Most meg mehetek Ganxsta Zolira. Lejjebb már nehezen süllyedhetek. Mindig feláldozom magam.
Most meg mehetek Ganxsta Zolira. Lejjebb már nehezen süllyedhetek. Mindig feláldozom magam.
Hazaértem egy órás programról, amit 37 perc után befejeztem. Jubileumot ünnepeltem. Most pedig Flugosollal öblögetek.
Nem vettem annak.
Természetesen és elsődlegesen. Gondolj bele, hogy az összes lány közül kettő volt akit nem előre választottam ki és mégis ők lettek a kedvenceim. Egyikük előtt a sorsra bíztam magam és elhatároztam, hogy akárki is lesz a következő új hirdető aznap, hozzá megyek. Másik leányzót pedig úgy ismertem meg, hogy a kedves lakótársa mutatott be neki, miután sikeresen rábeszélt arra, hogy én sokkal jobban érezném magam 2 lány társaságában. Más kérdés, hogy jelenleg egyikük sem elérhető számomra. Az egyik megharagudott valamiért, amin hiába rágódók napi 25 órát akkor sem jövök rá miért. Talán túl nyomulósnak tartott vagy azt gondolta többet akarok. Esetleg olyan sms-t írtam idegesen amit nem kellett volna. Bár, ezt elég sok lány elmondhatná rólam, de nekik ezzel nem volt bajuk. Sőt! Nem tudom.
A másik hölgy meg gondolom visszavonult, már 2 hónapja nem látom sehol a hirdetését. Infót sajnos senki nem tud mondani róla. Remélem jól van.
Van egy milf akivel kéthetente pénteken ugyanazzal a busszal jövünk haza a munkából. Ugyanott szállunk le. Baromi kínos a zebránál egymás mellett állni.
A párductesű istennő meg pont anyámékkal van egy házban.
Túl sok a véletlen.
Ma kora este meglátogattam Zara (26) nevezetű hölgyet! Telefonos egyeztetés során fél órára, de végül 1 óra hosszára maradtam! A hölgy nagyon csodálatos, számomra igazán vonzó teremtés, gyönyörü alkat, formás kerek mellek, markolni való popsi, ápolt, bájos, illatos kis virágszál. Két aktus között, illetve után kellemesen elbeszélgettünk. A hangja nagyon vidám és kedves, még most is csillinggel a füleimben, tetoválása szintén nagyon bejött. Vele eltöltött időnek minden percét, pillanatát élveztem! 10 óra munka után, az est folyamán fáradtan érkeztem hozzá, melyet könnyedén orvosolt, a masszázsától új erőkre kaptam, pillanatok alatt felfrissültem! :) Összegezve: A hölgy a külsője mellett, olyan belső tulajdonságokkal rendelkezik, hogy szinte már is hiányzik. Francia, aktus, masszás 10/10 !
Udv
Csilla 45?
Kata 40?
V.mi info?? Fontos lenne
Aproban hirdetett név nélkül
Szamiról van valakinek infója?
Nekem meg pont MILF csömöröm van. A többi meg vagy nem veszi fel vagy voltam már. A legkedvesebbet ma már csak egyszer hívtam, persze nem vette fel.
Nincs megoldás mára.
Basszus, pont tegnap írtam rólad Grófnak. :-)) Hallottam egy jó sztorit rólad.
élőben is olyan, nekem is hatalmas kedvencem Virág :)
ha nem írsz helyet (megye, város vagy valami ilyesmi) elég nehéz lesz
Hat en igy meg sem talalom. Milyen betuvel kezdodik a neve?
Új lány tűnt fel. Rubi
Valaki tapasztalat?
Sziasztok! Tudnátok ajánlani egy hölgyet aki vállal nurnu(test-testel csúszkálgatós) masszást aktussal?
Drága felebarátaim,lyuksógorok és csapodár kollégák:)Mostanság voltam számomra új helyen azaz kollegináknál.........hátha tudok valakinek némi útmutatást adni ......
Lara nevű hölgy.......számomra nagyon könyen megközeleíthető helyen a vasútállomás környékén fogadott.....lakás közepes semmi extra.......a hölgy kedves aranyos .....masszázs 1h...átlagos bérelszámolás....viszont a befejezés átlagon felüli ......pontoznom kellene maszázs •••moderálva•••......befejező happy rész •••moderálva•••:))))) maximálisan ajánlom....
és újabb kedves masszőz leányzót látogattam meg inmár 2 alkalommmal is .....mert nekem nagyon bejött az egész együtt töltött idő és a szolgáltatás.....Regina (25) asszem de a korban nem vagyok biztos(sorry)
csúszka masszázs isteni volt ...számomra erotika volt a köbön:))))édes kedves aranyos imádni való hogy egyem meg a kis pici pofiját:))))nekem ő lett num. one .....szal végre vannak nagyon pozitív tapasztalataim ...nem nézte egyik hölgy se az időt....nem nyafogtak tiszták ..és maximális figyelmesség szal thx drágasssssszágaim:)tehát hogy értékeljem is az én tündérien édes Reginámat.....szakmailag:))))...elérhetőség kb víztorony környéke.....lakás bejutás... tisztaság rendben volt....sajnos vele kapcs ...elfogult leszek de nézzétek el •••moderálva••• a figyelmesség és csúszi-maszi ....szal én megtaláltam számomra az igazit:))))))szal amint lehetőségem (anyagi)engedi mint bumeráng vissza -vissza térek hozzá....
Grófom!
Ha más friss húsra vágysz, akkor a hétvégén csak úgy levezetés- és kikapcsolódásképpen a friss formás pipik után nem akarod letesztelni a Gabika(51)-et?
Szívesen olvasnék róla egy részletekbe menő beszámolót. :-) :-) ;-)
Ilyenkor azért a visszapillantó tükör bele ver a féklámpába :) Maradsz a helyi Milefeknél ? Ilony -67 vagy ki ,, van az a reklám: De miért? ..nem írsz egy nevet.
Sziasztok, az a kérdésem hogy melyik hölgy vállal torokba élvezést? /sweet mangon kívül/
Köszi az infot úgy a lányok, mint a makktársak részéről.
Akkor újra!
Sziasztok.
Ma felhívtam egy hirdető leányzót. : — Sziasztok. Idős férfiakat várok Non stop fiatal lány, pécsi lakásán 45-70ig. Hívjatok bátran — +36 30 680-06•••moderálva•••
Tehát őt .
Udvariasan köszöntem majd bemutatkoztam a keresztnevemen mint ahogy máskor is. Aztán érdeklődtem a hölgy által kínált szolgáltatásról és persze az ellenszolgáltatás mértékéről.
Ő megkérdezte hogy mennyi idős vagyok amit én kközöltem is vele. (természetesen benne vagyok abban a korhatárban amit ő megszabott) Majd kérdezte, hogy hova valósi vagyok? Ezt is közöltem, bár nem értettem, hogy az miért fontos, de hát legyen. Majd érdeklődött, hogy "Nem beszéltünk mi már?" Mire mondtam, hogy nem, ugyan próbáltam tegnap többször is elérni de sajnos nem sikerült. Ekkor szó nélkül kinyomta a telefont és azóta nem tudom hívni mert letiltotta a számomat.
Ezt végképp nem értem.Valyon mi lehetett a baja? A hangomból megállapította, hogy nem tartozom abba a körbe akiket ő fogad? Pedig tényleg nem kamuztam a korommal mint ahogy sok hirdető hölgy teszi. Vagy a lakcímemmel volt baja? Nem értem. Tán legközelebb készüljek és fotózzam le a személyimet és a lakcím kártyámat mielőtt ismeretlen szolgáltatót hívok? Szóval nekem ez magas.
Azért ha valaki esetleg eljutott a hölgyhöz, kérem írja le, hogy miről maradtam le. Szépen kérem!
És ha netán a hölgy reagálna és megírná, hogy mi a baja velem, az hátha megnyugtatna. De kérem ne úgy reagáljon, hogy moderálásra küldi.
Úgy gondolom, ezt meg kell osztanom a förumozó társakkal.
Előre is köszönöm.