***moderálva*** 1-2 jó szolgáltató azért maradt bár tény hogy egyre kevesebb :(
***moderálva*** 1-2 jó szolgáltató azért maradt bár tény hogy egyre kevesebb :(
Múlt héten volt itt, eszembe se jutott. Valahogy nem jön be.
Na végre egy pozitív élmény. Órás programon voltam és 60 percig tartott. Őt is hívtam már 347-szer és sosem vette fel, most nem őt hívtam de felvette. Itt a véletlened Gróf!
Picike64 csak egyet tudok veled érteni. Szöszi egy fantasztikus csaj.
Szöszi ne foglalkozzal a negitiv véleményekkel, Te csinálod amit mi kérünk, meg amit szoktál nyújtani,, a többi meg le van ..... irigyek.
Jennifer 34 valakinek vélemény? :)
Most a feljövős lányon gondolkozom. Igaz kb 649-szer hívtam eddig és sosem vette fel.
Nem tudom mi jött rám már megint, pedig délelőtt kaptam a csajomtól mindent amit akartam. Talán az utána folytatott beszélgetés nem tett túl jót.
Nem emlékszem, hogy lett volna. Legalábbis mióta sűrűn nézem az oldalt.
Sziasztok!
Újra voltam Kittinél. Sokat változott, a jó irányba. Nem éreztem azt a bizonyos "lőjé és húzz a csába" testbeszédét, ami eddig volt. Most mondtam elsőnek a távozásom után, hogy tényleg megérte. 3-4 kiló felszaladt rá, de jó áll neki, így is baromi dögös. Biztos visszamegyek hozzá.
Nyiregyháza melodynál már voltatok? Vélemény?:) alkat stb
Tudtok ajánlani olyan hírdetőket akik nagyon jól lovagolnak? Kell most valaki aki kifacsarna.
Attól függ mi a siker fokmérője.
Az éjszaka sikeresebb volt az biztos.
Jól látom, hogy Amira22 és Niki23 egy csajszi két hirdetéssel??
Hali! Kendrarol valakinek valami infoja? Elore os koszi
igen, hirdettek Győrben is, de akkor a pasasnak más neve volt (vagy lehet a pasas új)
Sziasztok ,szeretném megkérdezni ki ismeri Mia 29 ???et...gyönyörü egy teremtés....
Sziasztok Heni 37-nél volt e valaki.•••moderálva•••
Szamiról van valakinek infója?
Sziasztok.Zita25rol valami leirast,tapasztalatot tudtok adni?pl kinezet,stilus stb:) koszi a valaszokat
Üdv mindenkinek.
Tudtok olyan csajt ajánlani itf aki iszonyat eszméletlen jól megtudja lovagolni a pélót? Aki eddig a best mind közül?
Üdv
Kendra és Viktor, és Kendra külön hirdetése ismerős számomra, de nem emlékszem melyik városban hirdettek eddig. Ha jól tudom Győrben. Megerősítene valaki? Köszönöm.