Szia. Kérdezd Doc-ot a Városok/Sopron kategóriában. Illetve ne is kérdezd írd be fórum keresőbe vagy a lányok nevét, vagy Doc nevét és olvasgass. Elég sokat látott úriember!
Szia. Kérdezd Doc-ot a Városok/Sopron kategóriában. Illetve ne is kérdezd írd be fórum keresőbe vagy a lányok nevét, vagy Doc nevét és olvasgass. Elég sokat látott úriember!
Üdv Urak!!
Pozitív véleményem jöttem megosztani.. :) szóval. Minnie 23.: Zalaegerszegen látogattam meg de tudtommal Sopronban és Győrben egyaránt megtalálható. Kedves, telefonban mindent elmond készséggel., ami úgy is van a találkozáskor is. Nem kéri előre a rózsa csokrot, amennyit vagy annak megfelelően ajándékozol. (Nálam így történt) Számomra mindenképp pozitív, hogy fél órára mentem 45 perc sült ki belőle de a rózsák száma maradt a fel órásnak megfelelő egységben. Nem figyeli az időt. Gyönyörű arca van és bájos mosolya. Szemeibe csak az nézzen aki nem fel attól, hogy meg babonázza.., nagyon szép!! Francia nekem személy szerint No.1 holtversenyben egy másik hirdetővel de ez most nem a reklám helye.. ;) jó bőnyálas, mélytorkos, cuppogos, szinte semmi kézi munka. Kifejezett elégedettséggel távoztam egy lágy masszázst követően. Erősen ajánlott kategória. Nagyon jó stílusa van a hölgynek, engem meg vett a 3. mondattal bár kellett az is hozzá, hogy hasonló előszeretettel irónizálunk mind ketten és így olvastunk egymás mondatai mögötti tartalomból. Jó partner mint erotikai úgy beszélgetés terén is. Ugyebár azt vallom ne csak oda menjünk aktion, és menjünk is onnan.., annál is inkább ismerjük meg egymást amennyire persze lehet.. szóval ajánlott kategória, ha nem csak a tucat érdekel!! Köszönöm :)
Anikó(29) valaki infó? Tapasztalat?
Újabb gyöngyszem az egyik friss hirdetésből:
"Szeretettel várlak autódban, vagy nálad hatalmas szexcsatára!"
Azért én nem szeretnék hazamenni arra, hogy ott ül a foltelben.
Sziasztok
Bársonyról tud valaki valamit? Telefon kikapcsolva, hirdetés eltűnt. Csak szabadságra ment, vagy végleg befejezte?
Szia kedvesem.
Várlak benneteket egy meghitt együttléte igényes tiszta lakásomban. Kérlek telefonon érdeklődjenek. Puszi😘
Jóreggelt a korán csemegézőknek!
Gondoltam leírom amíg még friss az élmény!
Belly és Lia!
Hármas hancurra érkeztem! Mindkét hölgy magával ragadó! Baba arcok formás mellek finom bőr formás fenék (Európa és világbajnok fenekek!) gyönyörű testek! Bár örültem volna ha egymással is foglalkozik a két hölgy de sajnos ilyet nem vállalnak de ezt leszámítva engem maximális odaadással elrendeztek! Tudják hogy mi kell nekünk! Bellyt már ismertem és gondoltam hogy hasonló kaliberű és hozzá állású lány lesz a társa is! Nem csalódtam! Lia is egy tündéri csinos lány profi tudással!
Mindkét lány külön külön is ajánlott de együtt bombasztikusak! Erősen gondolkodom hogy délután vissza térek hozzájuk!
Zuhanyzással indítottam aztán irány a szoba! Már ott vártak csábos mosollyal az arcukon! Franciskával indítottunk! Mindketten ügyesek benne! Aktus közben enyhe (nem túl színészkedtek)visszajelzések! Nem ragozom tovább nekem bejött a műsor!
Lia csak pár napig marad elmondása szerint tehát aki kapja marja!
A leírtak a saját tapasztalataim és saját véleményem! Aki nem hiszi járjon utána!
Szia! Melyik debreceni Kamilla23-rol van szo jelen esetben?
Anett aranyos hölgy, sztem egyedül is szuper.
Kim(32) még el se ment , de várom hogy ujra Pécsett legyen . Tökéletes barátnő feeling :) . Mindenkinek csak ajánlani tudom .
Sziasztok!
Virágról valami tapasztalat?
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan megbízható és normális szolgáltatót aki vállal popót is?
Új vagyok a városban nem ismerem a felhozatalt. Még! ;)
Köszönöm!
Ember rossz végén vagy a szerszámnak, ez szoppacss,,Szabályok éspedig?? mi kel neked teleregény .. reklám, van persze a TV-ben, inkább azt nézd ,mit hogy ide írj.. oszt ennyi (:)
Sziasztok! Kiara 32ről vélemény? Köszi a válaszokat
Szasztok.
Az Anett - Sehi párossal van valakinek tapasztalata?
Előre is köszi.
Sziasztok! Tudnátok véleményt mondani Alina 18 ról? Köszi előre is. Szép napot
Sziasztok!
Virág 20-ról tudtok valamit? Tudom volt itt már régebben,de eddig nem találtam semmit róla és nem emlékszem milyen néven.
Sziasztok. Fanny 42-ről van valakinek infója?
Heeey mindenki 2 csaj ról kérdeznék??..
Dyna miért ad fel hirdetést ha nincs kint h mikor érhető el és soha nem vette még fel a telefont és ha már itt tartunk valami kis beszámolót kérnék róla!
A másik csaj apró hirdetés közt sofy!...
Ki mit tud róla?