Sziasztok! Én is új vagyok itt, ezért is szívesen és érdeklődve olvasgatom a lányok értékeléseket. Azonban amikor én szerettem volna kultúráltan közzétenni a tapasztalataimat, érdekes módon törölték! Vajon miért??
Sziasztok! Én is új vagyok itt, ezért is szívesen és érdeklődve olvasgatom a lányok értékeléseket. Azonban amikor én szerettem volna kultúráltan közzétenni a tapasztalataimat, érdekes módon törölték! Vajon miért??
Több alkalommal tettem látogatást Alexa 30 néven hirdető hölgynél. Gyönyörű külsejével, kedvességével elbűvől! Vidám és vendégcentrikus! A randik során szép élményekben volt részem!
Tisztelettel köszönöm a férfitársak elismeső szavait, akik dicsérték azt a miőséget, amit Alexa nyújt! Véleményüket csak megerősíteni tudom.
Sziasztok. Tud valaki bármit Mercedes 20 vagy Anett 20 ról? Köszönöm előre is.
Sziasztok, rég jártam itt és bővült, illetve cserélődött a "kínálat", tudtok ajánlani valakit, esetleg Lili 41-nél járt valaki?
Köszi.
Köszönöm a kedves szavakat! Várlak érzéki forró órára😘! Csók Any😘
Sziasztok
Az újévet Gréti 25-tel indítottam.
Régóta kinéztem magamnak, többször is beszéltem vele telefonon, de időpontot nem sikerült egyeztetni.
Mindig kedves, mosolygós és megnyerő volt számomra.
A helyszín a praktiker környéke.
Egy kis miniruhában és magassarkúban fogadott kisminkelve és a modora a helyszínen sem változott.
Nekem tetszik a lány. A masszázs elég erős és alapos, de még van mit tanulnia.
A csúszka rész számomra igen kellemes volt, közben végig kéjesen mosolygott, látszott, hogy élvezi, hogy
bejön nekem. A kölcsönös franciát így első alkalommal nem engedte, a kapott francia nem volt a legállatabb, de
kézzel ügyesen dolgozott. Tudjátok nem csak így rángatta a brét, hanem jól megdolgozta. A hasára végeztem ki magam.
Én csak ajánlani tudom.
Sziasztok !
Győrben voltam Ts Brigitte és Zsana XXL-nél.
Felejthetetlen és egyben fantasztikus 2 óram volt velük.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Jó éjt
Rami 21, Pedra 26 rol tudnátok mondani valamit? Tarifa, szolgáltatás stb
Elösször is boldog új évet kívánok mindenkinek!Any 36 nevű hölgyet már én is régen figyelem de még nem volt hozzá szerencsém.A fényképeit nézve nagyon szép,kívánatos teremtés!A városban az egyik,hanem a legszebb leányzó.A képein is látszik,hogy sugárzik belölle a NŐ!!!Remélem mi hamarabb lessz módom meglátogatni!
Üdv ismét!
Az előző kérdésemet kiegészíteném annyival, hogy Pécsett hirdetnek a lányok :)
Tisztelt Fórumozók!
Szeretnék véleményt kérni tőletek. Az alábbi hölgyek közül szerintetek kit érdemes meglátogatni, mik a tapasztalatok?
Vivien (25)
Jennifer (34)
Kendra (27)
Vivien (26) - Ő a szőke :)
Szilvi (23)
Szindy (33)
Ninettke (22)
Amira (20)
Kicsit hosszú lett a lista, de ők azok akik felkeltették az érdeklődésemet.
Előre is köszönöm! :)
Sziasztok!
Akisvárdai csajnál volt már vki?
Dorina 36 tud valaki vmit nem hirdet egy jo ideje!!???
Elore is koszi
Pacsi
Buék minden olvasónak!
Nikol 18? esetleg vki, aki járt nála? Köszönettel előre is! :)
Szijasztok dorina 36rol tud valaki vnit nem hirdet december ota lesz meg vagy abbahagyta? johet privibe is koszi pacsi
Szijasztok dorina 36 rola pazonyi teren rendelt van vkinek infoja lesz e még vagy abba hagyta
Elore is koszi
Udv mindenkinek
Szijasztok tavaly hirdetett Dorina 36 valaki tud rola valamit abba hagyta vagy lesz még a pazonyi téren fogadot!!eloŕe is köszi a segirséget!!(jöhet privibe is)) üdv mindenkinek
Sziasztok! Nicol 20 ról van valakinek beszámolója? A képeken nagyon szép lány!
Sziasztok Fórumozók! Először is Boldog, csalódásmentes kalandokat és sok élvezetet kívánok!
A mai napom katasztrófa volt. Eéőszőr Natali29 jelentkeztem be, ott kezdődött, hogy a meghírdetett másfél óra nem kérhető. Megbeszéltük az időpontot, azt hogy hová menjek, egy bevásárló közponhoz irányítottm majd kérte ponban a megbeszélt időben hívjam fel ismét. Úgy is tettem, közölte a pontos címet, ami majd egy kilóméterrel odébb volt, már ketyegett az óra! Amire odaértem már el telt tíz perc felnívom, nem veszi fel, többszöri próbálkozás, semmi. Rendben.
Felhívtam Lolen19 a képek alapján nagyon szép lány. Megbeszéltük az időpontot, kérdezten mit vállal, a naturfrancia végén szájba és a csók extra nála amit nem úgy hírdet, de egye fene lemondok róla, húsz perc múlva ott is voltam, felhívtam. Kérte várjak még öt percet aztán majd jöhetek, erre kérdeztem azért mert sokan vannak? Az felelte, még le kell tusolnia. Kicsit felhúztam magam és eljöttem.
Volt helyetted más aki előbb odaért🤭😃