Szép estét voltam ma lara26 nevű hölgynél képek nem hazudnak gyönyörű és szexi élvezi amit csinál 🤗.
Szép estét voltam ma lara26 nevű hölgynél képek nem hazudnak gyönyörű és szexi élvezi amit csinál 🤗.
Sziasztok! Volt már valaki Kiránál? Ajánlott kategória? Egy beszámolót megköszönnék!
Teljesen egyetértek. Lehet pont egy 50-esre gerjedek aznap mikor egy 56 éves 39-nek írja magát. Így én nem hívom, aki meg elmegy hozzá az visszafordul az ajtóból.
Méltóságról meg ne is beszéljünk. Ma rendesen vesztettem belőle. Szuperkedvencemet hívtam jópárszor és valami szánalmas sms-t is küldtem. Persze le se xar.
Sziasztok !
Zaráról van valakinek infója? Nézegettem fórumot találtam is egypár kommentet de nem vagyok benne biztos hogy ugyan arról a hölgyről szólnak.
Abszolut bf. . nincs nyafi, a pihenö alatt is rádfigyel. Egyetlen negativum a lakás, gyengén felszerel és leharcolt....
Leborulok a semmitmondásod elött..................
Helló srácok. Volt egy Lia nevezetű csajszi,30as éveiben ját az Ószőlőn dolgozott. Nem tud róla valaki valamit? Kedvencem volt,csak eltünt. Pedig nagyon meg.... :-)
Csak egy gyorsra neveztem de semmi negatívot nem tapasztaltam. Talán azóta fejlődött vagy az idó volt rövid és a sietség miatt nem jöttek elő a negatívumok! A beszédje tényleg kicsit furi de nem a gáz kategória ,ellensúlyozta hogy kis beszédes. Lehet visszamegyek....
KÖSZ HAVER.
Azért volt a telefonos infó adás akadozott.
•••moderálva•••
Tartok a fotón tul szép csajtól, mert sose azt kapom amit várok.
Maradok inkább a régi helyi régi milfeknél.
A közvetlenségét emelném ki. A jó technikát is elronthatja egy mogorva viselkedés, de ennek a fordítottja is igaz.
Kedves Ceasar103!
Örülök,hogy jól érezted magad!
Várlak máskor is sok-sok szeretetted!
Szép napot!
Regina 25
Üdv Urak!
Korinárol tud valaki valamit,vissza vonult vagy máshol van?
Vanessza 24-ben nem csalódtam még. Kár, hogy ritkán jön a városba. Nagyon szép, a képeknek megfelelő, alakja, bájos arca van. Én a bújóssága miatt szeretem, de a vadócot is ki tudtam csalni belőle. Jó francia... Nem folytatom, ki kell próbálni. Én biztos megkeresem még, ha nem a világ végére megy (Alföld😀) legközelebb.
Regina 25
Tisztelt férfitársaim! Egy valóságos gyöngyszenre találtam. Telefonon kerestem, ami magága véve is bizalom gerjestő volt.
De a találkozás, már nem csak a bizalmamat gerjesztette. Egy valódi kedves mindenre figyelő lányt találtam. Szórakoztató, kedves és a gerjedő .... testrészemet is tökéletesen kezelte.
A menyországban éreztem magamat. Nagy odafigyeléssel, kézügyességgel kezelte azt ami a számomra fontos. Olyan kéjt éltem át, ami felfoghatatlan.
Barátságos meleg hangulat, nincs nyafogás, érzésem szerint számára a vendég a fontos. Ha valaki azért megy hogy teljes szellemi és testi kielégülésben legyen része nála eléri.
Voltam lányoknál, mindig dogogott a szívem, hogy csak lehuznak, hát itt nem az történt. Én " bérletet " váltok, olyankellemes és kielégítő hangulatban volt részem.
Bár minden lány ilyen lenne...
Megvédve a "sporttársat" a volt feleségemmel csodálatos volt ilyenkor a szex. Természetesen egyébként én nem tudnám ugyanezt elképzelni egy idegen lánnyal.
A pár napja meglátogattam Mayat(23). Igaz csak gyors franciára, de a lány nagyon kellemes meglepetés. Magas, vékony , szép arcú. Akiknek bejönnek az ikyen tipusú lányok csak ajánlani tudom. Helyszín Pista street.... 😉 lakás szolid de hangulatos. Várnék friss infót Noémi 23-ról! Ő a következő kiszemelt! Köszönöm!
Sziasztok! A Bella42 hirdetöröl van valakinek valam infója, a hölgyröl? Elöre is köszönöm!
tisztelt hatas! Köszönöm a kommentet és hogy ezt így leirtad 😉 de arra nem gondoltál hogy vagy megszakadt vagy lemerült a telefonom 😊 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 de írj csak nyugodtan ha unatkozol puszillak
Hali
Pécsről kit ajánlanátok?
Sziasztok!BELLA42 nevre hagató ,szolgáltatórol tud valaki adni infót??