Sziasztok.Berettyóújfaluban tudtok lányt, hölgyet?? Előre is köszönöm
Sziasztok.Berettyóújfaluban tudtok lányt, hölgyet?? Előre is köszönöm
Egy férfinak valóban nem tartozik a higiéniai alapfeltételei közé a teljes test borotválása. A kar, láb stb. szőrös azért szerintem senki nem fog szólni. Ellenben az intim testrész más. Én nem szeretem amikor a leányzó orális kényeztetése közben a szőrszálat kell piszkálni a fogaim közül, szerintem ez fordítva is igaz. Lehet tiszta illatos, de akkor is csak zavaró. Szerintem az intim testrésznek azt a felületét amit szájjal illet a másik fél illik szőrmentesen tartani. Más kérdés, hogy nyáron én a full felső testrészem gyantáztatom mert sokkal higiénikusabb az izzadás miatt, hogy nincs szőr sehol, de ez már egyéntől függ. A bozont a férfiaknál odalent legalább annyira lehangoló mint a nőknél, szóval én azt mondom ott igenis tessék rendben tartani.
Iza
Gyors és pontos egyeztetés után 20 perccel már csengettem is. Nagyon dekoratív lány nyitott ajtót. A lakás állítása szerint alakulóban van, de már így is jobb, mint sok másik ahol megfordultam. Kellemesen letusoltam, miután már meztelenül várt. KEGYETLENÜL FORMÁS MINDENE!!! Nagyon tudom ajánlani a higénia a maximumon van nála. Kicsit óvatosan lehet pakolni, a pózok száma is korlátozott, de nem rossz. Jól esett hátulról élvezni. Ajánlott
A város egyik legfényesebb ékköve Lola! Ne hagyd ki, ha itt jársz!
Ismerős a helyzet mikor keresel egy jóféle szolgáltatót , és nem érsz el senkit ..
Erika: fényképek stimmelnek és korrekt szolgáltató. Csak franciára járok hozzá, de nem véletlenül. Kezeit nem használja és nincs is rá szüksége ahhoz, hogy kivégezzen. A mellei pedig csodásak. Nagyon bejött.
Alíz: Ma meglátogattam Alízt és kellemeset csalódtam. Olvastam hideget, meleget róla, főleg hideget, de gondoltam adok egy esélyt. Beszédes, kedves lány, ami nem is ment az idő rovására, ez abszolút pozitívum. Tényleg igazi bf lány, ahogy Newbie_nyh is írta korábban. Viszont az említett szájhigénés problémákat nem tapasztaltam, sőt semmilyen higénés problémám nem volt vele. A mosolya tetszett a legjobban, ami ritka nálam. A fogaival gyakorlatilag Colgate reklámarc is lehetne.
Egyáltalán nem egy fadarab csaj és franciában is ügyes :)
Igy sem jártam.még mint a mai nap... :( kinéztem egy lányt arról lebeszélt egy megbízhato makktárs :) gondoltam sebaj hivok egy másik lányt azzal le is beszéltem , de csak egy óra mulva tud fogadni aztán biztos közbejöttek dolgok mert még sem tudott fogadni :( gondoltam hivom a Lolitát ki volt kapcsolva nem elérhető ma, szóval ma ez a vadászatom nem sikerült ...
Néhány új tapasztalat:
Kitty (25): Dögös csaj. Szó szerint! A rajzolt szemöldök, féloldalt felnyírt séró. Nekem ez annyira nem az esetem, de nem is dobok hátast az ilyen kihívásoktól. Ebben azért a rekortán minőségű (na nem olyan rücskös, sokkal inkább rugalmas) cickók nagy szerepet játszottak. Korrekt hozzáállás, tökéletes francia. A bf is szinte tökéletes, igazából én éreztem szarul magam, dél körül kurvára odasüt a nap, szóval nem épp az általa/m favorizált nedvekkel árasztottam el első körben.
Részemről ajánlott, jobb időben biztosan megyek még hozzá.
Alíz (19): Már írtam róla korábban, nem túl jót. Valamiért annyira csikolt ez a menyecske, hogy kapott még egy esélyt. :) És nem is bántam meg. BF 100%, 'jófej', cserfes - csak az időmenedzsmenthez nem ért + fogat is moshatna két performance között. Amúgy komolyan, baromira átjött a bf. Azzal együtt, hogy nem volt levendulaillatú a szája - mint ahogy a csajomtól sem várom ezt el minden percben, sztem nem rossz, és idővel még javulhat is.
Szofi (22): Messze kerülendő. Gyönyörű, csinos, igazi tinifíling, de lövése nincs, mi kell egy pasinak. A f@szhoz is jóformán csak gumikesztyűben nyúl, minden extra. A csók amolyan szájrapusziféleség. A legdurvább az volt, hogy kézzel finoman közelítettem a bejárathoz, majd vissza cickókhoz. Háát gyerekek, önkénteleneül is megszagoltam az ujjam, nem kellett volna..
Helló holnapi nap folyamán Keszthelyen leszek és szeretnék egy hölgyet felkeresni ki az ajánlott a hirdetők közül?
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Sziasztok! Tegnap voltunk párommal a Secretmassage-nál. Nagyon gyönyörű hely irtó csinos lányok és nagyon fullos masszázst kaptunk írtó kellemes levezetéssel. Ajánjuk mindenkinek. Kendra és Aurélia masszíroztak minket. Végén megkínáltak ásványvízzel is.
Attól, hogy nem irtam még beszámolót nem önreklám. Pár fórumozóval (pl Staffival is) beszéltem már privátba tehát nincs miről beszélni. De mindenki azt hisz amit akar :)
Sziasztok. Kezdőként ma este meglátogattam Zoét (34) Utolsóként mentem. Kicsit féltem is főleg tapasztalatlanul. De hála istennek pozitívan távoztam. Egyeztetés nagyon egyszerűen ment. Hangja nagyon jó már telefonon keresztül. Feljutás is egyszerü volt. És innentől ahogy ő irja ha valaki szereti és érti a viccet akkor ott a helye. És tényleg nagyon közvetlen rendes hölgy. Nagyon sokat nevettünk. Teljesen olyan érzés mintha az ember egy régi ismerősével lenne. Összeségében nem bántam meg. Pedig humorosan próbalta elvenni a kedvem ettől a műfajtól de üzenem neki, hogy nem sikerült :D szerintem nagyon ajánlott mindenkinek. Köszönök neki mindent!!
Ááá köszönöm!
Crystalnál voltam Sopronban. Iszonyat kedves és mosolygós, remek francia.
A héten én is voltam Vandánál. A képeit meglátva, no meg hogy csak egy hetet lesz itt azt mondtam bűn lenne elszalasztani a lehetőséget. Én megértem hogy iszonyat nagy iránta az érdeklődés, de már-már futószalag érzésem volt. Ő is azon volt minél előbb legyen végem, amikor sikerült szinte éreztem hogy nem tetszik neki hogy zuhanyoznék utána is. Mintha az a 2-3 perc olyan sok lenne...
Nem vagyok olyan nagy rutinos mint itt gondolom sokan mások, de ez volt életem első alkalma hogy vigyorgás helyett keserű szájízzel távoztam.
Mondanám hogy aki vadabb dolgokra vágyik annak bejöhet a számítása, de pl cicijéhez se nagyon engedett nyúlni...
Sziasztok Drága Győri Férfiak!!!
Mától pár napig, ismét sok szeretettel,kedvességgel,masszázzsal,finom erotikával várom Régi és Új vendégeimet az Árkádnál Luxus apartmanomban!!
Sok puszim
Barbyka
Time Pressure.Szabad forditásban időhiány,itt siettetés,idő előtti kidobás.
Lehet hülye kérdés, de mi az a TP?
Izáról beszéltek? 😄😄
Hi,
Noémi 23: korábban Lola18. Böszörményi környéke, bejutás egyszerű, nincs kommandózás, szoba ok, fürdő khm.. lehetne jobb is.. Képek valódiak. Fiatal, csinos lány, arc a képeken, szeretjük. Technika: van még hová fejlődni, de szerencsére próbálkozik. Hozzáállás:hangulatfüggő, TP viszont nem volt. Rózsacsokor közepes, összességében ajánlom. Fiatal lányok kedvelői nyugodtan bevállalhatják.
Tina 20: autóban ténykedik vagy házhoz megy. Test, arc rendben, viszont a cickóknak jobban állna mondjuk a holdi gravitáció. Igaz, néha nekünk is sok a földi.. Francia, aktus rendben, TP viszont van, nem kicsi. Nem az ő hibája, de számoljon vele aki el akarja kapni. Rózsa közepes, viszont figyelembe véve, hogy nincs saját hely, inkább magasnak mondanám. Ha bejön a képeken, megér egy próbát, de én a nyolc szál rózsát akkor is soknak tartom.
Üdv