi 18 bővebben... Helyszin fire laktanyával szemben,megközelités könnyü.parkolás egyszerü és ingyenes.Bejutás ok. ***moderálva*** a lakás és a fürdő rendben. A képek és a kor valósak, az arcról nem irok mert nekem bejön,de lehet másnak nem...........A lány kellemes társaság /nem ugy néz az emberfiára, mint egy vödör lónyálra/a franciája érzéki,(közben szemkontaktus, és mehet végig) és a végén sem érzed azt hogy tul estünk rajta, és most már huzzál a vérbe.. remélem mindenre kitértem.........