Hi,
ha masszázs érdekel akkor Natalit tudnám ajánlani, igaz francia nincs, csak kézzel fog kényeztetni, de nagyon ügyesen csinálja és kedves, értelmes lány.
Hi,
ha masszázs érdekel akkor Natalit tudnám ajánlani, igaz francia nincs, csak kézzel fog kényeztetni, de nagyon ügyesen csinálja és kedves, értelmes lány.
sziasztok ..vannak döntések amelyeket jó meghozni most (is)így jártam ismét ellátogattam Bernihez és Lottihoz nincsenek szavak olyan odaadás olyan élmény amit men lehet űberelni írhatnak bármit nekem ők a legjobbak tiszta csendes környezet a lányok hihetetlenül kedvesek amikor csak tudok fogok még menni
Sziasztok! Kinga 26-ról várnék véleményeket! Köszönöm!
B.U.É.K. mindenkinek. Kérdésem lenne a Nyíregyházi apróban van egy névtelen nagymellű,nagyfenekű csajszi,nincs valakinek infója róla? Vagy megbízható igazi jó kis milf a régi árkategóriából?
Köszi a beszámolókat! Anett 21-el már én is szerettem volna randizni, de nem jött össze, mert eddig sosem tudtunk szinkronba jönni, nem az ő hibájából. Amúgy szimpatikus, remélem nem vesztette el a türelmét irántam. :)
Üdv a kedves fórumozóknak!
Még csak egy éve kezdtem foglalkozni az itteni lányokkal, és nem túl sok látogatáson vagyok túl. A szűrésben viszont már most nagy hasznomra voltak a hozzászólásaitok, amit szeretnék majd viszonozni nemsokára részletes és nyílt beszámolókkal, ***moderálva***. Addig is tisztességes és kielégítő partnereket kívánok! ;)
Sziasztok! Lotti masszőzről Székesfehérvéron tud valaki infót adni? Köszi!!
😘 Szép napot neked virgonc Vili.
Csodás hírű Niki 31-ünket egy kerek hónapig próbáltam elérni, de semmi! Hát hogyan lehet téged elkapni? :)
A tavalyi évet Kata (30) nevezetű hölgy szeretkezésével zártam, az idei esztendőt pedig az eddig számomra ismeretlen Any (36) nevezetű hölgynél nyitottam. :) Telefonos egyeztetés során fél órára, de azt követően 1 óra időtartamra maradtam. Anyt az ajtóban egy szívdöglesztő fehérneműben látván, éreztem, hogy ebből komoly sex várható. Fizetést követően, megszabadulva a ruháinktól, Any teljesen elvarázsolt... A kiváló szeretkezésről 1 regényt tudnék elmesélni, de mivel nem születtem Jókainak, ezért csak annyit írnék, köszönöm Any a felejthetetlen pillanatokat. :) Továbbiakban is fenáll pozitív véleményem a következő hölgyekről: Kata, Ninettke, Zara trió után, Any szeretkezését/ teljesítményét is 10 ponttal díjaznám! További kellemes estét kívánok! :)
Üdv!
Jártam pár hölgynél az elmúlt hónapban Liza37 a lőverekbe rendel a lakás jó kb:10kg plusz a csajon 5/2, Kriszta47 a jerevánon van a kégli átlagos a masszázs és a franciája isteni
aki kedveli ezt a korosztályt csak ajánlani tudom 5/4.Napsugár30 ő is a Jerevánon isteni a csaj minden téren 5/5. Lia masszázs a csaj eléggé le van lakva a mutatvány átlagos 5/3
Tudnátok ajánlani valakit akinek jó a masszázsa Pl:Flóra érdekelne, és a fiatalabbak közül kihez érdemes menni?
Köszi.
Sziasztok.
Keresek egy lanyt aki december derekan a paraszt vezerunrol elnevezett utcaban rendelt. (20-as formas sexi). Ha valakinek remlik segitsen rabukkani... koszi
Sziasztok.
Decemberben volt szerencsem egy fiatal lanyhoz a dozsa kozepen. Azota elvesztettem a kontaktot hozza, valaki esetleg tudna segiteni , hogy ki lehetett? Elore koszonom
Szevasztok hónap Debrecenbe utazók segitséget kérek tőletek . Tudnátok olyan lányokat ajánlani aki (akik) perfekt beszélik a f#anciát?
Dóra 27-ről minden szava igaz Coffee-nak is és zola1987-nek is! Erősen nem ajánlott kategória! testre nagyon ott van, de más minden negatív tapasztalat! Annyival egészíteném ki, hogy a fél óra nála max 20 perc!
Sziasztok! Anett Masszázsvilága, Szandra, Bujaságangyala, Dettike, róluk olvastatok már itt, vagy
tud valaki tapasztalatot megosztani?
Előre is köszönöm!
BÚÉK!
Ki tud olyan csajt (25-35)évest aki benne lenne egy 3-as gabajodásban?
MAGAMAT és az asszonykámat szeretném kényeztetni.
Mert Én megérdemled, ő se fog unatkozni.
Jöhet privátbankár is a név. Szabolcs, és Hajdú megyében érdekel.
Volt valakinek hasonló kalandja?
Csajom nyitott bevállalós. Ilyen csajt keresek 3.-nak.
Csumi.
Sziasztok! Debreceni dominákkal kapcsolatban van valakinek infoja ? Köszönöm előre is
Igen rá. Ahogy látom, most megint kint van a hirdetése.
Sziasztok!
Boldog új évet mindenkinek.
Todnátok segíteni? Az ünnepek előtt a Dozsa Gy.utcán a villamos megállo mellett rendelo fiatal lsnyrol tudtok vmit,azota keresem...
Köszönöm