Szasztok.
Bella 19 -el van valakinek tapasztalata?
Előre is köszi.
Szasztok.
Bella 19 -el van valakinek tapasztalata?
Előre is köszi.
multiplex személyiség filling..
Nem kell vele foglalkozni :)
Vannak véletlenek! Üdv.
Hogy fokozzuk a szupervéletlenek sorát: aznap tuti nem jó nekem! Akkor van a kisebb fiam szülinapja :)
... én még arra is emlékszem, amikor egy debreceni tag azt írta, hogy Gróff és én valójában egy és ugyanazon személy vagyunk . . . :)
ilyen az élet
A tali 2018.08.06-ra szervezendő! 5 éves forduló. :) Javaslom a leveleki wakeboardpályát, ott mindenki megmutathatja, hogy tud 'állni'! :D
Reggeli órákban , 8-9 között próbálkozz, akkor még van esély egy dél körüli vagy délutáni időpontra.
DURVA, de én voltam hamarabb :)
Van értelme magyarázkodni? Mert akkor meg teszem. Ha van értelme, akkor oké egy többszemélyes találkozó, de én sem soksörös, sem sokboros dologba nem veszek részt, mivel semmi alkoholt nem iszok "atya"-hoz méltóan (egyetemi éveim alatt előre bepótoltam életem hátralévő részére is).
...ahogy írtam: google a barátod! Ha itt kellene keresni ezen az oldalon, akkor a KERESŐT-t írtam volna. Nem csak ez az oldal létezik a világon :)
Nabaszki, ebből 7szentség, hogy nem magyarázom ki magam. Eddig észre sem vettem! Sőt, még az ízlésünk is zömében hasonló! :D
Azért hadd próbáljam meg:
- Az abbéval már többszört voltunk ellentétes állásponton.
- A stílusunk gyökeresen különbözik, én sokkal inkább alpári vagyok, mint kifinomult.
Kíváncsi vagyok, hogy a staff valahogy meg tudja-e erősíteni, hogy nem vagyok a prior. :D
De kedves Grófunk, én nyitott vagyok arra, hogy egy soksörös személyes találkozó során meggyőződjünk a valóságról, már ha az atya is benne van. :)
Sziasztok!
Dorinánál járt valaki?
Privibe is jöhet.
Köszönöm!
Helló. Nikol 23 Nyíregyházán valakinek valami infó a csajról? Vagy szeretnék kérni nagy cicis nagy popsis csajokról ajánlást.De csak Nyíregyházán elérhetőket és nem aranyásókat. :-D
Sziasztok! Alízról valaki tudna nekem infót írni? Vagy kit ajánlanátok fiatal lányt? Akáp privátba is megköszönöm a választ!
..mielőtt irtam volna, átnéztem a Nyíregyházi és Debreceni beszámolókat, nem találtam.
Ha létezik és kihagytam, akkor elnézésedet fogom kérni.
üdv. N.
... nem szeretek kétszer írni hosszabb beszámolót. Kamilláról már írtam, ha nem találod, akkor sajnálom ... , de mégis segítek: google a barátod :)
üdv és derűs napokat
Úgy mégis milyen 'szabályokról' van szó? Hol van az leírva, hogy milyen részletességgel kell kibontakoztatni egy sztorit?
Segítek az értelmezésben: Az információtartalom az volt, hogy itt van Kamilla Debrecenben (ami egyébként elég ritka) + még mindig olyan volt, mint hónapokkal ezelőtt, ergo nincs kiégés, etc.
Nemkülönben az én szubjektív véleményem az, hogy milőtt szubjektív véleményedet nyilvánosságra tárod egy rendszeresen releváns információkat posztoló törzstag hozzászólásáról, esetleg tegyél le valamit az asztalra, mert amit 8 hozzászólásban ehhez a közösséghez hozzátettél, az 0 ahhoz képest, amit az abbé produkált az évek során. Saját bevallásod szerint is jársz lányokhoz, de egyetlen (záhonyi menyecskéről szóló, aki itt igen keveseket érint) kommenten kívül az ég világon semmilyen tapasztalatodat nem tetted le az asztalra, ellenben bőven mazsolázgatsz a másokéból.
Sziasztok
Az én szubjektiv véleményem szerint ez reklámnak minősíthető. Amit, mellesleg már nem először veszek észre tőled.
Kérlek, irj érdemleges beszámolót. Szabályok mindenkire vonatkoznak.
Üdv. N.
Sziasztok.
Megismerkedtem egy kecskeméti lánnyal, Noni 29 néven hírdet. Kicsi, de nagyon formás, kedves, mosolygós. Minden porcikája tökéletes.
A vendégének a kedvét keresi, röviden: nagyon aranyos. egy kicsit törékeny alkat, ezért vigyázzatok rá.
Ajánlom azoknak, akik szeretik a szép és kedves lányokat.
sziasztok
Kamilla 23
3hónapja volt nálunk Nyíregyházán, amikor először voltam. Sajnos hozzánk már nem jön, de ezen a héten Debrecenben van - így ki is használtam ezt a közelséget.
Eddigi szokásomhoz híven most nem fogok részletezni, mivel nem tudok szavakat rátalálni. Egyszerűen egy tökéletes nő és egy tökéletes együttlét az én szubjektív értékrendem szerint.
üdv és derűs napokat