Hogy szép idők voltak, az nem kérdés ;) De akkor még nem Sopronban hajkurásztam a lányokat ;)
Hogy szép idők voltak, az nem kérdés ;) De akkor még nem Sopronban hajkurásztam a lányokat ;)
Úgy érzed, nem használja a fórum keresőjét? Újonc... De érted, nah :D
Mondjuk ha nem évekkel később írnád meg a memoárjaidat... (talán még haszna is volna) De érted, nah :D
Hali! Tudnátok ajánlani olyan 18-20éves lányt aki nem óranézős nem nyafog és lesi minden kívánságod? Írhattok privátban is! Köszi!!
Alexandra 19
Egyeztetés: könnyen ment
Helyszín: Gangesz partján a háromszintes tett helyszín. Fürdőn lehetne pár dolgot csinálni, de a tetthely alkalmas arra, amiért megyünk.
Külső: mint a képeken. Már kicsit öregszem, és lehet, hogy az emlékezetem csal egy kicsit, de kinézetre a régi nagy Lindánkhoz hasonló kinézetű, és testű. Akár a tesvére is lehetne. Telefonban először nem vettem ki a hangon, csak beengedésnél, mint Lindánk is volt, Alexandra is romatikus alkat, de olyan szinten, mint Linda volt, szóval ettől nem kell megijedni.
Müsor: érződik, hogy nem rég kezdte. A rossz oldalon látható a müsortervezete is.
Vélemény: Kezdőknek nem ajánlanám, de írányítókészséggel megáldott, gyakorlott kanok felkereshetik. Én szeretem, ha az eleján írányítanak, elbolondítanak, és nem én diktálok, pont ezért én vissza nem fogok menni, de ettől függetlenül egy próbát megér mindenkinek.
Bonnie 28
Egyeztetés: könnyen ment, szinte azonnal fogadott
Helyszín: Árok utca, és szerintem ezzel mindent elmondtam.
Külső: nagyon vékony, olyan, ami nekem nagyon bejön. Előző hozzászólót megerősíteni tudom.
Müsor: Egy kicsit elkalandoztam, így egy kicsit nehezebb volt, de ez az én hibám volt. Ettől függetlenül nagyon jól éreztem magam.
Vélemény: biztosan visszatérek még egy jobb állapotomban. Szóval ajánlom.
Ezek az én szubjektív véleméynem és tapasztalataim, ezen mellékhatásokat én tapasztaltam, másnál más lehet.
üdv és derűs napokat
Számokat ("kort") írhatnál melléjük. A könnyebb beazonosítás végett, mert mikor van három Sonja, hat Rebecca, és kilenc Andi, akkor elég nehéz dönteni. Kicsit túloztam, de érted, nah. :D
Szintén így jártam emlékeztem hogy Izabella akinél voltam párszor nekem mindig egy fekete hajú csaj nyitott ajtót múltkor amikor voltam egy szőke hogy ő ki volt nem tudom jó volt vele de azért mégse olyan mint amire emlékeztem..
Tanusithatom hogy igazat írsz!!!
Tessék, az utolsó pár hozzászólás róla. Nincs mit. :-)
*Na végre visszajött hozzánk Zsani.
Nálam Ő a No1.
Valószinű,hogy a végrendeletembe is belefoglalom.
Olyan képességekkel rendelkezik,hogy a túlvilágról is visszahozna a franciskájával.
Ki ne haggyátok!
*Sziasztok! Felkerestem Zsanit ,kedves volt végig,kereste hogyan érezném minél jobban magam. Csinos,aranyos,ajánlom nektek! :)
*Én 1 órát voltam Zsaninál.
Tényleg nem semmi produkciót nyomott.
Nagyon megközelitette Vanessza26 szintjét.
10/9.5 pont.
*Zsani (33): egy nf-ra ugrottam be hozzá. Nagyon kedves, vicces, laza csajszi, nem siettet, nem kéri előre a rózsákat. Korábban olvastam róla, hogy zenére, ütemre csinálja... és tényleg! Elképesztő! Szinte egy konkrét koreográfia volt, úgy kicsavart, hogy belezsibbadt az agyam :D még a zeneszám se ment végig! Ha legközelebb erre jár tuti meglátogatom újra.
*Zsani 33 viszont nagyon kedves szimpatikus és nagyon érti a dolgát ( sos-en voltam ) !
Monát látogattam meg mai nap.Isteni bőnyálas francia,husos punci,közvetlen jófej csajszi.Kellemes tiszta kecó,csak ajánlani tudom. Tuti vixa megyek.
Sarah: sajnos már nincs velünk, de még jön Pécsre. Idegenkedem az átutazó lányoktól,de ő amatőr fotókkal hirdet(tehát nincs retus..) ezért meglátogattam.MILF kategóriában dobogós, mert: kedves, szép, jó nyelvtudása van, és isteni feneke....Munkatársa Linet szintén finom falat, bár jóval fiatalabb nálam, gyorsan összehangolódtunk.Mielőtt valaki megérdőjelezi, leírom, hogy nem vagyok se futtató, se rokon,csak egy elégedett ügyfél.
Szia.
Masszázsból a legjobbak Lexy és Lészy.
Lexy tuti nem vállal NFVSZ.
Lészynél kérdezz rá. :)
Nagykanizsán és környékén keresek egy jó masszőzt. Tudtok valakit tapasztalat alapján ajánlani? Köszönöm!
Sziasztok!
Számomra a nyár favoritja egyértelműen Dorina28. Már ötször voltam nála.
Egyszerűen nem tudok betelni vele. Nagyon kedves, aranyos, megbízható lány és nem utolsósorban gyönyörű is. Imádom a selymes bőrét, a gyönyörű melleit és az édes kis arcocskáját.
Többször voltam Pesten is lányoknál, de valahogy most ott nem jött össze a választás.
Ilyenkor elmorfondírozok magamban, hogy miért nem mentem Dorinához???
Sziasztok. Mivel senki nem írt még róla ezért meglátogattam ma Bonnie 28-at. A képeken ő van. Jól ismert árok street árak félidő egy tizedes csók fv plussz papítért. Nagyon vékony csajszi kicsi mellekkel, arca szép, illatos mindenhol. Francia nekem nagyon bejött aktus is elment. Lehet vele beszélgetni nem siett idő nézést nem tapasztaltam. Rendes szolgáltató aki szereti a vékony csajokat akiket jól lehet döngetni nyafi nélkül annak ajánlott.
Kellemes Délutánt!
a Szintia 21 néven hírdető lányról van e valakinek infója vagy tapasztalata?
Sziasztok! Zsanirol velemeny?
sziasztok! Almánál járt már valaki??????
Hi!
***moderálva***
Jessikát nem szabad kihagyni, remélem visszatér,de nem ezzel a hisztis nővel!Üdv
" Tara és vagy Emőke18 volt betervezve, az Emőke18 volt az izgibb a beszélgetés alatt. " - írtad a minap.
Ezzel kapcsolatban csak annyit, hogy a telefonban hallható hangokra és szövegekre velük kapcsolatban ne adj tesó, mert saját elmondásuk szerint sosem ők kezelik a telefont, hanem a "nagy testvér". Ezért van az is, hogy telóban be van ígérve minden földi jó, aztán a helyszínen meg vagy megkapod,vagy nem.
Én konkrétan három különféle hangot hallottam, amíg Tarához bejutottam a múltkorában.