Sziasztok! Masszázs ugyben érdeklődnék..infokat szeretnék fiatalabb lányokról..Gréti 25 például.
Esetleg tudtok e valamit anó a lánglovagokkal szemben volt egy kis csaj ,masszírozott tetovalas volt a karján..köszönöm
Sziasztok! Masszázs ugyben érdeklődnék..infokat szeretnék fiatalabb lányokról..Gréti 25 például.
Esetleg tudtok e valamit anó a lánglovagokkal szemben volt egy kis csaj ,masszírozott tetovalas volt a karján..köszönöm
Gyerekek!
Amanda /Gina 25 hogy hajlítja a teret! 😂 😋
***moderálva***
Ezúton szeretném megköszönni a hazudozós, lehúzós, kedvetlen hölgyeknek -akarom mondani ribiknek- hogy teljesen el tudják venni egy időre a kedvem a látogatásoktól. Ezáltal nem hordom el az összes kavicsot nekik.
A fent említett típusú/hozzáállású hölgyeknek üzenem, hogy lehetne menni tanfolyamra az Anikó 26 hoz. Ő aztán tudja hogyan kell profi és minőségi szolgáltatást nyújtani!
helló, vanda úrnőről tud valaki valami imfót,járt nála esetleg valaki,,,
Vanesszáról valaki infót?Előre is köszi!
Péntekre vagy szombatra keresek egy csajszit 4-es szexre . 2fiu 2 lány felalas lenne. Virágszál nem gond. Csak komolyak írjanak.
Barbara 36 miért hirdet két hírdetéssel?
Sziasztok! Másodszor jártam Dorinánál és tényleg semmi negatívumot nem tudok mondani, csak pozitív tapasztalatom volt. Még biztos visszatérek hozzá :)
Hiányzik Bársony és Emőke.. újabban nem látom a hirdetők közt, pedig szerettem volna még párszor "meglátogatni" :)
2 Lányról infó:
Gina (Cloé): Felejtős! Csak 1 póz, futószalag effektus, putr (se zuhany se fűtés). A kedves hang a telefonban ne tévesszen meg!
Alexa 24: Alexa teljesen olyan mint a képeken. Van rajta egy kis plusz de kedves. Van lehetőség előtte és utána is letusolni. Ha tetszik a képeken akkor ajánlott.
***moderálva***
Én sajnos mást tapasztaltam vele kapcsolatban....
A Roxy és Dorisz nevű lányokat próbálta már valaki. Nagyon ígéretesek a képek! Infó jöhet privátba is !
újra egy férfiként bejelentkező hirdető?? mert ha nem,miért van oda írva,a "beszámoló" fölé,ami...milyen érdekes...kb. mennyire lehet hiteles ez is.
Üdv!
Két lány felől érdeklődnék (Győr).
Dorika 23, Candy 27
Köszi!
Itt a VL-en hirdető Lilikee minden szempontból ajánlott. Érti a dolgát és kötetlenül lehet beszélgetni vele. Péntek estig marad.
És végül is kit próbáltál,Lackoo1?Avass be már minket is,légy oly kedves!
Neked is! ;)
Hová tűnt Esztergomból az én tündéri Lindusom,senki nem hallott felőle??
Rami 21 Ajánlott! Pedra 26 passz ...
Hali tesók Szindy tuti egy hölgy, super mindentéren,
a hárememben lene helye.
itt is lehetne többnejűség. ajánlom tesók csódás hölgy.
nagy szíve gyönyörű.