Sziasztok!
A tapasztalt "randizóktól" kérdezném, hogy uránvárosban mely hölgyeket érdemes meglátogatni?
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
A tapasztalt "randizóktól" kérdezném, hogy uránvárosban mely hölgyeket érdemes meglátogatni?
Előre is köszönöm!
Közben már van még egy, 23 évesnek mondja magát. Lehet, jön majd több is.
Ha egy adott városban egyetlen kínai van, nem gondolom, hogy olcsó lenne. Ha van 10, vagy több, onnantól viszont a helyzet nem ugyanaz, mert verseny van. Itt jelenleg nincs verseny, ergo nagyjából annyit kér, amennyit akar.
Olyan, mint a képeken. Még azt se zárom ki, hogy ő van rajtuk, csak "megfiatalították".
Igen, tényleg sok. De kihasználják, hogy nincs másik. Ha rengeteg ázsiai volna, nem kérhetne ennyit, de nincs. Mint ahogy ugye fekete sincs. Nagyjából ugyanezt el lehetne játszani velük is. Mert ha van kereslet, de kicsi a kínálat, akkor minden drágább, nem tudok olyanról, hogy nem. Legyen az bármi.
Sziasztok!
Az apróban hirdető Lilláról van-e tapasztalatotok megjelenés, hozzáállás, árszínvonal?
Ugyan ez érdekelne Kiri (29)vonatkozásában is.
Hungarikum az is hogy keleti bérért nyugati árban van már szinte minden! Had ne menjek bele az elemzésbe. . Voltam nem egy országban, abban igazat adok hogy külföldi szolgáltató egészen más mint a honi (tiszt kiv)
Na ez is hungarikum, hogy a kínai drágább.... én külföldön vagyok, többször voltam kínai szolgáltatónál, árban lejjeb volt (nem sokkal, 20°% körül) a többitól, szolgáltatásban viszont bőven felülmúlta.
Beszélek kicsit kinaiul. Jóval idősebb, még az sem lenne gond, de kicsit csalódás akkor ez már nemem. De test alkatra legalább ilyen?
Bár még mindig azt mondom hogy drága. Azért 40 fél órára szerintem sok. Lehet hogy csak az utóbbi időben belefutott lehúzások miatt sokkalom, de mostanábban csak ilyennel találkoztam.
Jóval idősebb, mint a képeken, de cserébe rendkívül kedves, és kiváló a technika. Ja, és úgy készüljön mindenki, hogy nem beszél csak az anyanyelvén, az orrod alá dugja a telefont, hogy fordítson!:)
Dehogy haragszom 😊 Nem az a fajta lány vagyok 🥰😘
Sziasztok!
Pécsen tudtok nagy kisajakkal rendelkező lányt ajánlani?
El kell menni hozzá és meg kell tapasztalni, nem csak így beköhögni!
Az 100%, hogy 2014-es képeket használ ehhez a profiljához.
Ez érdekel! Légyszi infót! Köszi
hol hirdet ? privátba átküldenéd ?
Van kinai csaj pécset, jó lett volna ki probálni, de 40/60. Hát ennyit azért nem. Bár nagyon gondolkodom.
Voltam nála de felejtős. Rendben van a csaj, de a szolgáltatása hagy némi kívánni valót. Kapkod, gépies, gyorsan túl lenni rajta. Pasija tuti hogy a közelben van!
Szia Felejtsd el! Jól néz ki,vékony de a "műsor" az katasztrófa!!
Ne haragudj!
Jobban belegondolva...elhiszem amúgy. 😊
Csók
Kedves Gyurka33
Nagyon szépen köszönöm a szavaidat :)
Viszont a korom valós,tényleg 36 vagyok 😅 Ha nem hiszed el ,legközelebb szívesen megmutatom a személyimet 😊😊😊🫣😜
Addig is csókollak
Kyra 😘😘😘