Igen nagyon konkret az biztos.. 2 napja probalom en is elerni de eddig meg nem sikerult elcsipnem.
Igen nagyon konkret az biztos.. 2 napja probalom en is elerni de eddig meg nem sikerult elcsipnem.
LINDA 33-nak remekül sikerűltek az új képei /is/. Bár egy szép lányról nem nehéz jó képeket készíteni. Eddig is sajnáltam, hogy nem jár már Pécsre de a mostani képeket látva méginkább bánom a dolgot. Feltörtek belőlem a régi emlékek, hogy milyen jó volt vele anno. Első osztályú szolgáltató. Kérlek titeket becsüljétek meg és örüljetek, hogy ilyen lányok várnak rátok a városotokban !!! LINDA H I Á N Y Z O L !
Miny vagy Ruby? Nekem mindegy hogy hívják 😀
Volt azóta valaki ennél a kis bájos leányzónál?
Jó érem én hogy a minőséget meg kel f*zetni ez eddig ok, valaki a kiadott rózsákért ( szolgáltató) jobb helyen még többet is nyújt mint kéne ,valahol meg nulla ..
Ha a rózsák száma így fog emelkedni ,, a végén se vendég se hirdető,,, Szabolcsba vagyunk nem Pesten!
PÉCS
Babettról nem tudtok valamit, eltünt a hírdetése :S
Üdv! Azt hiszem,hogy a kedvencek száma egy egy szolgáltatónál nem feltétlen azt jelzi,hogy ennyien imádják. Sokan azért teszik be a kedvencek közé a kiszemelt lányt,hogy láthassák ha hirdet. Vagy vannak,akik vándorolnak. Van,hogy egyszer ebben,aztán abban a árosban van és így látszik a kedvencek között,hogy épp hol tartózkodik. Ha pl pécsi lányt keresel és Ő éppen győri lány lett,nem mész potyára Pécsre hozzá. Nézel mást,aki esetleg a kiszemeltek között van. Aztán ott van még az is,hogy kinek mi a jó,mert ugye minden ember más. Én is voltam már olyan lánnyal isteni órán,akit előttem nagyon sokan szídtak. Igazán ezt csak te tudod kitapasztalni magadnak. Drága tanuló pénz,de a rosszat csak egyszer akarja az ember :)
Sziasztok! Az oldalon hirdető zsofi ról valami vélemény?
Üdv mindenkinek. ...kb 7 éve volt az első látogatásom ilyen típusú szolgáltatónál.Azóta rengeteg élménnyel gazdagodtam .. volt jó is rossz is .Akkoriban amikor rátértem erre az "útra" akkor még gyakrabban sikerült jó hozzáállású hölgyet találni.pl. Voltam Lilu nál,Hellánál. vagy akár Fruzsinánál.. volt egy kielégítő szintű hozzáállásuk a vendég felé.Amit személy szerint hiányolok az az ,hogy mindezt egyre kevesebb hölgytől kapja meg a vendég.A napokban pl . *** moderálva ***
Nincs más nickem (ellentétben veled brockyfeller), nem is volt soha, és nem írtam belső üzenet a szerkesztőségnek sem. Én megírtam itt nyíltan neked! A drágámozással és nedvesedéssel meg erősen pályát tévesztettél te szakértő, nem vagyok nő.
Én meg Frida21-et,néztem ki magamnak. Ha addig nem jön infó ma meglátogatom. De a Carmen isbejövős arcra legalábbis. Ha hamarabb mész mint én dobj már egy beszámolót. Szia.
Sziasztok, ,,Carmen,,-t néztem most ki magamnak, de elötte persze informálodnék, tud róla valaki valamit?
És te miért akarod mindenkiből a 'részleteket' kihúzni? Már nem egyszer olvastam tőled, hogy a részletekért háborogsz. Neked arra porcosodik, hogy azt olvasod, hogy ki hogy d*ott meg valakit? Mit érdekel, hogy kiskifliben vagy doggyban d*g valaki? A beszámolóból kiderül, hogy a lány megbízható, kapsz infót a külsőségek eltéréséről, és hogy a MT elégedett volt a szolgáltatással. Az, hogy milyen pozícióban k*tek a te szempontodból irreleváns.
,,...valamitől had pöccenjek már be én is!?!" Te arra recs*zol, hogy azt olvasod, ki hogy dug? Ajánlom figyelmedbe a beszámolós weboldalt ott annyi erotikus mesét olvashatsz, hogy nem fogod győzni pzs-vel.
Arról nem is beszélve, hogy úgy osztod itt az észt a fórumon és úgy kommentálod mindenki hozzászólását, mintha csak a tiéd lenne ez a fórum. A T. Szerkesztőség igazán kitehetne már téged...
Régóta nem olvastam ilyen jó stílusú. mókás beszit...lehet, hogy nem vagy király, de a beszámoló az volt. Köszi, megspóroltál nekem egy nem olyan lukra futást:)
Attól tartok, hogy nagyrészt a szerkesztőség mozgatja át ezeket a hozzászólásokat a városi topikokból.
Aisa nál volt már valaki ?
Valaki volt már a nympha bárba győrben?vélemények?
Sztem is vigyázzunk rá!
Basszus! Hogy vártok választ, ha nem írjátok ide, hogy melyik városról kérdeztek????????????????????????????????????????????????????????????????
Sziasztok! Aliz-ról valakinek van infó? Vagy tudnátok ajánlani fiatal lányt akit érdemes meglátogatni?