Arra gondol aki neked is nagyon bejött aki az árkon volt :) meg lehet még most is ott van ha hírdet .
Arra gondol aki neked is nagyon bejött aki az árkon volt :) meg lehet még most is ott van ha hírdet .
BUÉK!!
A dobogós versenyzőket be tudtam azonosítani de nem tudom melyik Zsófi -ra gondolsz??
Sziasztok! Az alábbi lányokról tud valaki tapasztalatot megosztani vagy olvastatok már itt róluk ?
Dettike 32
Szandra 23
Bujaságangyala 37
Anett Masszázsvilága 40
Köszönöm előre is!
Sziasztok.
Debrecenben tudna valaki olyan lányt ajánlani aki nem csak vállal, de tud is mely torkozni? :)
Nagyon szépen köszönöm ! Várlak újra és újra! BUÉK!!!😘
Udv, engem is erdekelne :)
Nagyon boldog új esztendőt kívánok minden kedves szolgáltatónak és a látogatóknak is!
Boldog új évet mindenkinek!
Boldog Új Évet minden kedves hölgynek akinél tavaly jártam, és remélem találkozunk idén is! Puszi! Egy szombathelyi srác.
Boldog új évet kívánok,mindenkinek! :)
Sziasztok ti kit ajánlotok és miért ha Pécsen járok válaszok jöhetnek privátbankár is !
Boldog új évet kívánok az igényes szolgáltatást nyújtó hölgyeknek és a hiteles beszámolókat küldő uraknak. Folytatás 2018-ban.
Sziasztok! Amandával van valakinek valamilyen tapasztalata?
Mindenkinek BOLDOG ÚJ ÉVET!!!
+ egy beszámoló az év végére:
Jessy az apróból - Időpont egyeztetés rendben. A lakás kifejezetten modern, jól felszerelt. A lány kinézete a képeknek megfelelő, arcra is ok. Eléggé szótlan. Francia jó, szexben is ügyes de ott én nem voltam a helyzet magaslatán. Még teszek vele legalább egy próbát szerintem.
B.Ú.É.K Makktársak!
2017 nagyon változatos év volt számomra. Nagyon jó élmények és nagyon rosszak.
Az én 2017-es TOP3 listám:
1; Zsófi 33
2; Heléna 25
3; Mia 29 és Jessyka 21
A szokásos év végi számvetés. 2017-ben tíz látogatást tettem összesen hét hirdetőnél. Mindannyiuknak köszönöm az együtt töltött perceket, és sikerekben gazdag boldog új évet kívánok!
B.U.É.K! Mindenkinek :)
Minden Makktársnak és Lyuksógornak és hirdető Cicának boldog új évet kívánok!
Sziasztok!
Nyíregyházán, Ibolya 35-ről tud valaki nyilatkozni?