Sziasztok! Alíz 19 -re lennék kíváncsi. Láttam sok hozzászólást ( főként pozitív ) , de nem tudom , hogy a most hirdető Alízról van e szó ? Volt nála valaki mostanában ? Franciája milyen ?
Sziasztok! Alíz 19 -re lennék kíváncsi. Láttam sok hozzászólást ( főként pozitív ) , de nem tudom , hogy a most hirdető Alízról van e szó ? Volt nála valaki mostanában ? Franciája milyen ?
Üdv. Egy negatívum Dorina 29 . Péntek délután hívtam, hogy szombat 9.re mennék, azt mondta előtte fél órával hívjam, így is volt mondta a címet 9.re ott voltam a ház előtt hívom 2x nem vette fel utánna meg kinyom. Számomra nem megbízható hölgy.
Üdv, Kiara20 nál járt már valaki?
Sziasztok! Kérlek írjátok meg a tapasztalataitokat Lau41, Petra38, Amina 29,Lili30, Lili23 és Lolen21 hirdető lányokkal kapcsolatban! Köszönöm szépen előre is!
Sweetmargo oriasi csalódás 10/0
Szerintem a mostanában Naomi néven hirdető és elég rossz hírű lányra gondoltak. Szerintem is nagy a hasonlósóság, de mintha itt más lenne a színe a bimbónak. Ha tudnám, hogy biztos nem naomi, akkor talán még meg is látogatnám.
Ezt pozitív vagy negatív szempontból írjátok? Köszi a segítséget, mert azok a szép cicik engem is megigéztek :-)
Talán túl sokszor is láttuk!!!
Szerintem nem törölték hanem az " általános csevegések" - be megtalálod . Picur: Szerintem mi már sokszor láttuk ezt a szép ciciket..... :)
Dóra 27-nél azok a cicik nem gyengék!
Mi történt? Hogy került ennyi bombázó ebbe a városba??? 😁 Azt sem tudom melyikhez menjek....!
volt szerencsém egy hármashoz Bernivel és Lotti-val tiszta rendezett szoba alányok valami fantasztikusak azt sem tudtam mihez nyúljak nagyon odaadóak nem a mennyiségre mentek remekül éreztem magam velük külön külön is csak ajánlani tudom őket
Sziasztok, Carmen-röl tud valaki valami infot? Volt már nála valaki?
Miért van az, hogy kb. fél éve egyszerűen nem tudom elérni a Cleoparta Masszázst???
Nekem eddig ilyen tapasztalatom az egykori GinaDiamond-l, illetve Daniella-val volt csak. Olvastam egy-két pozitív tapasztalatot a Cleo-val kapcsolatban, de tényleg annyira jó,hogy ennyire lefoglalt????
Sziasztok! Lolánál volt valaki esetleg?
Sziasztok!
Valaki tudna írni Marichuy-ról (Kecskemét),hogy mennyire valós az adatlaphoz képest?Köszi!
Azért néha még bepróbálkozom:
Kitty (21): Az esztétika mindig vitatható, nem is minősíteném, de ha a képek alapján ehhez a cuki archoz alsótestet is elképzelsz - csalódni fogsz élőben.
Belvároshoz viszonylag közeli, új rendelő. Vannak még vele vagy ketten, erre csak abból a fergeteges csacsogásból következtetek, amit hallottam a szeánsz alatt kívülről. Franciska átlagos, bf 0, az összkép alapján inkább nálam volt egy 'legyünkmártúlrajta' fíling. Én nem ajánlom.
Masszázs (30) illetve Belly (30): Elég valószínű, hogy hullócsillag lesz a nyíregyházi étlapon, pedig mindenben meg tudom erősíteni, amit Kuplung kolléga írt. Az egyik első vendége voltam, fantasztikus test, fantasztikus technika - sajnos a francia leckék is jelmezben zajlanak. Ha még feltűnne itt, én biztosan visszamennék.
Üdv mindenkinek.Én is osztom a véleményed én se voltam már pár hónapja senkinél mert ez idáig az volt a trend hogy a
fullosak kerültek anyiba mint most bárki a kinálat 0 az ember már vissza sirja a régi szép idöket,na üdv mindenkinek
Nem szakértő, csak egy troll, aki most a te személyedben talált egy balekot akivel veszekedhet és szájkaratézhat egy sort. Évek óta ezt csinálja, néha kitiltják, de úgyis mindig visszajön, csak nevet vált. További jó szórakozást!
Dettó. Az árok str menedzsment kezdte túltolni, ami szépen átragadt az összes garázsra. Győrben sem nőnek olyan magasra a rózsák, mint ami az itteni 'átlagnak' mondható. És jahh, én is szerencsés vagyok, hogy van néhány számom, akikre számíthatok.