Sziasztok!valaki volt esetleg a Kira(20) vagy Sarah(19) Nelly(21) nevu hirdetonel?ha voltal valamelyikel kerlek ird le a tapasztalatod
Sziasztok!valaki volt esetleg a Kira(20) vagy Sarah(19) Nelly(21) nevu hirdetonel?ha voltal valamelyikel kerlek ird le a tapasztalatod
Sziasztok!
Tűzoltóság, ibolya utca környékén tudnátok ajánlani kedves fiatalosabb lányokat? Válaszokat előre is köszönöm.:)
Hello Letti22 mit lehet tudni jo
Sziasztok.Dorina 35 hirdetőről tudunk valamit?
Mindkettőt ,ahogy írtad ebben a sorrendben :D
Helló Mindenkinek!
A sok pofáraesés után...... Kamilla (23) helyszin malomparktól nem messze, az egyetem felé..bejutás egyszerü, semmi kombináció, lakás, fürdő hibátlan,a lányról nem irok,izlés dolga,nekem nagyon bejött.Mintha régóta ismernénk egymást..nem volt körülöttünk fagyos a levegő.......A masszázsa nagyon profi,pláne az erotikus része,részleteket nem irok, részemről ajánlott.
Sziasztok! Kelly 23 Kisvárdai hirtetőnél járt e valaki? Tudna e valaki beszámolót?
Niki32: Sokat járok hozzá, az egyik legjobb és legkorrektebb szolgáltató a városban. Fényképek a valóságot takarják, egyedül fogad, nagyon kultúrált körülmények között. Nálam a program: közös fürdés, natur francia (van, hogy a zuhanyzóban, zuhanyzás, túsfürdőzés közben, király), masszázs (van, hogy csak szeretet m., van, hogy csuszkálós, nyalogatós, puszilgatós, farok, ánusz kényeztetős). A hozzáállását más szolgáltatóknak tanitani kellene. Minden 10/10.
Bogi31: Hozzá mindig egy kellemes natur franciárra ugrom fel. A fényképekhez képest kicsit vaskosabb, bár ez valamennyire a fotókon is látszik. A körülmények átlagosak, egy helyen több szolgáltató. Nagyon jól bánik a legjobb barátommal, érződik, hogy szereti és élvezi is. A kényeztetésből a környék sem marad ki, lent is szívesen tevékenykedik. Nagyon ***moderálva***, odaadó lelkes szolgáltató. A franciska: 10, kedvesség, hozzáállás: 10. A körülménye és a leányzó alakja: 7.
Egyenlőre ennyi, kérem nézzétek el a nyelvtani hibákat!
Üdv Mindenkinek. Segitséget szeretnék kérni. Kit érdemes választani? Zsofi 34, vagy Triniti 40 per pillanat őket látom Nyíregyházán a legjobbak között.
Az ötven plusszos Keszthely-Hévizi veteránok között egy kellemes meglepetés. Alisa! Adatlapja és a valóság megegyezik. Kedves, mosolyog, beszélget, simogat, bőre finom, csókja valódi, punci illatos. Listerin kicsi pohárkákkal a fürdőben. Nagyon jól éreztük egymást.Aki nem hiszi járjon utána!! dr.
Sziasztok! Kit érdemes meglátogatni városotokban? Köszi.
Ramóna 26 - Időpont egyeztetés könnyen ment, lakás az átlagostól jobb. magasabb lányra számítottam a képek alapján, de én nem néztem meg az adatlapját. Kedves, értelmesen el lehet vele beszélgetni, szolgáltatás minősége teljesen átlagos. Próbát feltétlenül megér.
Sziasztok.Tudtok ajánlani egy hölgyet a városban,akihez érdemes elátogatni?
Sziasztok! Kelly 23 nevű Kisvárdai lánynál járt e valaki?
Mi volt a tapasztalat?
Sziasztok!Masszazst valaló fiatal lányokrol szeretnék infokat..köszönöm
Sziasztok! Ma meglátogattam Zoé 22-t, teljes mértékben hitelesek a képei. Nagyony kedves ,aranyos,elbűvölőek a szemei,minden pillanatban kivánságaimat leste,s szerintem ti sem hagyjátok ki ezeket a kellemes,csodálatos perceket,órákat! Én két óra hosszát voltam,s biztos visszatérek még! ;)
Felbecsülhetetlen érzés mikor nem ér rá senki.. mert ugye mindenki elfoglalt!
Sziasztok!
Lea (25)-ről tud valaki valamit? Árkád mellett dolgozott, és 2017 vége óta nem él a hírdetése.
Szakmát vagy várost váltott?
Sziasztok ! Nem tudjátok véletlenül ki rendel a Torockó környékén most ?